Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG możecie ogarnąć tego biologa ? serwer przez to padnie.

Większość ludzi robi parę razy biologa, i dostaje te same bony np. x4 ....

Nic nie potraficie zrobić ? omg ... masakra

Już mi się odechciało tutaj grać przez tego biologa.

Powiedzieli na TS że do Środy to naprawią, zobaczymy.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG możecie ogarnąć tego biologa ? serwer przez to padnie.

Większość ludzi robi parę razy biologa, i dostaje te same bony np. x4 ....

Nic nie potraficie zrobić ? omg ... masakra

Już mi się odechciało tutaj grać przez tego biologa.

Te same bony ?? :P Najlepsza frajda jest z tych samych nagród :D Bo na nich zbiłem setki kkk, w kilka dni :D robiłem tylko  konta, jedno za drugim, i oddawałem cały czas jednego i tego samego biologa  po kilka razy na jednym koncie, dostając za każdym razem te same nagrody ;D DO tego był bug z generałami w atlantydzie, juz nawet po wycofaniu dropu trut z AV2 i bijąc je można było w jeden dzien na dropie wyciągnąć nawet 100kkk ;p ;D znikło to po którymś "pseudo" update ;p 

Pomijając że właczyłem dwa dni temu 4 konta na multi i exp bocie , włączyłem film i tylko stałem pilnując żeby zaden pseudo - gm nie podszedł czy nie napisał :D

Nie mam pytań do serwera :D

P.S - najlepszy motyw na zmianki - av2 na bocie -> można w 2-3 godziny wydropić nawet około 400-800 zmianek, bo czasami drop się buguje i dostajesz podwójnie ;D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie dla każdego :D Może nie miał eq ^^

5min to i tak długo ;d jak nie miał eq by je zrobić w tyle to nie miał co do ripka startować.

Best przerwa :D sprzedaje truciaka za doładowanie tel. koleś podaje mi kod a tu jeb! nie ma serwa ;d po paru minutach wszystko sie ogarnęło ;d

Opublikowano

Z tymi hackami to macie racje niby raz na jakiś czas banują te 1 lvl a co to daje ?

Trzeba wprowadzić jakąś blokadę czy coś

na mój rozum to chyba wygląda to tak, że te wh wali ileś tam razy szybciej, a jak by to zablokować ?

nie miałem nigdy do czynienia z plikami serwerowymi i z serwerami, ale trzeba coś zrobić chociażby jakaś blokada.

Co do zarobków jak zarabiacie ? Ja na 75 lvl robie dt, baronową trochę tam kasy wpada :)

ja najlepiej zarabialem stojac w miejscu i majac odpalone wh :)  bardzo dobry zarobek i wyspac sie mozna bylo :) 

na tym serwerze zdecydowanie polecam ;] :) 

gralem normalnie ale jak zobaczylem jak maja wywalone to skonczylem z normalna gra ;] :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Mógłby ktoś wypisać jakie itemki są do expa i jakie bony ?

DO "expa" nie masz praktycznie nic. Bony w itemach które dropią ze szkat azraela ( a nie opyla się  w ogóle tego otwierać ) to obrażenia do PE w branży, w kolcach chyba siła i tyle bo nasior to nie wiem czy do PE też nie jest. 

Bony kompletnie nie użyteczne i nie nadające się do niczego jak same itemy bo najlepiej bić w niebiańskich. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

DO "expa" nie masz praktycznie nic. Bony w itemach które dropią ze szkat azraela ( a nie opyla się w ogóle tego otwierać ) to obrażenia do PE w branży, w kolcach chyba siła i tyle bo nasior to nie wiem czy do PE też nie jest.

Bony kompletnie nie użyteczne i nie nadające się do niczego jak same itemy bo najlepiej bić w niebiańskich.

Nasior jest z kradzieza pz, ktory jest idealny do pvm.

Opublikowano

chce ktoś usłyszeć kilka słów prawdy o serwerze?

Dawaj, dawaj :v 

@a do administracji, kiedy możemy się spodziewać jakichkolwiek poprawek? 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dawaj, dawaj :v

@a do administracji, kiedy możemy się spodziewać jakichkolwiek poprawek? 

Podobno jutro poprawią biologa, ktoś tutaj wcześniej tak pisał. 

Opublikowano

do 80 lvl miałem max w eq 800k 
potem w 10 min gildią w której było 5 osób znaleźliśmy 2 bugi dzięki którym najeebaliśmy po podliczeniu około 3kkkk

jak może zauważyliście drugiego dnia ludzie zaczęli skupować kamienie fundacyjne i pieńki

stać przy biologu

do tej pory sprzedaję yangi na allegro
wh ciągle działa

boty stoją w m1 i m2 u żółtych bez żadnego bana

gospodarkę na rynku rozjebalibyśmy w 2 minuty, ale żeby nikt nie ogarnął wypuszczamy kasę po trochu, po tym jak drugiego dnia wykupywaliśmy wszystkie perły i zmianki przez cały dzień

Opublikowano

do 80 lvl miałem max w eq 800k 
potem w 10 min gildią w której było 5 osób znaleźliśmy 2 bugi dzięki którym najeebaliśmy po podliczeniu około 3kkkk

jak może zauważyliście drugiego dnia ludzie zaczęli skupować kamienie fundacyjne i pieńki

stać przy biologu

do tej pory sprzedaję yangi na allegro
wh ciągle działa

boty stoją w m1 i m2 u żółtych bez żadnego bana

gospodarkę na rynku rozjebalibyśmy w 2 minuty, ale żeby nikt nie ogarnął wypuszczamy kasę po trochu, po tym jak drugiego dnia wykupywaliśmy wszystkie perły i zmianki przez cały dzień

Jak gadałem z Kamilem na TSie, to mówił, że to naprawią, haha. Zrobiliście to na początku serwera, czy dopiero teraz? Nie mogłem postawić budynków gildii wcześniej.

Opublikowano

Jedyny prawilny event na serwie... Oczywiście nie od adminów :D http://scr.hu/2fr7/olidx

I ten bot w tle, 15 lvl z rycerskim. xD Nadal 'banują' te boty w m1, czy już sobie odpuścili? Myślę nad ponownym zrobieniem konta, wyexpieniem 110 na MH i sprzedaniem, da radę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...