Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać od Zera? :)

W ile wbije 100 level?

Ile bronie an 75?

Gdzię dropią pd?

działają już bony na av2?

Licznik Online jest podkręcony? :)

Pomoże ktoś w grze co ogarnia serwer dobrze? :)

1. Myślę, że tak.

2. To zależy od Twojej gry, nie jest trudno.

3. Nie rozumiem.

4. Tak, bony na av2 już działają.

5. Nie jest, wystarczy, że wejdziesz na serwer a sam się przekonasz gdy będziesz szukał spota ;) 

Opublikowano

Spoko, miałem to samo tez mnie okradli, a jak na supporcie poprosiłem o sprawdzenie IP logowania to dostałem odpowiedź od jakiegoś Kamila, że administracja nie zajmuje się kradzieżami itp. Szkoda słów.

Miałem dokładnie taką samą odpowiedź z takiego samego powodu jak twój. Z tego co widzę nie jestem jedyny, ale dodam, że w ten sam dzień co zniknęło mi eq, gracz o niku HappySad w ten sam dzień miał wystawioną większość moich itemów (mam ss) a po napisaniu do niego od razu zamknął sklep. Po opisaniu całej sprawy na supporcie i podaniu ssów dostałem dokładnie taką samą odpowiedź - beka. 

Dziś zauważyłem, że coraz więcej osób skarży się na włamy na konto. 

SZCZERZE ODRADZAM TU GRAĆ

@edit. 0 pomocy ze strony administracji, chociaż głupiego sprawdzenia logów... 

@edit.2  proszę przestańcie p********, że podawałem komuś passy lub miałem takie same na innym serwerze, bo to już się robi nudne. 

Opublikowano

Przypomni mi ktoś dlaczego przestałem tu grać? Pewnie jakieś bugi były.

Był bug na yangi, nic nie znaczył w sumie, a winowajcy zostali złapani i zbanowani.

Tak naprawdę to ja polecam ten serwer, naprawdę jest fajny. Tyle osób hejtujących, a ja cisne ostro i w ogóle jestem pełen podziwu tym serwerem. Oby tak dalej chłopaki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Był bug na yangi, nic nie znaczył w sumie, a winowajcy zostali złapani i zbanowani.

Tak naprawdę to ja polecam ten serwer, naprawdę jest fajny. Tyle osób hejtujących, a ja cisne ostro i w ogóle jestem pełen podziwu tym serwerem. Oby tak dalej chłopaki.

Pozdrawiam.

Ty chyba nie wiesz co piszesz :D Nikt nie został złapany, ani zbanowany ;) Dział "idotyzmy MPC" to nie tutaj (zresztą ty tylko tam pasujesz ;p )  ;D Po za tym, bug by nie tylko na yangi ;D I dalej nie wszystkie zostały naprawione ;) ;) 

Co do serwera - żal :) Ludzi coraz mniej licznik jak był podkręcony tak jest i nikt mi nie powie że nie ;D DO tego zrobiłem 2 konto, po dorobieniu się na bugach (kosmiczne ilości yang )  i sprzedaniu pierwszego na allegro, i zauważyłem iż bugi , co niektóre zostały dalej nienaprawione ( znowu kosmiczne ilości yang na moich kontach ) ;p DO tego co chwila można spotkać kogoś kto wywala eq a jak się pytam dlaczego :

http://prntscr.com/8qeg5t

Znalezione na waszym forum ;) ;) 

A do tego licznik podkręcony, dalej 3/4 serwera to boty, gracze na WH - wczoraj rano spotkałem 115 lvl jak zasuwał po mapce z WHczem. 

Serwer parodia. Ale kolejne konto za chwilę zrobię na kolejnych bugach. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kulkaa, 14 Paź 2015 - 02:28, napisał:snapback.png

Spoko, miałem to samo tez mnie okradli, a jak na supporcie poprosiłem o sprawdzenie IP logowania to dostałem odpowiedź od jakiegoś Kamila, że administracja nie zajmuje się kradzieżami itp. Szkoda słów.

Miałem dokładnie taką samą odpowiedź z takiego samego powodu jak twój. Z tego co widzę nie jestem jedyny, ale dodam, że w ten sam dzień co zniknęło mi eq, gracz o niku HappySad w ten sam dzień miał wystawioną większość moich itemów (mam ss) a po napisaniu do niego od razu zamknął sklep. Po opisaniu całej sprawy na supporcie i podaniu ssów dostałem dokładnie taką samą odpowiedź - beka. 

