Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładnie zrobiona prezentacja, jest kilka ciekawych systemów­ i sety również bardzo ładne. Jednak widzę troszkę przerost formy nad treścią, bo nie ma efektu "wow", jeżeli chodzi o przekazane informacje. :D

W innych prezentacjach ludzie opisują niepotrzebnie wszystko ze szczegółami... Zapowiedź ma być zapowiedzią. W zapowiedziach filmów czy książek też nie zdradzają wszystkiego.

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęcająca, choć mapy są znajome. Nie podoba mi się loch małp, jako mapa do expa, no ale cóż, każdy ma inne upodobania.

Chętnie zawitam na serwer, a do tego zainspirowały mnie sety broni i zbroi. Widzę w serwerze potencjał, chociaż wszystko się okaże po starcie serwera. 

Życzę powodzenia i bezkonfliktowego startu.. 

c8f7.png

Opublikowano

Ładnie się wszystko prezentuje, chętnie zagram ! :D 

Tylko mam nadzieję, że nie będzie za trudno :/

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja, zaciekawiło mnie okno wyboru postaci, naprawdę ciekawie zrobione. Pomysł z petami też dosyć dobry, pierwszy raz widzę coś tego typu 'proszek/świecenie'.

Polecam i pewnie zagram! :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Zobacz ile czasu do startu tego serwera a ile do startu ''MpcFORUMA'' ^^ Równica około 1.5-2miechów w startach . 

Sorry pomyliło mi się chodziło  mi o Altr*sa ;)

Opublikowano

Sorry pomyliło mi się chodziło  mi o Altr*sa ;)

Altr*s postoi z miesiąc bo M@łysz aka gówno, aka złodziej zacznie robić przekręty :3

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Wbijam w piatek ciekawe jak wyjdzie serwer :)

ciekawe jak admini na serwie i skad truta?

Truta z ripera oraz szkaty ripera, silnej lodowej wiedźmy, wierzboluda i gnolli, zaś co do administracji to ocenicie sami.

Opublikowano

Na pewno zagaram ! ponieważ serwer wydaje się dopieszczony, podoba mi się opcja z wikimetin, ułatwi to gre i spam na forum, fajnie że taki serwerek wychodzi bo zbliżają się święta a jak wiadomo co się robi jak na chacie harmider wszycy biegają by zdążyć przed pierwszą gwiazdką a prawilni metińczycy korzystają z eventów 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

O której godzinie można spodziewać się że zostaną skończone prace modernizacyjne :)?

Już się skończyły, można śmiało się rejestrować.

Opublikowano

1.Będą sklepy online? 

2.5 stron eq?

3.Zakładka z biologiem czyli. ile jeszcze do oddania przedmiotu?

4.Automatyczne podnoszenie zmianek,dodan,skrzyń serwerowych?

5.Wgrany bs?

6.Czy będzie całe życie jak wstaniemy po tym jak ktoś nas zabił?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...