Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaryzykuję i spróbuję na serwerze. Mam nadzieje, że jednak te wypowiedzi o botach są przesadzone, bo aż tyle by ich było xD ?

W m1 nie ma nawet spota żeby bota ustawić :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaryzykuję i spróbuję na serwerze. Mam nadzieje, że jednak te wypowiedzi o botach są przesadzone, bo aż tyle by ich było xD ?

Noo... jest ich troszku, jak znajdziesz miejsce żeby 1 zaparkować to GG :v.

Opublikowano

Próbowałeś pobrać od nowa / spatchować, wyłączyć antywirusa dodać do wyjątków ?

Co do botów to są od startu i administracja nic z tym nie robi widziałem nawet 1 lvl z militarem !!! co to ma być ?

Mam nadzieję, że świeża krew w administracji coś zrobi ! (pozdrawiam Szakalasa)

tak próbowałem

graphic.png

Opublikowano

Boty banują od wczoraj na bieżąco, wczoraj z Kastym na tsie siedziałem i expiłem do 5 rano to wczoraj zbanował ponad 200 kont na WH i innych gównach, także więc śmiało wbijać :)

4692787228.png

Opublikowano

ELO, OGOLNIE TO FEJM WZRASTA

ALE MAM PYTANIE

CZY @Ambrozjak MA DYSLEKSJE?

kSUaZ31.jpg?1

CHCIALBYM TU ZGLOSIC SERWER RAYEN2 PRZY KTORYM PRACOWALO 10 OSOB, W TYM JA

PS. IMAGUS & CRIME TO JEDNA OSOBA XDDDDDDDD

A SERWER JAK SERWER, WYWALIC JEDNEGO GMA I BEDZIE SPOKO

PS. PISZE Z CAPSEM ZEBY BYLO LEPIEJ WIDAC

POZDRO

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co piszesz :D Nikt nie został złapany, ani zbanowany ;) Dział "idotyzmy MPC" to nie tutaj (zresztą ty tylko tam pasujesz ;p )  ;D Po za tym, bug by nie tylko na yangi ;D I dalej nie wszystkie zostały naprawione ;) ;)

Co do serwera - żal :) Ludzi coraz mniej licznik jak był podkręcony tak jest i nikt mi nie powie że nie ;D DO tego zrobiłem 2 konto, po dorobieniu się na bugach (kosmiczne ilości yang )  i sprzedaniu pierwszego na allegro, i zauważyłem iż bugi , co niektóre zostały dalej nienaprawione ( znowu kosmiczne ilości yang na moich kontach ) ;p DO tego co chwila można spotkać kogoś kto wywala eq a jak się pytam dlaczego :

http://prntscr.com/8qeg5t

Znalezione na waszym forum ;) ;)

A do tego licznik podkręcony, dalej 3/4 serwera to boty, gracze na WH - wczoraj rano spotkałem 115 lvl jak zasuwał po mapce z WHczem. 

Serwer parodia. Ale kolejne konto za chwilę zrobię na kolejnych bugach. 

A co do tych zbanowanych, zostali zbanowani :) Ty pewnie nawet nie wiesz kto to był, ale cóz w każdej prezentacji piszesz syf.

Hejtujesz każdy serwer pisząc, że same bugi itd, itp. Chcę zobaczyć Twoje kosmiczne ilości yang robionych na bugu i sprzedawanych na allegro, ale raczej nie zobaczę:C. Na Erbi jak pamiętam to również to pisałeś? Smutne... Polecam Ci wyjść z domu, hejtujesz każdy serwer 24/7. Jest to normalne? Nie wydaje mi się.

