Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy też tak macie, że was wywala na baronówce po kilku minutach. Czy to wina mojego neta?

Mnie nic nie wywala, wiec problem musi byc po twojej stronie.

Opublikowano

Jak z balansem klas> Warto robić przystanki na jakichś lvl czy leciec do 75?

Nie wiem czy warto, bo rozwali cię koleś 30 - 40 lvl bo balansu na tym serwie praktycznie nie ma :D;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Na metkach mordu w dt jest drop?

na dt nie ma metków mordu, są na 60 lvl bez dropu (jedynie kd dropi ale +2)

Opublikowano

Wy też tak macie, że was wywala na baronówce po kilku minutach. Czy to wina mojego neta?

ale wylogowuje cie z konta czy wylacza ci calą gre? mi np wywala cala gre jak ide na dt lub do komnaty smoka ale tylko w dzien w nocy nic sie nie dzieje wydaje mi sie ze to problem z graczami na WH muli serwer i tak ma duzo graczy sam ich o to pytalem

Opublikowano

nieogarnięci debile robią przerwy konserwacyjne bez uprzedzenia

A co boty Ci wylogowało  :yay:?

Opublikowano

Na poczatku bylem pozytywnie nastawiony do serwera, ale gdy zobaczylem ze administracja banuje mi boty sromotnie zawiodlem sie na tym serwerze. Nie polecam.

jakim trzeba być kretynem, żeby napisać coś takiego.

Administracja pracuje bardzo dobrze ;)

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Na poczatku bylem pozytywnie nastawiony do serwera, ale gdy zobaczylem ze administracja banuje mi boty sromotnie zawiodlem sie na tym serwerze. Nie polecam.

no debil do potęgi -n XDDDDDDDDDDDDDDD

201dzc.png

Opublikowano

To ty jesteś debilem, bo nie zauważyłeś że to troll. A co do serwera, to mam parę sugestii. 

Ogarnijcie moby na tej mapie 90lv, jeden ma 80k hp, drugi 40k, a żadne bony nie działają, na dodatek te moby biją jak bossy. (odpychają itd.)

I możecie edytować sklep PO i ogarnąć te ceny z kosmosu, wiele graczy pewnie to potwierdzi. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

jakim trzeba być kretynem, żeby napisać coś takiego.

Administracja pracuje bardzo dobrze ;)

No a jakim trzeba byc debilem by nie zrozumieć jego wypowiedzi? Możecie odpowiedzieć?

Opublikowano

Serwer 1/10 kompletnie nie ogar administracja nie banuję osob z topki choć były nie jedne dowody na wh/multi
Sklep z po porażka 
Forum pisali najpóźniej w środę a dziś mamy niedziele kolejny netmetin sponsor ten sam ;) czyli serwer kilka miech 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Serwer 1/10 kompletnie nie ogar administracja nie banuję osob z topki choć były nie jedne dowody na wh/multi

Sklep z po porażka 

Forum pisali najpóźniej w środę a dziś mamy niedziele kolejny netmetin sponsor ten sam ;) czyli serwer kilka miech 

Mi się nie wydaje żeby on dotrwał do końca miesiąca. Ludzi zaczyna ubywać i nikt mi nie powie że nie :D Licznik jest podciągnięty. Balansu dalej nie ma, WH , topka - nietykalna - banują tylko boty w m1 nikogo po za tym. Głupot na tym serwie od groma. 

Myślę że i tak zawyżyłeś im ocenę bo 0/10 jest i tak za wysokie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...