Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż, to chyba będę musiał zrezygnować, bo nawet jeśli wykrzesałbym w sobie cierpliwość godną gracza MMO, to czasu mam tyle co negacja nerdowatego gracza MMO. Pozostaje wam niestety życzyć powodzenia tylko :)

Możesz zdobywanie tego wszystkiego zawsze rozłożyć sobie na kilka tygodni. :)

Nikt nie powiedział, że trzeba zdobyć wszystko w 2 dni grając bez przerwy. A cierpliwość o której wspomniałem dotyczy głównie zwierzaków legendarnych, na które szansa jest niewielka. Reszta to kwestia przynajmniej 2h dziennie w grze, żeby sobie pójść na jakiś dungeon, wykonać misje czy coś podropić. Oczywiście jak komuś spieszno do topki sprawa wygląda inaczej, ale wszystko zależy od tego jak się podchodzi do gry. :)

Opublikowano

Możesz zdobywanie tego wszystkiego zawsze rozłożyć sobie na kilka tygodni. :)

Nikt nie powiedział, że trzeba zdobyć wszystko w 2 dni grając bez przerwy. A cierpliwość o której wspomniałem dotyczy głównie zwierzaków legendarnych, na które szansa jest niewielka. Reszta to kwestia przynajmniej 2h dziennie w grze, żeby sobie pójść na jakiś dungeon, wykonać misje czy coś podropić. Oczywiście jak komuś spieszno do topki sprawa wygląda inaczej, ale wszystko zależy od tego jak się podchodzi do gry. :)

Ja mam średnio 2h ale na tydzień/dwa tygodnie, więc chyba ten rozkład to byłoby parę lat. Z chęcią bym zagrał gdybym miał czas, jednak pozostaje mi tylko obejść się ze smakiem

Opublikowano

Ładna prezentacja, w sumie fajnie ustawione expowiska, macie 2x mape od 98 to jedna do dropu czy jakaś pomyłka?

Opublikowano

Ładna prezentacja, w sumie fajnie ustawione expowiska, macie 2x mape od 98 to jedna do dropu czy jakaś pomyłka?

Mapy są tak celowo ustawione.
Opublikowano

Chodzi o to, żeby było jak najwięcej miejsca do expienia na początku, gdzie zawsze jest największy natłok graczy, a przy okazji nie jest tak nudno jak możesz raz iść na taka, a raz na inną mapę. 

Opublikowano

A jak są rodzaje mountów? Czy będą ich jakieś specjalne rodzaje i jakich bonusów można się spodziewać ?

Opublikowano

A jak są rodzaje mountów? Czy będą ich jakieś specjalne rodzaje i jakich bonusów można się spodziewać ?

Wierzchowce tylko do expa, czyli bonusy na potwory, wartość ataku, unik/blok ciosu, średnie obrażenia czy obrona, jak w przypadku petów nie ma takiej sytuacji, że tylko w IS są najlepsze, zarówno wierzchowce jak i pety najlepsze lub takie same jak w IS są dostępne w grze. Szczegóły prawdopodobnie jutro dodam na wikipedii serwera.

Opublikowano

Patrząc na prezentację - genialna! Świetne systemy, sety powalają mnie na pysk, czytając jedną z odpowiedzi @kartek12 domyśliłem się, że aby wszystko osiągnąć trzeba się trochę namęczyć i poświęcić czas, co jeszcze bardziej mnie zachęca do serwera. Wielki plus ode mnie i na pewno odwiedzę! :)

Opublikowano

stawiają serwery a pelno dzieci odpowiada na takim niskim poziomie szok i wstyd za to co odpisują na temat tego serwera oni oczekują od tej osoby żeby wszstko było ze złota i żew 5 minutek wbije140 lvl takim on jest graczem  nic nie myśli  bo ojciec lub mamusia mu da kasę na takie coś

