Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ten bot w tle, 15 lvl z rycerskim. xD Nadal 'banują' te boty w m1, czy już sobie odpuścili? Myślę nad ponownym zrobieniem konta, wyexpieniem 110 na MH i sprzedaniem, da radę?

Oni nic nie robią już od startu serwera :D Nie widziałem jak tutaj, tak na "FORUM" o ile można to tak nazwać nikogo, ani Ambra, ani Kamila ani nikogo innego odpowiedzialnego za serwer. Wiec jak przewidziałem już dawno - serwer leży sam sobie. Poleży tak może z kilka dni i po serwie, bo ludzie mają już go dość ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I ten bot w tle, 15 lvl z rycerskim. xD Nadal 'banują' te boty w m1, czy już sobie odpuścili? Myślę nad ponownym zrobieniem konta, wyexpieniem 110 na MH i sprzedaniem, da radę?

I tak nikt nie kupi :) Ten serwer jest skończony...

Opublikowano

Jakis kretyn napisze syf i oczywiscie cala banda polskiej patoli "EEEEEE JA NIE GRAM, BUGI". Gram 2 dzien i bez zadnego buga mam wszystko wybonowane na bm'ie (PVP), czyli k***a wszystko jest okej wy zjebane umyslowo matoly, wieczne 30 levele, uzyjcie mozgu i grajcie, boty, wh, mh sa na wiekszosci serwerow i k***a nikt nie placze.

Poza tym, ze AKTUALNIE misje sa pobugowane, powiedzcie mi boby glupie co jest nie tak z serwerem ? Aaaaaa nie mozecie ulepszyc swojej super wykurwistej smoczej zbrojki na +9, bo bambaryla z bidula napisala, ze zjebal gospodarke.

Oni nic nie robią już od startu serwera :D Nie widziałem jak tutaj, tak na "FORUM" o ile można to tak nazwać nikogo, ani Ambra, ani Kamila ani nikogo innego odpowiedzialnego za serwer. Wiec jak przewidziałem już dawno - serwer leży sam sobie. Poleży tak może z kilka dni i po serwie, bo ludzie mają już go dość ;)

A co maja robic, powiedzieli kiedy naprawia misje. Czy maja ci zrespic 1000 metkow zebys w koncu zamknal ryj.

Opublikowano

Kolego, nie wiem czemu tak bronisz tak tego serwera, ale dokładnie widać, że administracja nie ma czasu lub jej się nie chce prowadzić tego serwera. Serwer wystartował dwa tygodnie temu, od tego czasu nie było żadnego eventu, ox lub jakiejkolwiek innej zabawy. Kilka razy dali raty, pobanowali sobie boty z m1 i to jest cały ich wkład w rozwój tego serwera. Forum stawiali tydzien, sklep po dodawali też ponad tydzień, choć to powinno być zrobione na starcie. To samo tyczy się tego niby buga na yang czy biologa, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Serwer fajny, ale administracja sama go psuje swoim nieróbstwem. Prawdę mówiąc.. to ty jesteś spierdoliną umysłową, przeczytaj swój post i sam skumasz.  Same obelgi i nic poza tym. Bez odbjoru, cya.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Kolego, nie wiem czemu tak bronisz tak tego serwera, ale dokładnie widać, że administracja nie ma czasu lub jej się nie chce prowadzić tego serwera. Serwer wystartował dwa tygodnie temu, od tego czasu nie było żadnego eventu, ox lub jakiejkolwiek innej zabawy. Kilka razy dali raty, pobanowali sobie boty z m1 i to jest cały ich wkład w rozwój tego serwera. Forum stawiali tydzien, sklep po dodawali też ponad tydzień, choć to powinno być zrobione na starcie. To samo tyczy się tego niby buga na yang czy biologa, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Serwer fajny, ale administracja sama go psuje swoim nieróbstwem. Prawdę mówiąc.. to ty jesteś spierdoliną umysłową, przeczytaj swój post i sam skumasz.  Same obelgi i nic poza tym. Bez odbjoru, cya.  :yay:

Nie bronie serwera, tylko co maja zrobic zeby zadowolic z*****a polska spolecznosc ? Co takiego mozna zrobic ? Skoro wszystko jest latwo dostepne, nie ma sensu robic eventu zuo, bo metkow i bossow jest miliard, raty daja co week, tez zle.

