Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się nie wydaje żeby on dotrwał do końca miesiąca. Ludzi zaczyna ubywać i nikt mi nie powie że nie :D Licznik jest podciągnięty. Balansu dalej nie ma, WH , topka - nietykalna - banują tylko boty w m1 nikogo po za tym. Głupot na tym serwie od groma. 

Myślę że i tak zawyżyłeś im ocenę bo 0/10 jest i tak za wysokie. 

Hahaha, aktualnie jest 1800 graczy.

Nie wiem po co nadal grasz na serwerze skoro go tak bardzo nienawidzisz. 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ty jesteś debilem, bo nie zauważyłeś że to troll. A co do serwera, to mam parę sugestii. 

Ogarnijcie moby na tej mapie 90lv, jeden ma 80k hp, drugi 40k, a żadne bony nie działają, na dodatek te moby biją jak bossy. (odpychają itd.)

I możecie edytować sklep PO i ogarnąć te ceny z kosmosu, wiele graczy pewnie to potwierdzi. 

Co do mobów, wszystko zależy od spota. Jeden spot ma moby które mają w pizdu HP, na innym ich nie ma.

https://www.youtube.com/watch?v=--CMyMJ3eJw

Opublikowano

Szkoda czasu na serwer graczy widać gołym okiem jak ubywa a oni licznik w góre haha beka <3

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Szkoda czasu na serwer graczy widać gołym okiem jak ubywa a oni licznik w góre haha beka <3

To chyba masz coś z oczami, ponieważ graczy ciągle przybywa.

Nie ma gdzie expic, poniewaz wszystko pozajmowane, krolestwa cale w sklepach i ostatio wojny pod DT.

Jezeli jestes nastepnym placzkiem z gimbazy, ktory nie potrafi sie dorobic, to zegnam i nie wracaj na serwer  :)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

przeciez ja to wiem, a tamci spina XDDDDDD

Skisłem X2

btw, bedzie cos na halloween? xD

Tak.

Przygotowaliśmy już nową mapę pod event, który odbędzie się na dniach! 

Opublikowano

To chyba masz coś z oczami, ponieważ graczy ciągle przybywa.

Nie ma gdzie expic, poniewaz wszystko pozajmowane, krolestwa cale w sklepach i ostatio wojny pod DT.

Jezeli jestes nastepnym placzkiem z gimbazy, ktory nie potrafi sie dorobic, to zegnam i nie wracaj na serwer  :)

z tymi sklepami przesadzasz ^_^ :D

Server jak na razie jest okej, gra sie calkiem przyjemnie ;p

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak.

Przygotowaliśmy już nową mapę pod event, który odbędzie się na dniach! 

bed ajakies dyniaczki dropic itd? jakies nowe pety kosciaki cos?

201dzc.png

Opublikowano

bed ajakies dyniaczki dropic itd? jakies nowe pety kosciaki cos?

Pomarz sobie o takich patentach ;P Założę się że dadzą blaski + gówniany drop z nich i tyle z eventu

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Przygodę na serwerze skończyłem, konto sprzedałem. Serwer postoi jeszcze maksymalnie przez miesiąc, bo zaangażowanie administracji jest po prostu słabe. Nie wygląda na to, żeby graczy ubywało, ale też ich na pewno nie przychodzi więcej. Dorobić na SM jest się naprawdę banalnie, wystarczy przez 4-5h pochodzić na ripa i już ma się na full is exp+pvp, przynajmniej ja tak zrobiłem, jak szkaty jeszcze chodziły po 200kk.

Wbiłem 97 i po tych 97 poziomach z pewnością nikomu nie polecę tego serwera, bo zaraz to przecież padnie, chyba, że ktoś chce się pobawić na szybko i sprzedać. Biologa musiałem robić 3 razy, bo a to cofnęło, a to się zbugowało i tak dalej. Na mapie 90 nie da się expić, jest jeden normalny spot, po reszcie trzeba latać jak jakieś spieprzone strusie, expienie tam to makabra. Sklep PO to porażka, bo nie dość, że powinien być od początku, a był dodany dopiero ostatnio, to do tego jest po prostu za drogi. Te wszystkie udogodnienia na początku, na których tak naprawdę się z gildią dorobiłem (truty w av2, te sprawy). Balans PVP jest nieistniejący. 

Nie polecam.

A tak w ogóle, to nie polecam.

Opublikowano

Administracjo, możecie zmniejszyc albo zwiekszyc ilosc dopalaczy w sklepie PO? Wedlug mnie na serwerze hard/medium powinno to byc to wykręcenia jakoś w grze, a nie za walutę podobną do isu :D Jest to po prsotu za drogie :P ja do 94 lvl niewydajac ani jednego po, i ciagle rozwalajac, metiny, bossy etc mam tylko 12k .

Opublikowano

Fakt, źle wyszło z tymi trutami, ludzie się dorobili a teraz ? ehh szkoda gadać.

Zabawne xD

Dorobić się yangów, to nie jest żaden problem.

Jeżeli nie wiesz jak to zrobić, idz najlepiej zmień serwer na jakiś easy.

Opublikowano

Ja tam osobiście poczekam aż ogarną tą mapę na 90 poziom, w sensie żeby dodali lepsze spoty, bo jak na razie to rzeczywiście jest kupa. :v

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...