Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieci z gimbazy nie pograją, ponieważ nie mają nic w głowie i nie wiedzą jak zarobić.

Jeżeli jesteś porządnym graczem, to na pewno dasz sobie radę.

Gra bardzo dużo ludzi, dziennie 1000+ online

Pamiętaj że gimbaza zawsze będzie narzekać, oni chcą grać tylko na serwerach easy.

Pozdrawiam.

Czyli osoba o mentalności gimnazjalnej ,, ZAWSZE,, bedzie narzekać i grać na easy ? . Dziennie 1000+? :) huh . To kolego nie jest kwestia zarabiania w grze tylko tego że duże grono osób już sie dorobiło w pierwsze 3 dni . Teraz taki przeciętniak z gimnazjum panikuje i nie wie jak ma grać i co robić żeby fajnie zarobić .. a czasu na to ma zapewne aż nadto , o ile mama nie każe mu wyłączyć komputerka . 

@topic: A co do serwera i trut to żenada , z dnia na dzień cena truty z 400kk wskoczyła na 1,5kkk. ;) śmiech na sali . 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Co trudnego jest w zdobyciu truciaka????? DT robi się max 4-5 min i wy narzekacie 2h biegania na dt i masz 30 szkat które wymieniasz na broń

kgu4uT.png

Opublikowano

­Co trudnego jest w zdobyciu truciaka????? DT robi się max 4-5 min i wy narzekacie 2h biegania na dt i masz 30 szkat które wymieniasz na broń

Tu nie chodzi o latanie na dt tylko fakt że wystarczyło iść do av2 i expić a bronie same wpadały i to nie często.

Chodzi o kijowe zmiany na niekorzyść graczy.

Opublikowano

1. Mam prace, w gimnazjum byłem 5 lat temu.

2. Szukałem Hard/Medium.

@ Jaki %  daliście na drop truty z ripa? bo sporo ich ubiłem i nic.

hmm truty dropia z szkat ripera. Otworzylem wczoraj 55 szkat i mialem miecz zalu tylko

Opublikowano

Zmienili skin na forum - które dalej nie działa i zostało wyczyszczone - zapewne zbyt dużo błędów przez te kilka dni jego działania zostało wytknięte. Super ;) Postęp, szkoda tylko że nie zajmują się serwerem. Wszystko dalej zyebane jak było tak jest, balans i cała reszta. 

Ten serwer jak dotrwa do końca miesiąca będzie dobrze. 

No i licznik który zawyża i to znacznie liczbę graczy - o 6 rano było 400 osób - nie uwierzę ;p :D Norma w dzisiejszych czasach. Wypuszczać chłam i chwalić się tysiącami graczy na liczniku ( zresztą kilka "starszych" projektów robi to samo, ze sklepami offline ). 

Lepiej to zamknąć, zrobić rework - może wtedy przynajmniej licznika ni ebd trzeba podkręcać. 

P>S - bo zapomniałem , dlaczego gracze dalej grają na WH ?? 86, 89, 91, 101, 107 lvl i tak dalej, i tak dalej... Wszędzie WH... ;p Co z tymi super zabezpieczeniami, wyrobicie się na koniec przyszłego tygodnia z czymkolwiek ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dusher, wez juz wypierdalaj najlepiej z tematu bo co drugi post to jest najazd na serwer, wypowiedziales sie juz z dwadziescia razy i powinno starczyc, nie sadzisz ? I ten twoj placz o truty tez mnie rozpierdala, ponowie swoja wypowiedz. Powiedz mi kto jest taki z*******y, ze wiedzial ze akurat jutro usuna drop w av2? Nikt, kazdy zarobil tylko na trutach, ktore nie dropily co spot. Sprzedawajac je po 500kk moze. 20 trut zalozmy ze srednio, 10kkk, powiedz mi co to jest na tym serwerze. Skoro placzesz ze nie umiesz zarobic to idz na easy, ja na lvlu 93 potrafie wyciagnac ponad 10kkk na godzine, wiec nie rozumiem twojego placzu. Ze nie idzie zarobic nie sellajac trut, lipe zrobili ze usuneli drop w av2, ale nic nie poradzisz, wypowiedziales sie pare razy i starczy, bo ciagle masz ta sama krytyke. A to tylko w*****a oko jak czytam twoje posty, w ktorych ciagle jest poruszany ciagle ten sam temat... nie podoba sie to elo.