Bug na yang wcale nie rozjebal serwera, bo to co dropniesz zyskalo na wartosci, czyli jest tylko wiecej cyferek. Uzyjcie mozgu polskie patologiczne debile z wodogłowiem.

Wracajac do adminow, jakis gm ostanio od godziny 12 w nocy do godziny 4 nakurwial bany i prawdopodobnie po tym jak poszedlem spac, wciaz to robil.

Opublikowano

Nasior jest z kradzieza pz, ktory jest idealny do pvm.

NAsior ma bon "SZANSA NA ODZYSKANIE PŻ" co jest równoznaczne z tym że do niczego się nie nadaje. 

Zresztą po tym serwie to normalne. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ten server to dno. upadnie za góra 2 miesiące. sam dorobiłem się na bugu w 2 dni servera . na całe szczęście spieniężyłem całe eq. servera oczywiście nie polecam. bo admin który wyzywa na ts ma lekceważący stosunek to ludzi to jakieś nie porozumienie  :) nie pozdrawiam 

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Ten server to dno. upadnie za góra 2 miesiące. sam dorobiłem się na bugu w 2 dni servera . na całe szczęście spieniężyłem całe eq. servera oczywiście nie polecam. bo admin który wyzywa na ts ma lekceważący stosunek to ludzi to jakieś nie porozumienie  :) nie pozdrawiam 

zgadzam się :D 

Opublikowano

Spamujecie że serwer dno a zapewne w tym momencie gracie na nim. Nie rozumiem ludzi jak wy, którzy wyzywają na administracje. Zróbcie taki serwer sami i zaproście 1.5k ludzi powodzenia

Serwer dobry polecam lecz administracja lekko go olała.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spamujecie że serwer dno a zapewne w tym momencie gracie na nim. Nie rozumiem ludzi jak wy, którzy wyzywają na administracje. Zróbcie taki serwer sami i zaproście 1.5k ludzi powodzenia

Na tym serwerze nie ma 1.5 k ludzi - zrozum w końcu że mikołaja nie ma i przestań bronić tego syfu. O 5 rano licznik pokazywał grubo ponad 400 luda , co oznacza ze jest mocno podkręcony a ilość sklepów jaką naliczyłem to 32 w all miastach. DO tego wszędzie pusto. 

Ale widzę że Tobie się nie da, i chyba masz płacone / albo liczysz że ci zapłacą za pisanie takich bzdur. Od startu nie zostały poprawione żadne krytyczne bugi i błędy.

Kto mądry dorobił się jak ja i wielu innych dziesiątek kkkk i kto był mądry sprzedał to zawczasu - allegro, inne serwery. A ty - łudź się dalej, bo ja ciągle jak wchodze widzę jedno - biolog dalej zbugowany, bugi na yangi dalej są jak były ( i nie tylko na yangi ;p ) , balansu dalej nie ma, i nie będzie. Jak żadnych poprawek. Serwer został kompletnie olany już i nie ma się co łudzić, jedynie cieszyć że przez głupotę "administracji" sporo ludzi się dorobiło. 

Do tego ciągle przewijający się temat WH - dalej ludzie grają , dalej gonią 100 lvl, i podobne z WH, i można to spotkać wszędzie. 

Koniec tematu, a ty jak chcesz - ośmieszaj się dalej. 

7812818616.png

Opublikowano

Tak na prawdę to tak miała wyglądać strona serwa 

7077114442463441161381.png

Nie no edit by me ale i tak ukazuje więcej prawdy :D

@nie polecam jak nic nie robili tak nie robią ;/

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

No, w sumie to tak - gram. Wróć, bot gra. 80 na samym WH+MH wbity, skille m3 czarowane, reszta m1 >:D 

Jeszcze raz powtórzę, co by przypadkiem komuś nie przyszło do głowy grać. Nie polecam, administracja ma kompletnie w dupie wszystko, na TSie nawet nie ma kanałów do pomocy.

