Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer już działa 

Serwer był wyłączony dzisiaj przez cały dzień za co was przepraszamy.

Żeby choć trochę wam to zrekompensować został włączony:
- Event Szkatułek Blasku Księżyca do soboty południa
- Raty doświadczenia, dropu, yang do końca soboty

Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Edytowano 22 października przez Gebel
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szacun dla Was za zablokowanie wh i innych wszelkich wspomagaczy.

Ciekawi mnie jak na to gospodarka. 

Serwer polecam, Administracja nie olewa sprawy.

// 800 postów!

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Szacun dla Was za zablokowanie wh i innych wszelkich wspomagaczy.

Ciekawi mnie jak na to gospodarka. 

Serwer polecam, Administracja nie olewa sprawy.

// 800 postów!

No cóż.. Szacunek za wcześnie, bo Wh dalej działa i reszta tak samo ;D Te "pseudo" zabezpieczenia to tylko na chwile ;P ; D Moje boty już działają. A kamil znowu zapewne zbiera hajs jak na ssach z innego tematu ;D 

Nie polecam ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No cóż.. Szacunek za wcześnie, bo Wh dalej działa i reszta tak samo ;D Te "pseudo" zabezpieczenia to tylko na chwile ;P ; D Moje boty już działają. A kamil znowu zapewne zbiera hajs jak na ssach z innego tematu ;D 

Nie polecam ;)

Powoli zaczynam myśleć, że ty masz coś z głową.
Opublikowano

serwer byl godny polecenia do momentu w ktorym ktos tam nayebal sobie 2kkkk yangow czy tam iles i zaczal wykupowac miasto a potem wywalac itemy na ziemie :) niby spodziewali sie wszyscy ze admin to naprawia bo pol dnia byl serwer off niestety po odpaleniu serwera dosyc szybko mozna bylo zobaczyc ze nie koniecznie zostaly te yangi z serwera wycofane odpowiadajac na pytanie "jak to sprawdziles hejcie?" biegalem po m1 patrzylem do sklepow i moi znajomi wystawili swoje sklepy ktos kupowal 1k sm za 25kkk perelki po 6.5kkk sztuka typowi zeszly 4 truty sr 40 po 10kkk moze by to moglo byc normalne gdyby nie zniknely wszystkie w ciagu 20 sekund ? widzialem tez wiele innych sklepow ktore w chwilke robily sie puste a nie bylo w nich normalnych cen itemow ktore ludzie musza kupowac bo 20 zmianek za 6kkk i inne takie pierdolki  ogolnie troche przykro mi bylo kiedy odpalili serwer a nie bylo zadnej cofki bo niby co sie stalo z tymi yangami ? znalezli typa skasowali mu je a potem sprawdzili wszystkie postaci ktore byly o 10 czy tam o ktorejs online i sprawdzily im ostatnie transakcje ? tego jestem ciekaw :D ale mniejsza gdyby serwer wystartowal od 0 z tymi ich niesamowitymi zabezpieczeniami to gralo by sie fajnie ale teraz wedlug mnie jesli ktos zada pytanie "oplaca sie zaczynac?" smialo mozna odpowiedziec NIE  pozdrawiam

Opublikowano

­

To jak to możliwe, że po północy było tyle samo online co teraz? :v

Nie wiem, ale powiem ci, że na tym serwerze już nie ma botów, a graczy na pewno jest przeszło 1k.

Opublikowano

Nie wiem, ale powiem ci, że na tym serwerze już nie ma botów, a graczy na pewno jest przeszło 1k.

Nie wiem, ale powiem ci że wystarczyło "kilka" rzeczy zmienić żeby boty działały ;P ;) A graczy nie ma tu 1k, i skończ lizać tyłki na kolejnym serwie bo Array się ciebie pozbył , bo licznik jest podkręcony, a WH działa dalej jak działało, mam problem jedynie z multi i pewnymi funkcjami ;p ;) 

Tylko Ambro twierdzi że każdy ma coś z głową - polecam jemu samemu to sprawdzić bo u niego chyba ten problem występuje. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie wiem, ale powiem ci że wystarczyło "kilka" rzeczy zmienić żeby boty działały ;P ;) A graczy nie ma tu 1k, i skończ lizać tyłki na kolejnym serwie bo Array się ciebie pozbył , bo licznik jest podkręcony, a WH działa dalej jak działało, mam problem jedynie z multi i pewnymi funkcjami ;p ;)

Tylko Ambro twierdzi że każdy ma coś z głową - polecam jemu samemu to sprawdzić bo u niego chyba ten problem występuje. 

Dasz ss`a jak korzystasz z botów? 

Co do lizanka tyłków, bardzo mi przykro, nie znam. Co do arraya to się nie wypowiadaj, bo nie wiesz jak było.

Grałem, gram trochę na serwerze i piszę jak jest.

A graczy jest przeszło 1k :)

Opublikowano

Z prezentacji serwer wydaje się być dopracowany i zadbany. Osobiście jednak nie zagram, ale to tylko dlatego, że nie lubię się w metinie męczyć :v

Opublikowano

Z prezentacji serwer wydaje się być dopracowany i zadbany. Osobiście jednak nie zagram, ale to tylko dlatego, że nie lubię się w metinie męczyć :v

tutaj sie nie bedizesz meczyl wystawisz sklep z pierdolami za x yang i juz zarobiony jestes :D

Opublikowano

tutaj sie nie bedizesz meczyl wystawisz sklep z pierdolami za x yang i juz zarobiony jestes :D

Jestem dziewczyną. Dzięki za odpowiedź :)

edit.