Co do serwera polecam grać :) Jak kilka dni temu było muultum botów w m1 no bardzo dużo, że aż boty były stawiane 5 w 1 miejscu to teraz się pusto zrobiło(nie do końca, bo zawsze ktoś postawi tego bota na nowo) :D Trudno zarobić nie jest :)

Opublikowano

­Nie można by dodać kilku channeli? Do czego to doszło, żeby boty musiały ksuć innym botom, bo nie ma miejsca w M1 xD Serio, na 1CH w Jinno jest jakieś 50 botów. Patologia. O północy było ok. 1200 online, w niedzielę o 14 jest 1900. Czyli można policzyć tak z 900 botów.

tenor.gif

Opublikowano

­

Przecież bocenie jest tutaj dozwolone  :v  :v  :v .

Serwer się trzyma ładnie z graczami ;)

W sumie fakt. Wszelkie cheaty itp. są dozwolone. Przecież nie ma regulaminu:

w359Nm6.png

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego jak wszedlem na serwer moja sura 80 lvl po miesiacu nie obecnosci jakos, to po zalogowaniu pokazalo ze mam robic od nowa biologa?
Mialem wykonanego do 80 lvla.

Opublikowano

Dlaczego jak wszedlem na serwer moja sura 80 lvl po miesiacu nie obecnosci jakos, to po zalogowaniu pokazalo ze mam robic od nowa biologa?

Mialem wykonanego do 80 lvla.

Bo zresetowali biologa całemu serwerowi do 0. xD

Opublikowano

To sa jakies jaja, i te przedmioty beda mi dropic od nowa na tym lvlu?

Tak. Ja już skończyłem tutaj swoją przygodę, ponieważ administracja bardzo olewała wszystko. Teraz widzę, że coś ruszyło, więc życzę powodzenia. ;)

Opublikowano

­

Administracja jest totalnie nieogarnięta jak banow nie było to bot stał koło bota, teraz jak zaczeli banować to nie dość, że pełno botów z rangą ryserski to rozdają bany za stanie na rynku w m2, po czym wmawiają, że dropiłem czy expiłem na bocie. Co jest kompletną bzdurą i widocznym brakiem wiedzy i doświadczenia ze strony administracji. Teraz przy próbach wyjaśnienia sprawy ewidentnie unikają kontaktu. Serwera nie polecam choć pomysł fajny ludzie też okej lecz pełno bugów i ta niekompetencja administracji, totalna porażka.

xD  xD  xD  xD  xD 

Te ich banowanie jest chyba na zasadzie, że ktoś napisze "GM bot tu i tam, nick taki" i GM wtedy dopiero przyjdzie. Bez kitu, jak miałem postawione 3 boty w tych samych miejscach na różnych kanałach to 1 dostał bana, a pozostałe 2 dalej bociły. Naprawdę, weźcie się za te boty, bo to jest masakra. Tak samo w v3, expiłem sobie na wh, myślę taki przypałowiec ze mnie, a jeżdżąc po spotach spotkałem z 5 typa, w tym 4 miało wh.

tenor.gif

Opublikowano

Ciągle o botach mowa, a już od wczoraj problem ucichł. Serwer przeszedł aktualizację, w której zostały wgrane zabezpieczenia, dzięki czemu z 1.8k online zostało +/- 900 zwykłych graczy.

Boty jak na razie ustąpiły, ­zapewne do czasu, aż @ZAHON wypuści nową wersję bota B)

Opublikowano

Ciągle o botach mowa, a już od wczoraj problem ucichł. Serwer przeszedł aktualizację, w której zostały wgrane zabezpieczenia, dzięki czemu z 1.8k online zostało +/- 900 zwykłych graczy.

Boty jak na razie ustąpiły, ­zapewne do czasu, aż @ZAHON wypuści nową wersję bota B)

No ja WH już mam  :makka:  :makka:  :makka:

Opublikowano

Cóż się wyrabia z tym serwerem? W samo południe off, brak informacji ze strony administracji, nie dobrze. W dodatku co to za informacje o bugu na yangi? Podobno jakiś ktoś* wychwycił bug na yangi i kupował wszystko co leci i wyrzucał na ziemie.

Może administracja się wypowie? :P­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...