Opublikowano

Do klienta Powinni dorzucać Wh Multi Hack bo wiecej botow niz graczy. Prosta zasada tego serwa zarobek. Odpalic kilkanascie botw (jesli sie gdzies znajdzie miejsce w m1 na nie) i ma sie na wszystko z is .

Opublikowano

Halo halo administracjo budzimy się! Ludzie odchodzą jakieś znaki życia może? Mieliście tylu graczy w tym mnie i zamiast projekt rozwijać to wy na teamspeaku pierdolicie sobie o cs go. Daje czas do weekendu i zwijam manatki. Pozdrawiam Voraless

Opublikowano

Halo halo administracjo budzimy się! Ludzie odchodzą jakieś znaki życia może? Mieliście tylu graczy w tym mnie i zamiast projekt rozwijać to wy na teamspeaku pierdolicie sobie o cs go. Daje czas do weekendu i zwijam manatki. Pozdrawiam Voraless

Ja tu jestem sponsorem staram wam się odpowiadać na support jak tylko znajdę chwilę dziś słyszałem od chłopaków że będzie konserwacja dotycząca misji bo z tego co widxziałem na support to strasznie się to psuje. w następnym tyg od poniedziałku postaram się być bardziej dostępny gdyż pracuję od 6 do 14 to idealny czas żeby zająć się projektem aczkolwiek nie miejcie pretensji wojtek cały czas próbuje coś zrobić już kilka poprawek robił jednak że nie zdały egzaminu. Dziś z kolegą na to popatrzy i myslę że to ogarną. jeżeli jednak nie sam postaram się na to zerknąć na wekendzie. 

Opublikowano

Odchodzą bo mają mózg zamiast styropianu wystarczy iść polatać po m1 żółci/red od godzine 8/12 boty ranga all rycerski i gdzie tu sprawiedliwość Gruchol przyjdzie ze szkoły zbanuje kilka botów i to tyle ;)
Powinien byc perm Szkoda czasu na ten serwer już nie naprawią tego za dużo ludzi tak sądzi jak ja 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

serwer miał szansę,jest spoko.

Został zjebany,olany i c**j z tego całego serwa wyszło.

Szkoda bo fajnie sie gra ale nie widzę sensu gry dalej skoro takie akcje sie odpierdala.

mojasygnan.png

Opublikowano

serwer miał szansę,jest spoko.

Został zjebany,olany i c**j z tego całego serwa wyszło.

Szkoda bo fajnie sie gra ale nie widzę sensu gry dalej skoro takie akcje sie odpierdala.

Nie to że został olany, zbyt duża ilość botów w m1, jak i na innych mapkach. 

Administracja we 4 osoby tego nie ogarnie, także powinni coś z tym zrobić.

Opublikowano

Odchodzą bo mają mózg zamiast styropianu wystarczy iść polatać po m1 żółci/red od godzine 8/12 boty ranga all rycerski i gdzie tu sprawiedliwość Gruchol przyjdzie ze szkoły zbanuje kilka botów i to tyle ;)

Powinien byc perm Szkoda czasu na ten serwer już nie naprawią tego za dużo ludzi tak sądzi jak ja

Gdyby mieli mozg nie pobraliby nawwet klienta
Opublikowano

od 6 do 14 akurat pory szkolne nie pracujesz tylko sie uczysz nie wstydz sie tego mówic :)
Przejdzie sobie po m1 nie tylko jinno jest ich od **** odechciewa sie grać czekamy na inny projekt w piątek tyle powiem może tam coś lepiej ogarną . tyle dziekuje pa 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Fajnie było wejść i pograć na początku... lecz na dłuższą mete serwera nie polecam , brak aktualizacji ( nie mówicie ,że nie potrzeba bo to gówno prawda) jedyne co zrobili to pewnie z wielką łaską to sklep PO (który ma wiele o życzenia i tak.. xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...