@.Dezan. Dla przyjemności. Nie mam 12h dziennie wolnego, więc nie będę zaczynała gry na serwerach medium/hard, bo mija się to z celem. Dlatego też preferuję serwery easy, na których w łatwy sposób można coś zrobić i wystarczy około 2-3 godzin dziennie na zrobienie czegoś. (exp, drop, bonowanie). Na serwerze hard zajęłoby mi to dużo więcej czasu. Nie wiem po co komentujesz skoro Twoje pytanie jest bezsensowne. 

Poza tym - słabe prowo. 

Opublikowano

To po co w ogóle grasz w metina?

Opublikowano

Serwer jest dosyć fajny, aczkolwiek grając koło 2h mam 61lvl. Żeby coś kupić trzeba chyba okradać ludzi bo ku nikt nie kupuje, kd także w sumie to w M1 Shinsoo 2 sklepy, M1 Jinno 5 sklepów - 1k osób :D Te zabezpieczenia nie wiem gdzie są bo dll normalnie da się wstrzyknąć przy czym każdy cheat działa - Nawet Fast DMG od Lalakera - WTF myślałem że to nigdzie nie działa. Żeby nie było że rzucam słowa na wiatr -

http://snag.gy/eR7jV.jpg
Nie stosowałem żadnych obejść srutututu po prostu strzyknąłem do klienta - Płacz.

Podsumowując:

Graczy nie jest 1000 tylko 100 - Mnożnik 10x

Zabezpieczenia które nie wiem gdzie są - Ale powodzenia.

Dosyć sporo bugów.

Serwer kuleje oraz podupada.

Exp jak na hard medium jest taki średni - 61lvl skille m5/m6 przegrane 2h, spoty w V3 dają 20/25% expa nie biorą nic hp.

Ogólnie jak by nad nim popracować była by perełka, a licznik weźcie tak x25 może zachęcicie kogoś ^^

Opublikowano

Rynek ogólnie kuleje, bo co niby można kupować. Żadnych ulepszaczy, prócz pereł. Nie przemyśleli wprowadzająć głównie perły jako ulepszacze, że rynek będzie cierpiał.

Opublikowano

Graczy jest sporo, rano chciałem sobie podropać pereł na metkach na mapie 90lvl a tyle luda jest że nie ma co zarobić, nawet dropkiem jest lipa bo dosyć dużo osób lata, zrobiłem sobie BM'a i chciałem go podexpić, też lipa bo dużo osób expi. Nie wiem skąd te stwierdzenie, że mało ludzi na serwie, owszem na te 1,3k luda co czasem pokazuję licznik nie widać tego ale na pewno z 500-700 ludzi jest, a dla mnie minusem jest to, że biżuteria od 90 lvl ma kiepskie bony, bodajże ten nasior czy kolce, zamiast potworom dałbym np. Ludzi. Tak to serwer fajny ale po tym wbitym 112 lvl odechciewa się expić bo exp jest na prawdę słaby. I te ulepszanie miecza, 2x serce nemere (jakoś tak), 10 razy na +9 spalił :P ale czego się można spodziewać, serwer medium/hard :) Ogólnie serwer polecam :)

4692787228.png

Opublikowano

Serwer jest dosyć fajny, aczkolwiek grając koło 2h mam 61lvl. Żeby coś kupić trzeba chyba okradać ludzi bo ku nikt nie kupuje, kd także w sumie to w M1 Shinsoo 2 sklepy, M1 Jinno 5 sklepów - 1k osób :D Te zabezpieczenia nie wiem gdzie są bo dll normalnie da się wstrzyknąć przy czym każdy cheat działa - Nawet Fast DMG od Lalakera - WTF myślałem że to nigdzie nie działa. Żeby nie było że rzucam słowa na wiatr -

http://snag.gy/eR7jV.jpg
Nie stosowałem żadnych obejść srutututu po prostu strzyknąłem do klienta - Płacz.

Podsumowując:

Graczy nie jest 1000 tylko 100 - Mnożnik 10x

Zabezpieczenia które nie wiem gdzie są - Ale powodzenia.

Dosyć sporo bugów.

Serwer kuleje oraz podupada.

Exp jak na hard medium jest taki średni - 61lvl skille m5/m6 przegrane 2h, spoty w V3 dają 20/25% expa nie biorą nic hp.

Ogólnie jak by nad nim popracować była by perełka, a licznik weźcie tak x25 może zachęcicie kogoś ^^

Student matematyki/fizyki w ciagu kilku sekund wam wyliczyl o ile licznik jest podkrecony. Dziekuje Bogu, ze jestem Polakiem i w Polsce mamy takie tęgie umysly, niedocenione oczywiscie.

Jestem w wielkim szoku, to pewnie przez rzad tak scisly umysl nie moze sie wybic i musi siedziec na forach metina.

Opublikowano

g14qbm.jpg

codziennie jest ponad 1000 graczy chłopaki cały czas pracują nad serwerem i usprawniają grę. Liczymy na wasze wsparcie i wyrozumiałość. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...