Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak robia ten serw ci z arianea to.nie polecam bo wiadomo ze padnie jak juz nie będzie hajs im z is wpadal.

Przeczytaj poniższe wiadomości:

Owszem są tutaj 3 osoby z teamu serwera który wymieniłeś, lecz jest to mój serwer i nie dopuszczę do jego upadku lub zaniedbania.

Nigdzie się z tym nie kryję.

Odpowiadałem już na forum i odpowiem tutaj.

Z Arianei jestem tylko ja, czyli Yolnen, a odpowiadałem za samą rozgrywkę(mapy, misje, systemy.. prawie wszystko). Itachi odpowiedzialny za forum. Siwy to GM, który utrzymywał dobry kontakt z graczami. Z tym, czym zajmowała się nasza trójka nie było problemu, a gracze byli zadowoleni co wskazywała liczba online. Żadne z nas nie miało nic wspólnego z problemami na Arianei bo przekraczały one naszą strefę wpływów i to, za co byliśmy odpowiedzialni. 

Na Avantadorze zajmujemy się dokładnie tym samym, dodatkowo z większym doświadczeniem, więc powinno być jeszcze lepiej z naszej strony.

Opublikowano

Jak już hejtujesz, to prosiłbym o konstruktywny hejt, a nie takie coś :)

No podziękuj Nellyzowi za hejt ;) 

Odradzam ten serwer każdemu szanującemu się graczowi ;) 

Opublikowano

no to tak... poza setami nie widze tu nic ciekawego, sory bombuś przebiłbyś siez tym jakieś 6 miesięcy temu, teraz to niestety ale przeciętny serwer, halam!

Opublikowano

grafika na duży + 

Bombka w team również na + jak ktoś z nim nie gadał niech nie ocenia bo, to serio spoko gościu :) Serwera nie można oceniać bo jeszcze nie wystartował.  

Opublikowano

­Nie ma co serwer zapowiada się kozacko.

Ta Wiki to jest po prostu cudo, od dawna już nawet nie pamiętam na jakim serwerze takie coś było.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak ładnej prezentacji :) System rozgrywki mi się bardzo spodobał i na pewno zagram, polecam :)

Opublikowano

grafika na duży + 

Bombka w team również na + jak ktoś z nim nie gadał niech nie ocenia bo, to serio spoko gościu :) Serwera nie można oceniać bo jeszcze nie wystartował.  

­Nie ma co serwer zapowiada się kozacko.

Ta Wiki to jest po prostu cudo, od dawna już nawet nie pamiętam na jakim serwerze takie coś było.

Dawno nie widziałem tak ładnej prezentacji :) System rozgrywki mi się bardzo spodobał i na pewno zagram, polecam :)

Dziękujemy i zapraszamy na naszą wiki :) Tam dowiecie się więcej o serwerze. :)

Opublikowano

Polecam ze względu na boom. Zagrałabym ale pytanie ! Czy będzie większy lvl z czasem? Bo 140 lvl na medium to kicha prawda? Serwer ogólnie wydaje się być ciekawy. Powodzenia i polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Polecam ze względu na boom. Zagrałabym ale pytanie ! Czy będzie większy lvl z czasem? Bo 140 lvl na medium to kicha prawda? Serwer ogólnie wydaje się być ciekawy. Powodzenia i polecam

Pod koniec stycznia, lub na początku lutego będzie aktualizacja na 160 poziom. 140 lvl to wcale nie tak mało, do zrobienia w tym czasie gracz ma naprawdę sporo.

Opublikowano

Pod koniec stycznia, lub na początku lutego będzie aktualizacja na 160 poziom. 140 lvl to wcale nie tak mało, do zrobienia w tym czasie gracz ma naprawdę sporo.

No ja rozumiem, ale wbicie 140 lvl ok. Ale jak na medium to dla mnie za mały moim zdaniem na poczatek powinien być ten 160 a potem dać chociaż 200 lvl max na koniec :) ale to Wasz serwer i Wasze zdanie. 

Truta skąd? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

No ja rozumiem, ale wbicie 140 lvl ok. Ale jak na medium to dla mnie za mały moim zdaniem na poczatek powinien być ten 160 a potem dać chociaż 200 lvl max na koniec :) ale to Wasz serwer i Wasze zdanie. 

Truta skąd? 

Nie ma znaczenia jaki lvl jest maxymalny, może być 200 i mało do zrobienia, a może być 140 i bardzo dużo do zrobienia. :)

Truta z szkaty Ripera, z samego ripera, z Wierzboluda w czerwonym lesie, z Wiedźmy na ziemi setao.. :)

Opublikowano

Nigdzie się z tym nie kryję.

Odpowiadałem już na forum i odpowiem tutaj.

Z Arianei jestem tylko ja, czyli Yolnen, a odpowiadałem za samą rozgrywkę(mapy, misje, systemy.. prawie wszystko). Itachi odpowiedzialny za forum. Siwy to GM, który utrzymywał dobry kontakt z graczami. Z tym, czym zajmowała się nasza trójka nie było problemu, a gracze byli zadowoleni co wskazywała liczba online. Żadne z nas nie miało nic wspólnego z problemami na Arianei bo przekraczały one naszą strefę wpływów i to, za co byliśmy odpowiedzialni. 

Na Avantadorze zajmujemy się dokładnie tym samym, dodatkowo z większym doświadczeniem, więc powinno być jeszcze lepiej z naszej strony.