Dziś zauważyłem, że coraz więcej osób skarży się na włamy na konto. 

SZCZERZE ODRADZAM TU GRAĆ

@edit. 0 pomocy ze strony administracji, chociaż głupiego sprawdzenia logów... 

@edit.2  proszę przestańcie p********, że podawałem komuś passy lub miałem takie same na innym serwerze, bo to już się robi nudne. 

Kolego to ze miales to samo haslo co na innym serwerze to juz jest twoja wina, a miales napisz na pw moge ci nawet podac jakie.

Serwer polecam gra sie przyjemnie aczkolwiek juz tu nie gram serwer nie jest na dluzsza mete.

Pozdrawiam happySad/AVERIOS

Opublikowano

Serwera nie polecam eriador v5 z bugami, że hoho. Ambrozjak naprawiłeś biologa czy dalej przez niego można mieć +50k pz? xDDD

Na serwerze 3./4 to boty...

Opublikowano

Pozdrawiam.

serwer prze chuy, wszystko jest dopracowane byl jeden bug ktory nic nie zmienil. POLECAM x10

Opublikowano

Zagrałem na serwerze przez tydzień więc teraz mogę wydać opinię.

Bardziej to serwer medium/easy niż hard/medium ale..

Na serwerze jest łatwo dosłownie o wszystko. Nie trzeba się za bardzo męczyć aby zdobyć eq, wbić skille oraz skończyć biologa.

Na serwerze jest mnóstwo botów. Wcześniej administracji chciało się ich banować i raz na jakiś czas wszedł jakiś gm poleciała masowa fala banów i koniec.

Teraz wchodząc do miasta na pierwszych spotach widać po 5 botów na spot. Nie chcę im się już nawet za tymi botami latać.

Szczerzę mogę powiedzieć że 3/4 serwera to boty.

Nie polecam ze względu na zniszczony rynek przez boty.

Po prostu nie ma tam już po co grać.

ps. Myślę że serwer powoli podupada.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co piszesz :D Nikt nie został złapany, ani zbanowany ;) Dział "idotyzmy MPC" to nie tutaj (zresztą ty tylko tam pasujesz ;p )  ;D Po za tym, bug by nie tylko na yangi ;D I dalej nie wszystkie zostały naprawione ;) ;)

Co do serwera - żal :) Ludzi coraz mniej licznik jak był podkręcony tak jest i nikt mi nie powie że nie ;D DO tego zrobiłem 2 konto, po dorobieniu się na bugach (kosmiczne ilości yang )  i sprzedaniu pierwszego na allegro, i zauważyłem iż bugi , co niektóre zostały dalej nienaprawione ( znowu kosmiczne ilości yang na moich kontach ) ;p DO tego co chwila można spotkać kogoś kto wywala eq a jak się pytam dlaczego :

http://prntscr.com/8qeg5t

Znalezione na waszym forum ;) ;)

A do tego licznik podkręcony, dalej 3/4 serwera to boty, gracze na WH - wczoraj rano spotkałem 115 lvl jak zasuwał po mapce z WHczem. 

Serwer parodia. Ale kolejne konto za chwilę zrobię na kolejnych bugach. 

Kim jesteś łaku, żeby mnie oceniać. Kiedy ja zaczynałem przygodę z metinem to ty jeszcze gile z nosa jadłeś. Bardzo mi przykro, ale na tym forum bardzo dużo ludzi ceni sobie moje zdanie, więc jakiś noname tego nie zmieni.

Powiem tak odnośnie botów, zaproponowałbym dodać oddzielny implement dla gmów z dodaniem banicji po IP/mailach/powiązanych kontach. Wtedy ilość botów zmalałaby do kilku %.

Z tego co wiem zabezpieczenie leci też pełną parą.

Opublikowano

Kim jesteś łaku, żeby mnie oceniać. Kiedy ja zaczynałem przygodę z metinem to ty jeszcze gile z nosa jadłeś. Bardzo mi przykro, ale na tym forum bardzo dużo ludzi ceni sobie moje zdanie, więc jakiś noname tego nie zmieni.

Powiem tak odnośnie botów, zaproponowałbym dodać oddzielny implement dla gmów z dodaniem banicji po IP/mailach/powiązanych kontach. Wtedy ilość botów zmalałaby do kilku %.

Z tego co wiem zabezpieczenie leci też pełną parą.

Z tego co można wywnioskować z ich forum to, cycu robi nowy serwer i ma wyjebane na to, co się tutaj dzieje. Więc nie musisz nadużywać klawiatury, bo w tym momencie nic Ci to nie daje. 