@Beda zmienione te ceny w sklepie PO? :D bo ktos dobrze podkreslil ze sklep PO jest zrobiony w celach humorystycznych xD

Opublikowano

Dusher, wez juz wypierdalaj najlepiej z tematu bo co drugi post to jest najazd na serwer, wypowiedziales sie juz z dwadziescia razy i powinno starczyc, nie sadzisz ? I ten twoj placz o truty tez mnie rozpierdala, ponowie swoja wypowiedz. Powiedz mi kto jest taki z*******y, ze wiedzial ze akurat jutro usuna drop w av2? Nikt, kazdy zarobil tylko na trutach, ktore nie dropily co spot. Sprzedawajac je po 500kk moze. 20 trut zalozmy ze srednio, 10kkk, powiedz mi co to jest na tym serwerze. Skoro placzesz ze nie umiesz zarobic to idz na easy, ja na lvlu 93 potrafie wyciagnac ponad 10kkk na godzine, wiec nie rozumiem twojego placzu. Ze nie idzie zarobic nie sellajac trut, lipe zrobili ze usuneli drop w av2, ale nic nie poradzisz, wypowiedziales sie pare razy i starczy, bo ciagle masz ta sama krytyke. A to tylko w*****a oko jak czytam twoje posty, w ktorych ciagle jest poruszany ciagle ten sam temat... nie podoba sie to elo.

@Beda zmienione te ceny w sklepie PO? :D bo ktos dobrze podkreslil ze sklep PO jest zrobiony w celach humorystycznych xD

Dziecko, z problemami - kto płacze że nie może zarobić ?? Jak kieszonkowe przewalasz na IS - twój problem. I nie będziesz mi mówil czy mam wyjść z tematu czy nie. 

Skoro administracja wali jawnie w hu*a , i nic nie robi, a serwer jest jednym wielkim syfem , gdzie kant idzie za kantem - nie płacz. I polecam również czasem przeczytać jakąś książkę, czy coś innego po za metinem, bo widzę jesteś jednym z tych którzy świata po za nim nie widzą. Skoro jara cię granie na gównie, o któym to cały czas mowa - tylko współczuć. 

Skoro łykasz wszystko co ta pseudo administracja mówi i wierzysz w cuda - nie mój problem. Skoro forum dalej nie działa, i dalej mają wszystko gdzieś - będę sobie pisał w tym temacie tak długo jak będę miał ochotę. A na zachętę zacznę robić tutaj support, i pokazywać jak to puszczają topce płazem grę na WH bo na support można im wysłać zdjęcie własnego hu** i tak nie odczytają. Więc sam wyjdź z tego tematu. 

Kiedy macie zamiar odpalić forum, macie w ogóle zamiar ?? Bo coraz bardziej odnoszę wrażenie ze za kilka dni po tym serwie nie będzie śladu... Bo sklep za PO i cała reszta jak była zrypana tak jest dalej... 

P.S - o to co robią z serwerem - nic, zamiast zając się poważnymi bugami i problemami, zajmuję się jakimś gównem  : 

http://prntscr.com/8n78rt

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Rozwala mnie że ludzie nie potrafią zarobić na trute i przez to nie zaczynają/kończą grę na serwie... jedni piszą że otworzyli 50szkat ripa+ i nie było truty, po co otwierać i ryzykować, lepiej zebrać 30 szkat i mieć pewna trute za wymianę. Zarobków jest masa, wystarczy chcieć, polecam skupowac tańsze dodania/zmianki/sm'y/perły i sprzedawać drożej... to nie problem, a zarobek jest bardzo dobry. 

Opublikowano

pwoiem wam tak zaczałem grac w czwartek o 17.00 wczoraj wbiłem 100 lvl i mam całe eq + na 90 lvl :) zaczynałem od zera tyle że na 70 lvl dropnąłem trute z 1wszej szkaty ripa i wten sposob sprzedalem za 5kk potem już z górki :) polecam serwer :)

5kf5ld.png[/img]
Opublikowano

Dziecko, z problemami - kto płacze że nie może zarobić ?? Jak kieszonkowe przewalasz na IS - twój problem. I nie będziesz mi mówil czy mam wyjść z tematu czy nie. 

Skoro administracja wali jawnie w hu*a , i nic nie robi, a serwer jest jednym wielkim syfem , gdzie kant idzie za kantem - nie płacz. I polecam również czasem przeczytać jakąś książkę, czy coś innego po za metinem, bo widzę jesteś jednym z tych którzy świata po za nim nie widzą. Skoro jara cię granie na gównie, o któym to cały czas mowa - tylko współczuć. 

Skoro łykasz wszystko co ta pseudo administracja mówi i wierzysz w cuda - nie mój problem. Skoro forum dalej nie działa, i dalej mają wszystko gdzieś - będę sobie pisał w tym temacie tak długo jak będę miał ochotę. A na zachętę zacznę robić tutaj support, i pokazywać jak to puszczają topce płazem grę na WH bo na support można im wysłać zdjęcie własnego hu** i tak nie odczytają. Więc sam wyjdź z tego tematu. 

