Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha wszystkim wywaliło biologa do zera :D Wszyscy biologa na nowo robią - pro serwer, pro team ;D Na szczęście wszystko co dało się zbić na bugach już sprzedałem :D 

A teraz zobaczycie jak przez waszą głupotę spadnie liczba ludzi... do zera :D 

Nie polecam ;D ;D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie to że został olany, zbyt duża ilość botów w m1, jak i na innych mapkach. 

Administracja we 4 osoby tego nie ogarnie, także powinni coś z tym zrobić.

https://www.youtube.com/watch?v=N0FwLVqR7rA

przestan p******** głupoty dostajesz za serie i c***a tniesz.

Boty na ip banować część nie wróci,zatrudnic z 3 gm którzy bede banować to gówno.

Wpadka która wiadomo co za sobą przyniosła,wiele ludzi sie dorobiło na błędzie.

Sam serwer w sobie jest poukładany i przemyślany co skutkuje dobrą grą lecz bugi zjadły cały projekt.

Teraz co mogą zrobić to zwinąć mandżur bo wieje biedą.

mojasygnan.png

Opublikowano

Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobić jak wyskakuje taki błąd przy uruchomieniu?

Polecam wyjebać klienta do śmieci i opróżnić kosz. Na serwer nie warto nawet wchodzić, szkoda twojego czasu.

Robisz biologa na 100lvl i nagle musisz zaczynać od 0, bo administracja jest ułomna. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

@logut1234

Naprawili właśnie, każdemu wyzerowało biologa do zera i trzeba go robić od początku.  :yay:

Pomyśl teraz że mam 110 lvl na serwerze i muszę robić biologa od początku, a byłem na Kwiatach z mapy od 90.

Ale to nie jest najlepsza informacja, Administracja myśli że jakimś głupim eventem ZUO załagodzi sytuacje.

Jeżeli chodzi o Eventy które mają się teraz odbyć, to lipa przez duże L

Administracjo serwera, tak się zapytam : Po co większym poziomom dajecie taki event ? dla mnie to jest kpina, sam robię z szamanką wszystkie dungeony na serwerze + sam idealnie na nim zarabiam.

Moim zdaniem Eventy są bez sensu, chyba że myślicie o nowych graczach i o tych co mają małe poziomy, ale to już i tak za późno. 

Opublikowano

Kolejny pokaz kpiny z graczy przez Administrację tego pseudo - serwera. Drop szkat blasku - pomijając że zresetowali biologa kazdemu do zera. 

1 szkata na "godzinę". Bo taki drop wychodzi, więc może ktoś uzbiera na "nadrobienie" jednego biologa chyba że postawi bota na cały dzień to znowu będzie miał przewagę, bo niestety INTELIGENCJA u niektórych tworzących serwery jest niższa niż u mojego psa. To samo tyczy się tego serwera. 

Zastanawiam się czemu dalej licznik trzymają podkręcony, i o ile znowu go podkręcają. 

P.S - z ciekawości wlazłem na konto kumpla i sprawdziłem jak to wygląda. Ambrozjak, KamilIT powinniście założyć nowe konta, bo jeśli znowu chcecie stawiać jakieś gówno i tak kpić z graczy - będą wam potrzebne ( chyba że już szykujecie kolejny syf). 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tak jak ludzie UP piszą, na serwerze nie opłaca się grać.

Nie dość że nie odzyskałem bonów z misji, a mam 110 lvl sura wp z full eq pod pvp, to jeszcze mnie klepie jakis bm 80.

Napisze wam parę minusów i plusów serwera:

Minusy:

- Kontakt z Administracją jest niemożliwy, możesz pisać na Support, wchodzić na TS'a ale i tak z nimi nawet nie pogadasz i nie raczą ci odpisać.

- Reset biologa, ostatnio zresetowali wszystkim biologa ponieważ nie potrafili go naprawić.

- Nie ma balansu postaci na serwerze

- Gra się nudzi po 100 poziomie (chodzi mi tutaj o starszych graczy, co mają pobugowane misje)

- Zbugowane misje, starsi gracze serwera porobili misje na poszczególne poziomy i oczywiście nie dostali za misje poszczególnych bonusów np. silny przeciwko ludziom itd.

Najlepsze jest to, że nowy gracz jak wbije sobie np. 100 poziom to rozwali 120 na lajcie, ponieważ będzie miał wszystkie bony.

- Administracje trzeba prosić i spamować żeby cokolwiek zrobili

- Pierwszy Event był po 2 tyg. od startu serwera, najlepsze jest to że Event który zrobili był bardziej skierowany w stronie ''botów z m1''.

Plusy:

- Dużo ludzi na serwerze, i to tyle z plusów.

Więc ... serwera nie polecam !

Opublikowano

Sewer bez zarzutow, boby placza o biologa a i tak stoja pol dnia w m1, macie zajecie. Serwer polecam kazdemu, mimo kilku problemow teraz jest OK. Jedyny MINUS to pelno botow, ale to tez sie skonczy.

Jeszcze raz polecam, naprawde mam zjebany gust co do serwerow, ale ten jest najlepszy do tej pory na jakim gralem od Ascariala.

Opublikowano

Widzę ze brak zabezpieczeń to wbijam na haxach ;3

No niestety, na serwie jest masa botów i  nie ma co tego ukrywać. Administracja banuje, jednak to nie działa.

XYZ

Opublikowano

Nie polecam serwera, więcej botów nigdzie nie widziałem. Admini nic nie robią wbije ktoś na 2 minuty zbanować kogoś za reklame/spambota a boty nadal dropią. Serwer upadnie za 2-3 tyg.

Opublikowano

Ci debile (ADMINI) nawet zuo nie potrafia zrobić, najbardziej gówniane ZUO jakie widziałem w metinie. 

Opublikowano

Ci debile (ADMINI) nawet zuo nie potrafia zrobić, najbardziej gówniane ZUO jakie widziałem w metinie. 

A to było wgl. jakieś ZUO? : x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...