Co ty pierdolisz :O 

Przez połowe istnienia serwera nie było żadnych lagów, a potem zaczeliście latać po jakiś maszynach, zmienianie i jakieś inne pierdoły i zaczęły się problemy, a to że prawie cały serwer tracił itemy przez właściwie losowych sytuacjach to też po za waszą strefę wpływów? Walisz w huja i tyle. Serwera nie polecam bo admin jest piepszonym oszustem i jak zacznie się byle jaki problem to spierdziela, a to że z serwera gdzie było prawie 2k osób zrobiłeś gówno to możesz sobie podziękować, bo na tyle serwerów co miało ddosy(jeżeli takowe były), to tylko ty wolałeś zawinąć interes i spierdolić bez słowa. 

Nie polecam - strata czasu i pieniędzy.

Opublikowano

Co ty pierdolisz :O

Przez połowe istnienia serwera nie było żadnych lagów, a potem zaczeliście latać po jakiś maszynach, zmienianie i jakieś inne pierdoły i zaczęły się problemy, a to że prawie cały serwer tracił itemy przez właściwie losowych sytuacjach to też po za waszą strefę wpływów? Walisz w huja i tyle. Serwera nie polecam bo admin jest piepszonym oszustem i jak zacznie się byle jaki problem to spierdziela, a to że z serwera gdzie było prawie 2k osób zrobiłeś gówno to możesz sobie podziękować, bo na tyle serwerów co miało ddosy(jeżeli takowe były), to tylko ty wolałeś zawinąć interes i spierdolić bez słowa. 

Nie polecam - strata czasu i pieniędzy.

Nie graj, nikt ci nie każe. 

Grałem na Arianei, dość długo, prawie do samego jej końca. Z tego co się dowiedziałem za upadek serwera i problemy które były odpowiadała ta druga część Teamu której tutaj nie ma , i która z tym projektem wspólnego nic nie ma - potwierdzone info, czyli Itzel i Jerycho , tak się oni chyba zwali. Bo to był ich serwer. I nawet na ich FB był kiedyś dość obszerny post z tym związany. Co do Yolnena - pamiętam tylko jedno, miałem problem , napisałem na forum do niego - odpisał , pomógł. Problem znikł. 

Co do samego serwera - przetrzepałem dość dokładnie wiki - polecam każdemu zanim ktoś napisze że prezka uboga. Dawno , o ile w ogóle niczego takiego jeszcze nie spotkałem, jest zrobiona naprawdę świetnie. Można się dowiedzieć z niej wszystkiego, co , gdzie do czego itp itd. I zaczynam się coraz bardziej przekonywać do tego projektu. Do tego jak już pisałem sety Bomba, do których zawsze miałem słabość. 

Czekam coraz bardziej na start, jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądało "od środka" i grając już na serwie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie graj, nikt ci nie każe. 

Grałem na Arianei, dość długo, prawie do samego jej końca. Z tego co się dowiedziałem za upadek serwera i problemy które były odpowiadała ta druga część Teamu której tutaj nie ma , i która z tym projektem wspólnego nic nie ma - potwierdzone info, czyli Itzel i Jerycho , tak się oni chyba zwali. Bo to był ich serwer. I nawet na ich FB był kiedyś dość obszerny post z tym związany. Co do Yolnena - pamiętam tylko jedno, miałem problem , napisałem na forum do niego - odpisał , pomógł. Problem znikł. 

Co do samego serwera - przetrzepałem dość dokładnie wiki - polecam każdemu zanim ktoś napisze że prezka uboga. Dawno , o ile w ogóle niczego takiego jeszcze nie spotkałem, jest zrobiona naprawdę świetnie. Można się dowiedzieć z niej wszystkiego, co , gdzie do czego itp itd. I zaczynam się coraz bardziej przekonywać do tego projektu. Do tego jak już pisałem sety Bomba, do których zawsze miałem słabość. 

Czekam coraz bardziej na start, jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądało "od środka" i grając już na serwie.

Zgadzam się.
Opublikowano

Przeczytaj sobie ten post:

udajesz przyćiemnionego czy jak? 

zacytowałem ten post i napisałem swój post odwołując się do niego leki leki

@topic

A jak już robicie serwer to mogliście się postarać, a nie tylko jakąś wikipedie dać i tyle.

Opublikowano

udajesz przyćiemnionego czy jak? 

zacytowałem ten post i napisałem swój post odwołując się do niego leki leki

@topic

A jak już robicie serwer to mogliście się postarać, a nie tylko jakąś wikipedie dać i tyle.

Wikipedia jest bardzo dobrym pomysłem, i z tego co na niej zaobserwowałem dali znacznie więcej niż "jakąś tam".

Pyt. Więc do którego lvla planujecie rozwijać serwer? (Update?) 

2pza0c5.png

Opublikowano

Wikipedia jest bardzo dobrym pomysłem, i z tego co na niej zaobserwowałem dali znacznie więcej niż "jakąś tam".

Pyt. Więc do którego lvla planujecie rozwijać serwer? (Update?)

Największy poziom jaki planujemy wprowadzić to 240 Lv.
Opublikowano

Największy poziom jaki planujemy wprowadzić to 240 Lv.

Ok, super. A wychodziły one będą w danych datach, czy w pewnym momencie rozwoju serwera? - Chodzi mi o czas między Updatami.

2pza0c5.png

Opublikowano

Ok, super. A wychodziły one będą w danych datach, czy w pewnym momencie rozwoju serwera? - Chodzi mi o czas między Updatami.

Czas po między updatami będzie zależny od Was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...