Serwera nie polecam, administrator nigdy nie dorośnie. ( cycu )

­

Opublikowano

Z tego co można wywnioskować z ich forum to, cycu robi nowy serwer i ma wyjebane na to, co się tutaj dzieje. Więc nie musisz nadużywać klawiatury, bo w tym momencie nic Ci to nie daje. 

­

Co to za pierdoły opowiadasz nie poparte dowodami?

Opublikowano

­

Z tego co wiem to nie tylko cycu tam jest jako administrator. 

Zresztą, ja przyjmuję krytykę na serwer, ale dlaczego gra na nim tyle ludzi cały czas?

Opublikowano

Zagrałem na serwerze przez tydzień więc teraz mogę wydać opinię.

Bardziej to serwer medium/easy niż hard/medium ale..

Na serwerze jest łatwo dosłownie o wszystko. Nie trzeba się za bardzo męczyć aby zdobyć eq, wbić skille oraz skończyć biologa.

Na serwerze jest mnóstwo botów. Wcześniej administracji chciało się ich banować i raz na jakiś czas wszedł jakiś gm poleciała masowa fala banów i koniec.

Teraz wchodząc do miasta na pierwszych spotach widać po 5 botów na spot. Nie chcę im się już nawet za tymi botami latać.

Szczerzę mogę powiedzieć że 3/4 serwera to boty.

Nie polecam ze względu na zniszczony rynek przez boty.

Po prostu nie ma tam już po co grać.

ps. Myślę że serwer powoli podupada.

Nie wiem czy na to wpadles, boty moga nadropic tylko zmianki, ktore na szczescie sa tansze.

Ale oczywiscie swoje madrosci musisz wyjebac tutaj.

No chyba, ze nie masz medali konnych, to ci kupie z 500.

Opublikowano

Nie wiem czy na to wpadles, boty moga nadropic tylko zmianki, ktore na szczescie sa tansze.

Ale oczywiscie swoje madrosci musisz wyjebac tutaj.

No chyba, ze nie masz medali konnych, to ci kupie z 500.

Boty mogą nadropić: 

- Sztabki (yang)

- Dodania

- Zmianki

- Szkaty serwerowe

- Szkaty blasku

- Małże 

i jeszcze jakieś tam pierdoły.

Z tego co wiem to nie tylko cycu tam jest jako administrator. 

Zresztą, ja przyjmuję krytykę na serwer, ale dlaczego gra na nim tyle ludzi cały czas?

Ludzie grają bo to jest pierwszy serwer na którym administracja nie banuje botów.

Nie mówię tu o jakimś 10lv. tylko o +90

Uznajecie to za serwer hard/medium. 

Przyjdzie jakiś pajac postawi bota napierdoli 50k zmianek w c**j siana i zadowolony.

Poza tym licznik i tak zgarnia wszystkie konta a jako że ludzie po 30 kont logują to łatwo policzyć ile tak naprawdę jest graczy.

1 2 3

39c6ab5b0864c.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Serwer zrobiony dobrze, tylko administracja powinna banować po IP odrazu, postawiłem sobie 10 botów i eq wymieniłem za eq na innym serwie to było takie łatwe, boty można stawiać przed respem w jinno i bana nie ma, 10 kont 10 rycerskich 

Opublikowano

http://zapodaj.net/e41a1ec214472.jpg.htmlmoże tutaj jakiś admin mi powie o co chodzi bo na forum to chyba wyje*ane maja

Próbowałeś pobrać od nowa / spatchować, wyłączyć antywirusa dodać do wyjątków ?

Co do botów to są od startu i administracja nic z tym nie robi widziałem nawet 1 lvl z militarem !!! co to ma być ?

Mam nadzieję, że świeża krew w administracji coś zrobi ! (pozdrawiam Szakalasa)

Opublikowano

Najlepszy serwer od bardzo, bardzo dawna. 

Jedynie mogę doczepić się do zdania "tysiące graczy" - fakt może to i prawda, ale 45% trzeba odliczyć  z racji, iż to boty. Nie da się ukryć, że na każdym channelu w m1 bot stoi na bocie, ale cóż. Administracja wyłoniła nowych gm'ów i już widać efekty poprawy. Z dnia na dzień graczy na liczniku strony ubywa (przykład: z 1.8k na 1.1k dziennie) i to się ceni.

Bardzo gorąco zapraszam na serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...