Kiedy macie zamiar odpalić forum, macie w ogóle zamiar ?? Bo coraz bardziej odnoszę wrażenie ze za kilka dni po tym serwie nie będzie śladu... Bo sklep za PO i cała reszta jak była zrypana tak jest dalej... 

P.S - o to co robią z serwerem - nic, zamiast zając się poważnymi bugami i problemami, zajmuję się jakimś gównem  : 

http://prntscr.com/8n78rt

HAHAHAHAHAAHA, masz swoje wypowiedzi zaledwie może z dwóch stron, bo za dużo twojego gowna mi sie nei chcialo czytac

P.S - do tego zarobić , nie sellając trut ( których wydropienie graniczy z cudem ) czy kuponów z ISu to masakra. Chyba że chcesz zbierać na trutę - jeszcze gorzej. 
do tego są w nim na przykład metale , które teraz całkiem stracą na wartości i kolejny raz ci którzy się dorobili na nich do tej pory - będą się śmiali bo dodać metal za taką cenę PO.... 
Jak mówię, kompletne bezmózgowie tych którzy robią ten serwer. DO tego metale po 600 PO , gdzie ludzie mają już ponad 20 k PO na kontach, i za chwile metal będzie wart tyle co KU na healera.... Żal.
metków jest jak grzybów po deszczu, szczególnie w red lesie, gdzie na jednym spocie można siedzieć pół dnia bo respią się non stop , na okrągło po kilka na raz, a na KU i tak się zarobić nie da 
A ci co się już dorobili będą się śmiali ( truty na starcie, WH i wszystko inne , wyłączone a drop nieusunięty )

I ty nie placzesz ze nie mozesz zarobić ^^. I znając zycie jestem starszy od Ciebie, więc nie wiem jakim chujem mówisz do mnie dziecko. Ty płaczesz jak gówno w temacie. I na is nie władowałem ani grosza dla twojej świadomości, a miałem grubo ponad 70k, i nie jestem znajomym z zadnym adniminstratorem, bo zaczniesz płakać pewnie o to. Koncze z toba dyskusje bo robisz z siebie błazna.

@coś zostało zmienione podczas tej przerwy co teraz jest ? :P

Opublikowano

HAHAHAHAHAAHA, masz swoje wypowiedzi zaledwie może z dwóch stron, bo za dużo twojego gowna mi sie nei chcialo czytac

@coś zostało zmienione podczas tej przerwy co teraz jest ? :P

Wiesz dziecko, dorośnij, bo sądząc po wypowiedziach - jedzie gimbą na kilometr. I gwarantuję ci że jesteś w porównaniu do mnie gówniarzem i smarkaczem. A pisząc takie bzdury tylko to potwierdzasz. 

Na tym serwerze jest tyle głupot ze w ciągu 3 dni dorobiłem się 300kkk , a te twoje 70 możesz sobie wsadzić. Teraz tylko patrzę jak serwer się stacza i upada. 

Była przerwa - nic nie zostało naprawione , poprawione , zmienione. A Juz na czacie zaczyna się spam "Sprzedam konto" "Zamienie za inny serwer", "Wywalam / kończę grę". A na allegro i tym podobnych kipi od yangów co jest równoznaczne z tym że rynek upada. 

Więc zanim coś napiszesz - poradź się kogoś dorosłego jak to skonstruować, żeby przynajmniej stwarzać pozory kogoś "z mózgiem".

P.S - atlantyda - 101 lvl, bot z mutli hackiem i WH. Pzdr takie banowania :)

P.S.S -skile na broniach ze skinami dalej zyebane, balans - 40 lvl wystarczy tu mieć - rozwalisz 80 - 90 lvl , wystarczy skille wbić. Cóż więcej... :) 

7812818616.png

Opublikowano

serdecznie polecam!

wszystko ogarnięte na cacy, stabilne itd.

administracja jest przykładem dla innych teamów jak powinien wyglądać serwer przed i po starcie

POLECAM 

Opublikowano

Rownież serwer polecam, z dnia na dzien coraz więcej osób ! Gra się przyjemnie i można sie pośmiać, bo jest dużo ciekawych ludzi :D Łatwo jest zarobić na perełkach i innych duperelach :D

Opublikowano

Gdzie dropnę hełm na 60 lvl? Jaki bon na smoka i generała Yonghan, diabły?

Opublikowano

Może mi któryś admin napiszę w prywatnej wiadomości jakie IP logowało się na moje konto? Bo po raz drugi zostałem okradziony... Forum nie działa na grze nie ma admina, nie ma jak tego w ogóle zgłosić. 

4692787228.png

Opublikowano

Może mi któryś admin napiszę w prywatnej wiadomości jakie IP logowało się na moje konto? Bo po raz drugi zostałem okradziony... Forum nie działa na grze nie ma admina, nie ma jak tego w ogóle zgłosić. 

Napisz na support.rayen2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...