Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Będą sklepy online? 

2.5 stron eq?

3.Zakładka z biologiem czyli. ile jeszcze do oddania przedmiotu?

4.Automatyczne podnoszenie zmianek,dodan,skrzyń serwerowych?

5.Wgrany bs?

6.Czy będzie całe życie jak wstaniemy po tym jak ktoś nas zabił?

W prezentacji połowa z tych rzeczy jest wymieniona.

#1 - Na razie nie planujemy.

#2 - Tak

#3 - Nie (w quescie jest)

#4 - Nie

#5 - Tak

#6 - Nie

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Będą sklepy online? 

2.5 stron eq?

3.Zakładka z biologiem czyli. ile jeszcze do oddania przedmiotu?

4.Automatyczne podnoszenie zmianek,dodan,skrzyń serwerowych?

5.Wgrany bs?

6.Czy będzie całe życie jak wstaniemy po tym jak ktoś nas zabił?

1. W "niedalekiej przyszłości".

2. Tak jest 5 stron.

3. Takiej zakładki nie ma, ponieważ od tego jest wiki serwera, co do przedmiotów biologa to  oddajemy wszystkie od razu, a nie pojedynczo.

4. Nie ma takiego czegoś, a i dodanie jest nieskończone.

5. Tak jest BS.

6. Nie.

Opublikowano

Pytanie odnośnie tego przedmiotu http://scr.hu/8uo8/sz954   zwiększa szansę na ulepszenie o 10 % a co dzieje się z przedmiotem w przypadku nieudanej próby ulepszania  ( poziom spada o 1  czy tak jak w przypadku magicznego metalu poziom pozostaje taki sam ?) 

Opublikowano

Pytanie odnośnie tego przedmiotu http://scr.hu/8uo8/sz954   zwiększa szansę na ulepszenie o 10 % a co dzieje się z przedmiotem w przypadku nieudanej próby ulepszania  ( poziom spada o 1  czy tak jak w przypadku magicznego metalu poziom pozostaje taki sam ?) 

Poziom zostaje taki sam, kamień 5% i zwój boga smoków również tak działają. 

Opublikowano

W sumie ceny za przedmioty z IS nie są aż tak duże, za około 30 zł mam już kostium na 180 dni i peta na 30 dni, gdzie na innych serwerach za tą cene dostajemy np. peta na 30 dni :)

Mounty za 400 sm na 10 dni, więc wieczność :) 

Po cenach z IS, naprawdę fajnie się zapowiada :)

Te losowanie kostiumów i fryzur to tak celowo ?

Mimo wszystko wolałbym jednak decydować jaki kostium chce nosić... 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie będzie w VIP rękawicy złodzieja?

A do czego będzie służył VIP rybie wnętrzności ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie będzie w VIP rękawicy złodzieja?

A do czego będzie służył VIP rybie wnętrzności ? 

Nie będzie rękawicy w VIP. :) Tak samo nie będzie rat na drop. Jedyną szansą na powiększenie swojego dropu jest rękawica na 30 minut.

Rybie wnętrzności zwiększają szanse na złowienie rzadkiego przedmiotu z wody.

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Łowienie
Opublikowano

I co ja mam kupić  za te 50 sm ? kd +5 , lizaczka na 60 minut , kamień duchowy , owoc życia , 3 perełki , 1 ulepszacz ? weźcie się nie ośmieszajcie to już moglibyście dać przynajmniej jednorazowo po 400 sm to za to by się jakiegoś peta lub wierzchowca kupiło a reszte to już gracze by sobie kupowali nie macie głowy do tego aby zachęcić graczy,za 50 sm to mam was gdzieś nie pozdrawiam i nie polecam :(

Opublikowano

I co ja mam kupić  za te 50 sm ? kd +5 , lizaczka na 60 minut , kamień duchowy , owoc życia , 3 perełki , 1 ulepszacz ? weźcie się nie ośmieszajcie to już moglibyście dać przynajmniej jednorazowo po 400 sm to za to by się jakiegoś peta lub wierzchowca kupiło a reszte to już gracze by sobie kupowali nie macie głowy do tego aby zachęcić graczy,za 50 sm to mam was gdzieś nie pozdrawiam i nie polecam :(

Dają SMy za free a Ty jeszcze potrafisz ich hejtować. Ciężko mi zrozumieć Twój ból dupy.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Dają SMy za free a Ty jeszcze potrafisz ich hejtować. Ciężko mi zrozumieć Twój ból dupy.

50 sm ? perełke sobie za to kup :)

Opublikowano

Hmm ,,,po za dwoma, nowymi mapkami,,nic nowego, mapy dangów  skopiowane identycznie jak na invori s1 ,s2 jakaś mała edycja i tyle,, skład team,,, podany ,ale gdzie Technik serwera??  dla mnie nic specjalnego nie polecam.

Opublikowano

Za 50 SM możesz kupić PD lub RZ na 30 minut.

Hmm ,,,po za dwoma, nowymi mapkami,,nic nowego, mapy dangów  skopiowane identycznie jak na invori s1 ,s2 jakaś mała edycja i tyle,, skład team,,, podany ,ale gdzie Technik serwera??  dla mnie nic specjalnego nie polecam.

Ja jestem Technikiem, a administratorem serwerów UNIX czyli skonfigurowaniem całej maszyny itp. zajmuje się firma. 

Opublikowano

Truta z ripera oraz szkaty ripera, silnej lodowej wiedźmy, wierzboluda i gnolli, zaś co do administracji to ocenicie sami.

Tylko nie mów, że znowu będziemy oczekiwać na update w postaci "Serwer nie jest jeszcze otwarty" :D

@Edit - Tym razem ogarnijcie skarbówkę, bo tak pisaliście po zamknięciu aria*ei :D

nlUSIa9.png

Opublikowano

Naprawdę nie możecie zrobić chociaż prywatnego DT ?

Gracze którzy i tak będą grali by jak najwięcej osiągnąć, będą grać na dwa konta a gracze solowi będą mieli mimo wszystko utrudnienie już w pierwszej fazie rozgrywki. A poza tym, DT w pt - to nie czasy 2k7...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Gracze którzy i tak będą grali by jak najwięcej osiągnąć, będą grać na dwa konta a gracze solowi będą mieli mimo wszystko utrudnienie już w pierwszej fazie rozgrywki. A poza tym, DT w pt - to nie czasy 2k7...

Metin w DT respi się bardzo szybko.

Nie potrzeba PT, żeby iść na DT.

Opublikowano

DT nie jest w PT. A co do priv. to pomyślimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...