Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a on już chce wysyłać na sm  :D

Niektórzy to naprawdę powinni się leczyć.

Czy ja napisałem, że chce już doładować SM, pytam się po prostu, bo nie zawsze na starcie można doładować...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

mi sie podoba w c**j ta wiki jest z*******a :) naprawdę wielki plus i to właśnie dzięki temu zagram na serwerze :) 

a do tych co narzekaja na 50sm to pomyslcie ze wiekszosc w grze mozecie zdobyc nie widze problemu w tym 

zapraszam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mi sie podoba w c**j ta wiki jest z*******a :) naprawdę wielki plus i to właśnie dzięki temu zagram na serwerze :)

a do tych co narzekaja na 50sm to pomyslcie ze wiekszosc w grze mozecie zdobyc nie widze problemu w tym 

zapraszam 

Wszystko można zdobyć w grze, nie trzeba inwestować w is żeby coś osiągnąć. np. nie kupicie legendarnych petów w is, dostępne są one tylko w grze.

Opublikowano

50 sm na start to wartość 3 zł smsem, ależ promocja i te sm za darmo bardzo mnie przyciągają do serwera xD

No to skoro patrzysz tylko na to, ile Ci dadza na start to masz racje, nie graj ^_^ Mogli nie dawac nic, a tak to macie chociazby rekawice zlodzieja na 30min zeby ultawic sobie dropienie na start... Dadza komus cos za darmo to jeszcze zacznie narzekac, ze dostal za malo.. Ludzie w tym pieknym kraju zeszli na psy, da sie to zauwazyc szczegolnie od kilku lat, szkoda..

Jak z reklama? Kilka osob z tych, o ktorych pisaliscie, zdaje sie zamierza nagrywac z konkurecyjnego GownoSa...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to skoro patrzysz tylko na to, ile Ci dadza na start to masz racje, nie graj ^_^ Mogli nie dawac nic, a tak to macie chociazby rekawice zlodzieja na 30min zeby ultawic sobie dropienie na start... Dadza komus cos za darmo to jeszcze zacznie narzekac, ze dostal za malo.. Ludzie w tym pieknym kraju zeszli na psy, da sie to zauwazyc szczegolnie od kilku lat, szkoda..

Jak z reklama? Kilka osob z tych, o ktorych pisaliscie, zdaje sie zamierza nagrywac z konkurecyjnego GownoSa...

Ty tak serio?

Przecież ja mam wyjebane w ten serwer. Po prostu stwierdzam, że masowy spam na pw na mpc (tak mniemam, bo ja sam dostałem PW) z tym kodem i zapraszaniem na Avantador to kiepski pomysł.

Sama realizacja jak i same smocze monety. 

Opublikowano

Ty tak serio?

Przecież ja mam wyjebane w ten serwer. Po prostu stwierdzam, że masowy spam na pw na mpc (tak mniemam, bo ja sam dostałem PW) z tym kodem i zapraszaniem na Avantador to kiepski pomysł.

Sama realizacja jak i same smocze monety. 

Server i realizacja jest akurat jak najbardziej w porzadku ;) Czy masowy spam? "Spam" jedynie do osob, ktore sie wypowiadaly w zapowiedzi - bo tak to mniej wiecej mialo wygladac w zamierzeniu autorow :) A skoro smieszne jest dla Was rozdawanie SM w celu promocji servera to idzcie wszyscy na GownoSa, gdzie malysz w celu promocji robi kolejne dramy.. przy pierwszym servie przypomnial sobie wojne z fubu i ja naglosnil, teraz zrobil drame z mpc i ostro wrzucil filmik gdzie spina dupe, jakby to kogos obchodzilo :v

Jak dla mnie server bardzo na plus, zobaczymy czy taki tez bedzie po starcie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Server i realizacja jest akurat jak najbardziej w porzadku ;) Czy masowy spam? "Spam" jedynie do osob, ktore sie wypowiadaly w zapowiedzi - bo tak to mniej wiecej mialo wygladac w zamierzeniu autorow :) A skoro smieszne jest dla Was rozdawanie SM w celu promocji servera to idzcie wszyscy na GownoSa, gdzie malysz w celu promocji robi kolejne dramy.. przy pierwszym servie przypomnial sobie wojne z fubu i ja naglosnil, teraz zrobil drame z mpc i ostro wrzucil filmik gdzie spina dupe, jakby to kogos obchodzilo :v

Jak dla mnie server bardzo na plus, zobaczymy czy taki tez bedzie po starcie ;)

Chłopcze nie chwal dnia przed zachodem słońca, pamiętajmy Arianea [*] w naszych sercach i pełna olewka wszystkich administratorów serwera.

Opublikowano

Chłopcze nie chwal dnia przed zachodem słońca, pamiętajmy Arianea [*] w naszych sercach i pełna olewka wszystkich administratorów serwera.

Przyganiał kocioł garnkowi...

Śmieszna jest pazerność ludzi, dostają jakiś symboliczny prezent na start a jęczą, że im mało, od razu by chcieli sm do konca gry za to, że napiszą post w prezentacji

Opublikowano

BOMBWORK ? Nie dziękuje p******e. Szczerze to serwer dupy nie urywa. Jedyna rzeczy która jest dobrze zrobiona to grafika prezentacji. Zrobiona tylko po to aby wielki szał był tylko przez 3 dni. Hajs wpada, Potem okazuje się że c***a na tym serwie jest i gracze odchodzą. Tak było i będzie i teraz ;)

Ten serwer to taki chwyt marketingody, odpierdolić prezentacje ale serwer już nie szczególnie. Wielki sztuczny fame... Szerokim łukiem takie serwery radze omijać.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...