Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem w prost...

Będzie Cię mieć problem z ilością graczy ponieważ startuje jeszcze jeden serwer w tym samym dniu a ich prezentacja w 100% jest bardziej przekonująca ... :( 

Mówisz o Altro ?? Nie sądzę żeby to się wybiło, bo nie ma tam nic specjalnego na tym serwerze, jak dla mnie syf jakich nie mało. Wszystko co jest na innych. Więc nie spodziewałbym się żeby zbyt długo to wytrzymało , co najwyżej na starcie może skutkować trochę mniejszą ilością graczy -  na chwilę. A moje skromne zdanie jest takie że ten serwer ma znacznie większe szanse na wybicie się po tym co widziałem na ich wiki i stronie. Ale zobaczymy za jakiś czas jak to wyjdzie. 

@djszymex

To to już tym bardziej , jak Exo postoi max miesiąc to będzie dobrze. Serwer który aż razi , i jak sie patrzy na prezkę widzi się tylko jedno - szybki koniec :) Myślałem że będzie spoko, jednak doszły mnie pewne nowinki, infa, i stwierdziłem że nie zagram na kolejnym klonie . Już wolę testować Avantador i mieć nadzieję , po poprzednich projektach Yolnena na rozsądną i fajną zabawę, niż wierzyć w cuda i łudzić się że taki syf jak Exo coś wniesie czy po prostu utrzyma się dłużej ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz o MPCforumie ?? Nie sądzę żeby to się wybiło, bo nie ma tam nic specjalnego na tym serwerze, jak dla mnie syf jakich nie mało. Wszystko co jest na innych. Więc nie spodziewałbym się żeby zbyt długo to wytrzymało , co najwyżej na starcie może skutkować trochę mniejszą ilością graczy -  na chwilę. A moje skromne zdanie jest takie że ten serwer ma znacznie większe szanse na wybicie się po tym co widziałem na ich wiki i stronie. Ale zobaczymy za jakiś czas jak to wyjdzie. 

nie o MPCforumie lecz 

Exorian.pl

Ich prezka bardzo mnie zaskoczyła z pewnością zawitam tu i tu 

Zobaczymy który serwer bardziej sie rozwinie ;)

Powodzenia panowie na stracie :*

Opublikowano

nie o MPCforumie lecz 

Exorian.pl

Ich prezka bardzo mnie zaskoczyła z pewnością zawitam tu i tu 

Zobaczymy który serwer bardziej sie rozwinie ;)

Powodzenia panowie na stracie :*

To chyba nie miejsce na taką reklamę? Avanek przebija wszystkie aktualnie startujące serwery, widać to nawet po tym jak wygląda prezentacja, i ile trudu musiała włożyć administracja w Wikipedię :)

2pza0c5.png

Opublikowano

Oczywiście zagram z tego powodu, że IS nie daje takiej przewagi bo lecą lepsze itemy nawet (jak na Arianei), pozatym Yolnen w teamie tym bardziej polecam doświadczona osoba, która bardzo dobrze wie czego potrzebuje serwer, żeby miał pierd..nięcie. Polecam i czekam na start.

Opublikowano

(...) Już wolę testować Avantador i mieć nadzieję , po poprzednich projektach Yolnena na rozsądną i fajną zabawę (...)

Muszę powiedzieć że Yolnen przeszedł samego siebie, również grałem na ar****i i tam grało się fajnie, a tutaj gra się wręcz z*********e :)

Opublikowano

ile ku do g

Z tego co się dowiedziałem nie ma tu KU. Skille dostajesz na G1 i wbijasz KD do P. Poczytaj prezkę / wiki. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

ile ku do g

Z tego co się dowiedziałem nie ma tu KU. Skille dostajesz na G1 i wbijasz KD do P. Poczytaj prezkę / wiki.

17 pkt. umiejętności jak wbijesz to dostajesz skill na g1.

Berka oczywiście można cofnąć, jeżeli ktoś ma taką potrzebę.

Opublikowano

A jak to wygląda z reklamą?