Pasjonat
Opublikowano

Kurdee , myślałem sobie tak "Bombwork na pewno będzie fajny serwer..." a tu no nic takiego WOW :/ 

Podoba mi się cała grafika avantadora oprócz tej prezentacji ( góry ) 

Powodzenia :)­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Kurdee , myślałem sobie tak "Bombwork na pewno będzie fajny serwer..." a tu no nic takiego WOW :/ 

Podoba mi się cała grafika avantadora oprócz tej prezentacji ( góry ) 

Powodzenia :)­

Specjalnie nie dawaliśmy wszystkich informacji w zapowiedzi, żeby zachęci Was do odwiedzenia naszej wikipedii.

http://wiki.avan.pl
Opublikowano

A jak to będzie wyglądało z Kostiumami? Gdzie będzie można je zdobyć ;)

Za punkty osiągnięć, z eventów, Item Shop

Jaka będzie waga tego klienta ?

Około 1.2 GB

Opublikowano

To już z góry widać, że team Arianei :D

Polecam, bo będzie dopracowany serwer na pewno, ale olewka po pewnym czasie też gwarantowana.

Opublikowano

Polecam, bo będzie dopracowany serwer na pewno, ale olewka po pewnym czasie też gwarantowana.

Nigdzie się z tym nie kryję.

Odpowiadałem już na forum i odpowiem tutaj.

Z Arianei jestem tylko ja, czyli Yolnen, a odpowiadałem za samą rozgrywkę(mapy, misje, systemy.. prawie wszystko). Itachi odpowiedzialny za forum. Siwy to GM, który utrzymywał dobry kontakt z graczami. Z tym, czym zajmowała się nasza trójka nie było problemu, a gracze byli zadowoleni co wskazywała liczba online. Żadne z nas nie miało nic wspólnego z problemami na Arianei bo przekraczały one naszą strefę wpływów i to, za co byliśmy odpowiedzialni. 

Na Avantadorze zajmujemy się dokładnie tym samym, dodatkowo z większym doświadczeniem, więc powinno być jeszcze lepiej z naszej strony.

Opublikowano

Owszem są tutaj 3 osoby z teamu serwera który wymieniłeś, lecz jest to mój serwer i nie dopuszczę do jego upadku lub zaniedbania.
Opublikowano

Owszem są tutaj 3 osoby z teamu serwera który wymieniłeś, lecz jest to mój serwer i nie dopuszczę do jego upadku lub zaniedbania.

Sądząc po Twoich ostatnich serwerach to raczej wątpię, że piszesz prawdę. ( delikatnie ujmując )

Co do serwera to neutral, bo grzyb. 

­

Opublikowano

Nigdzie się z tym nie kryję.

Odpowiadałem już na forum i odpowiem tutaj.

Z Arianei jestem tylko ja, czyli Yolnen, a odpowiadałem za samą rozgrywkę(mapy, misje, systemy.. prawie wszystko). Itachi odpowiedzialny za forum. Siwy to GM, który utrzymywał dobry kontakt z graczami. Z tym, czym zajmowała się nasza trójka nie było problemu, a gracze byli zadowoleni co wskazywała liczba online. Żadne z nas nie miało nic wspólnego z problemami na Arianei bo przekraczały one naszą strefę wpływów i to, za co byliśmy odpowiedzialni. 

Na Avantadorze zajmujemy się dokładnie tym samym, dodatkowo z większym doświadczeniem, więc powinno być jeszcze lepiej z naszej strony.

Ale olewa na arianei była i to wasza wina.

No każdy tak mówi, a potem po 2/3 miesiacach nie ma administracji na serwerze.

Opublikowano

Sądząc po Twoich ostatnich serwerach to raczej wątpię, że piszesz prawdę. ( delikatnie ujmując )

Co do serwera to neutral, bo grzyb. 

­

Moje serwery: Mestia :) który nawet nie wystartował (po 2h padł), serwer robiłem z niewłaściwą osobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...