Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to było wgl. jakieś ZUO? : x

Tak, ale i tak c***a nie dało się nic zarobić...

Opublikowano

Tak, ale i tak c***a nie dało się nic zarobić...

A to może i lepiej, że nie wiedziałem ^^

Macie tak słaby team administracji że można u was wbić Top 1 gildie na modach, w ścianach, przykładem jest NoPerfect, pozdrawiam jak chcecie utrzymać rynek servera jak na każdym CH macie bota. ­

Może i jest na każdym CH bot, jednak rynek cały czas się trzyma, i jest dobrze. Co do wojen gildii, można nawet i wbić bez modów, wystarczy 2 postać ze zrobioną gildią.

Opublikowano

A to może i lepiej, że nie wiedziałem ^^

Może i jest na każdym CH bot, jednak rynek cały czas się trzyma, i jest dobrze. Co do wojen gildii, można nawet i wbić bez modów, wystarczy 2 postać ze zrobioną gildią.

Te eventy co teraz robią to gówno eventy. Blaski = event dla botów, ZUO = przez całe zuo dorwałem 1 królową/1 tego nieb. bossa i tyle, 0 przedziału lvl'owego. 

Opublikowano

Grałem i pewnie nadal bym grał, gdyby nie biolog którego muszę robić od początku, bug z yangami to żaden problem, normalnie można było zarobić parę kkk w 2/3h, więc tragedii nie było, po prostu część graczy miała łatwiej ;), eq wyrzucone. Tak więc nie miłym akcentem definitywnie kończę z serwerem. Pozdrawiam 

Opublikowano

Grałem i pewnie nadal bym grał, gdyby nie biolog którego muszę robić od początku, bug z yangami to żaden problem, normalnie można było zarobić parę kkk w 2/3h, więc tragedii nie było, po prostu część graczy miała łatwiej ;), eq wyrzucone. Tak więc nie miłym akcentem definitywnie kończę z serwerem. Pozdrawiam 

twoje KILKA kkk robiac sama baronowa, mozna zrobic w tyle samo czasu. Bug byl, juz go nie ma, bug biologa byl, juz go nie ma.

Ludzi jest masa, wojny gildii co dziwne, bo to serwer hard/medium.

Boty mam nadzieje tez znikna, chociaz w sumie dzieki  takim ludziom zmianki sa teraz bardzo tanie. I to tyle, sewer polecam.

Pomocnik
Opublikowano

Pare pytań bo chce zacząć gre.

Ile Ludzi ?

Jak się dorobić na start ?

Kim zacząć pod zarobek>

na oko 900

postaw bota a jesli nie chcesz bota to sam drop zmianki bij metki itd.

Opublikowano

Serwerpełenbotów2.pl 

Prawdziwa nazwa.

W sumie wbiłem tylko zobaczyć komenty bo po odcinku perfekta i skrinie na fb jestem w szoku, że chociażby Kowal u was gra xD

Opublikowano

Słyszałam różne opinie na temat serwera, ale pobrałam i póki co nie mam zastrzeżeń, mimo, że nie lubię tego typu serwerów (medium). Rozgrywka przyjemna, przemyślana. ­Raczej zostanę na dłużej. :)

c:

Opublikowano

Słyszałam różne opinie na temat serwera, ale pobrałam i póki co nie mam zastrzeżeń, mimo, że nie lubię tego typu serwerów (medium). Rozgrywka przyjemna, przemyślana. ­Raczej zostanę na dłużej. :)

Jest to serwer easy na wzor PL.

Moja opinia.

Opublikowano

2 dni po resecie biologa i skonczony, ale trzeba plakac i pluc na serwer niczym bonzo.

Dziewczyny uzywamy mozgu.

Nie pozdrawiam, serwer polecam !

2 dni? Bez pomocników biologa zrobienie misji od zębów do biologa 95lvl to 94h. Nooo oczywiście oddawania o razu po zejściu czasu. Poza tym, nie każdy chce ustawiać budzik co 30min/1h i wstawać oddawać biologa. Bez eliksirków to niemożliwe, a ktoś kto na serwerze nie grał od startu nie wykupi 500 eliksirków które ledwo co dropiły na evencie. 

Opublikowano

Powiem tak serwer dno  nie dawalwm pasow nikomu ani nie sciagalem hackow a konto mi oje,bali wydalem na ten serw pare groszy wiec wiecie wszyscy czym to pachcnie pozbylo mnie to eq +9 i git i teraz na ten serw cy,ke klade bo to dno

Powiem tak serwer dno  nie dawalwm pasow nikomu ani nie sciagalem hackow a konto mi oje,bali wydalem na ten serw pare groszy wiec wiecie wszyscy czym to pachcnie pozbylo mnie to eq +9 i git i teraz na ten serw cy,ke klade bo to dno

co lepsze pisalem o biologfa misje odpisywali a z wlamem na konto ani rusz pajace je,bane

Opublikowano

Polecam serwer, gra bardzo dużo ludzi (dziennie 2000+), jest z kim popisać, pograć a wieczorami jest dużo wojen gildyjnych.

Administracja się poprawiła, nie jest to samo co na początku serwera.

Myślę że ten serwer przetrwa dobre parę miesięcy, może dłużej.

Pomocnik
Opublikowano

Polecam serwer, gra bardzo dużo ludzi (dziennie 2000+), jest z kim popisać, pograć a wieczorami jest dużo wojen gildyjnych.

Administracja się poprawiła, nie jest to samo co na początku serwera.

Myślę że ten serwer przetrwa dobre parę miesięcy, może dłużej.

2000+ xD

Opublikowano

Powiem tak serwer dno nie dawalwm pasow nikomu ani nie sciagalem hackow a konto mi oje,bali wydalem na ten serw pare groszy wiec wiecie wszyscy czym to pachcnie pozbylo mnie to eq +9 i git i teraz na ten serw cy,ke klade bo to dno

co lepsze pisalem o biologfa misje odpisywali a z wlamem na konto ani rusz pajace je,bane

Spoko, miałem to samo tez mnie okradli, a jak na supporcie poprosiłem o sprawdzenie IP logowania to dostałem odpowiedź od jakiegoś Kamila, że administracja nie zajmuje się kradzieżami itp. Szkoda słów.

4692787228.png

Opublikowano

Spoko, miałem to samo tez mnie okradli, a jak na supporcie poprosiłem o sprawdzenie IP logowania to dostałem odpowiedź od jakiegoś Kamila, że administracja nie zajmuje się kradzieżami itp. Szkoda słów.

Zgaduje, że miałeś takie same passy na innych serwerach :)

Opublikowano

Zgaduje, że miałeś takie same passy na innych serwerach :)

Nie gram na żadnym innym serwerze, grałem przed startem ale miałem inny login i inne hasło :)

4692787228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...