Reklama jest już u:

-KozaKe

-R3spect

-Harper

Z innymi youtuberami rozmawiamy i dochodzimy do porozumienia.

Opublikowano

Wow.

Niezle, na takie cos czekalem. Server zapowiada sie wysmienicie. W koncu jakies ladne sety, a nie te same oklepane i brzydkie sety z pl'a. Jestem pod wrazeniem, czekam na start :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie Polecam bo Surek w teamie ;(

Chyba ci się albo prezki albo serwery pomyliły, bo w Teamie nie ma żadnego Surka ;p Zanim napiszesz takie brednie przeczytaj prezentację - tyle bym radził :P 

Hahaha Surek w teamie , większej durnoty dawno nie czytałem ;p 

7812818616.png

Opublikowano

Chyba ci się albo prezki albo serwery pomyliły, bo w Teamie nie ma żadnego Surka ;p Zanim napiszesz takie brednie przeczytaj prezentację - tyle bym radził :P 

Hahaha Surek w teamie , większej durnoty dawno nie czytałem ;p

Chlopczyku a pewnie serwer sponsoruje twoj ojciec prawie śmiechlem. Jak nie masz informacji to sie synku nie pucuj za dużo.

Opublikowano

Chlopczyku a pewnie serwer sponsoruje twoj ojciec prawie śmiechlem. Jak nie masz informacji to sie synku nie pucuj za dużo.

Gdybyś czytał , i miał troszkę rozumku w głowie wiedziałbyś jedno :

Właścicielem  / sponsorem serwera jest Yolnen i  BombWork , Bomb , @pieczara22 czego nawet nie chciało ci się przeczytać na wiki, a spamujesz i wypisujesz jakieś bzdury. Nawet ja to wiem, czytając wiki serwera i posty tutaj. Surek z tym serwerem na pewno nie ma nic wspólnego. 

P.S - nie synkuj mi tutaj, bo mógłbyś się bardzo zdziwić "chłopczyku"  ;)

7349114497553531380266.png

7812818616.png

Opublikowano

Sponsorem i jednym z właścicieli jestem ja (Łukasz Górecki - BombWork Studio)
Opublikowano

surek 100 % w teamie nie zagram lecz życzę z nim powodzenia i zastanówcie się z kim na ts rozmawiacie :))

Sponsorem i jednym z właścicieli jestem ja (Łukasz Górecki - BombWork Studio)

na ts całkowicie co innego twierdziliście ale spoko :))mogłem nagrać ah szkoda ale cicho zęby się nie wydało ze surek w teamie :D:D wasze słowa siebie możecie oszukiwać ale innych się nie da :) no i obecność surka na ts pod zmienionym nickiem co za wspaniałe emocje :) lepiej wywali kawę na lawę niż kłamstwem oszukiwać innych

Opublikowano

surek 100 % w teamie nie zagram lecz życzę z nim powodzenia i zastanówcie się z kim na ts rozmawiacie :))

na ts całkowicie co innego twierdziliście ale spoko :))mogłem nagrać ah szkoda ale cicho zęby się nie wydało ze surek w teamie :D:D wasze słowa siebie możecie oszukiwać ale innych się nie da :) no i obecność surka na ts pod zmienionym nickiem co za wspaniałe emocje :) lepiej wywali kawę na lawę niż kłamstwem oszukiwać innych

Ja od bodajże 4 dni nie siedzę na ts (ts-lol.pl).

Więc nie ze mną rozmawiałeś.

Co do surka, to po raz kolejny mówię że surek nie jest w team.

Tutaj macie dokładny team:

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Administracja 
Myślę że to tyle w tym temacie.

#Edit

Od teraz jestem na ts, kto chce może wejść i pogadać.

[Admin Avantador] BombWork Studio

Opublikowano

Na pewno zagram,bardzo ladnie wykonana prezka,a te bronie/zbroje wręcz z*******e.

Zapraszamy wszystkich do wypowiedzi.

Proszę również zajrzeć do naszej wikipedii i napisać czy czegoś tam nie brakuje lub czy byście coś zmienili :)

Wikipedia:

http://wiki.avantador.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...