Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt, źle wyszło z tymi trutami, ludzie się dorobili a teraz ? ehh szkoda gadać.

Nie wierzę, że dalej płaczecie o te parę kkk, które idzie zarobić w godzinę...

Kiedy zostanie wprowadzony balans postaci?

Opublikowano

Mozna sprzedawac legalnie yangi i konta na allegro?

Według regulaminu, który jest na forum... a, no tak, oni nawet przecież regulaminu nie mają. Serio, nigdzie nie ma regulaminu gry, czyli tak naprawdę można bocić, można wszystko robić.

Konto na allegro sprzedałem i nic mi się nie stało, więc chyba można, ale nigdy nic nie wiadomo, nie wiem jak z yang.

Opublikowano

Dokładnie, kiedy zrobicie balans ? :D Bo BM jest stanowczo za dobrą postacią :P.  Kumpel, ktory gra bmem i sie mnie poradzal czy ma bony zostawic i wiem jakie ma, ma jako takie, i ja gdzie bony zmienialem juz przez 3-4 dni dzisiaj mielismy pvp.. ja 94 lvl syrek, on 75 szpon, zjebał mnie jak zwykłego leszcza :D Zaraz zacznie sie fala hejtów od Bmow z serwera ^^

Opublikowano

Nie wierzę, że dalej płaczecie o te parę kkk, które idzie zarobić w godzinę...

Kiedy zostanie wprowadzony balans postaci?

Z tego co mi wiadomo, balansować mieli w ten weekend na serwerze testowym.

Aktualizacje z balansem postaci mają dodać w poniedziałek lub wtorek.

Mam tylko nadzieje, że to nie są puste słowa i obietnice z tym balansem ...

Opublikowano

Dokładnie, kiedy zrobicie balans ? :D Bo BM jest stanowczo za dobrą postacią :P.  Kumpel, ktory gra bmem i sie mnie poradzal czy ma bony zostawic i wiem jakie ma, ma jako takie, i ja gdzie bony zmienialem juz przez 3-4 dni dzisiaj mielismy pvp.. ja 94 lvl syrek, on 75 szpon, zjebał mnie jak zwykłego leszcza :D Zaraz zacznie sie fala hejtów od Bmow z serwera ^^

CO xD, BM DOBRĄ POSTACIĄ NA TYM SERWERZE? xDDDDDD ona jest lepsza w pvm niż pvp xDDD

@edit, właśnie z full ludem, intem i bronią erii +8 uderzyłem w wojownika 80lv 4k ze sfery na P i Ty jeszcze piszesz, że BM jest za dobrą postacią? xD

Opublikowano

Tak, jest za dobra postacia. Ochronka stanowczo za duzo daje jak na takie bonusy na serwerze. To jest conajmniej smieszne, zeby kumpel 75lv bm niszczyl 100 lvl z full miecze, magia. Niemowiac juz o tym ze w fmsie.

Opublikowano

Tak, jest za dobra postacia. Ochronka stanowczo za duzo daje jak na takie bonusy na serwerze. To jest conajmniej smieszne, zeby kumpel 75lv bm niszczyl 100 lvl z full miecze, magia. Niemowiac juz o tym ze w fmsie.

A co miecze dają na bma? Poza tym jest to niemozliwe, bo wlasnie bodziak jest przesadzona postacia, a postacie magiczne są kupami. Widze to bo mam topowego bma i moge to porownac.. Widocznie w tym pvp musiales miec slabe eq po prostu.

Opublikowano

Zawsze jest dodatkowy abs po szybkiej serii. Nie mowie tu o mnie, tylko o tym co widzialem. Chociaz mnie rowniez cisnie bm. Nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat, wiadomo ze bedziesz chcial zeby twoja klasa byla lepsza niz jest. Niech administracja sama to sprawdzi i to poprawi.

@Bedzie jakis dodatkowy drop dopalaczy, aniezeli ze sklepu PO? Zmniejszcie chociaz cene, albo dodajcie troche sztuk...

Opublikowano

Zawsze jest dodatkowy abs po szybkiej serii. Nie mowie tu o mnie, tylko o tym co widzialem. Chociaz mnie rowniez cisnie bm. Nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat, wiadomo ze bedziesz chcial zeby twoja klasa byla lepsza niz jest. Niech administracja sama to sprawdzi i to poprawi.

@Bedzie jakis dodatkowy drop dopalaczy, aniezeli ze sklepu PO? Zmniejszcie chociaz cene, albo dodajcie troche sztuk...

Albo niech dodadzą czasami do dropu z bossów :D 

Nie myśleliśćie dodać jakiś metinów , większych spotów na mapie 90 ? 

­

Opublikowano

Forum widzę pro zrobione ;D Działało 2 godziny ;p Dzisiaj dalej ciągle off, do tego 500 tematów zrobione przez boty ruskie boty, sporo tematów o błedach i poprawach do zrobienia , a forum off  ;D No jestem w szoku, cóż za pracowity serwer. 

A poprawek dalej jak nie było tak nie ma :) Balans dalej z dupy, sklep PO dalej z dupy, dzisiaj jakimś cudem coś koło 6 -7 rano na liczniku było 400 luda..  A na serwie pustki :D

No jestem pod wrażeniem pracy a zarazem głupoty tych którzy piszą tutaj że serwer jest super i pro i wszystko na nim jest ok ;D Ale cóż, pieski, pieski....;p :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Forum widzę pro zrobione ;D Działało 2 godziny ;p Dzisiaj dalej ciągle off, do tego 500 tematów zrobione przez boty ruskie boty, sporo tematów o błedach i poprawach do zrobienia , a forum off  ;D No jestem w szoku, cóż za pracowity serwer. 

A poprawek dalej jak nie było tak nie ma :) Balans dalej z dupy, sklep PO dalej z dupy, dzisiaj jakimś cudem coś koło 6 -7 rano na liczniku było 400 luda..  A na serwie pustki :D

No jestem pod wrażeniem pracy a zarazem głupoty tych którzy piszą tutaj że serwer jest super i pro i wszystko na nim jest ok ;D Ale cóż, pieski, pieski....;p :D

Ale z ciebie pizda idzie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Trwają już prace na tym testowym serwerze dotyczace balansu ? Bo jest to jedna z ważniejszych kwestii do zrobienia.

Opublikowano

testowy serwer hahahahhahahahhaha rozjebany jestem naiwnoscia ludzi  :D

naprawde parodia juz nie gram od jakiegos czasu mam ponad 90k sm-ow na koncie i nie wiem co z nimi zrobic moze rozrzuce w m1 bo ten serwer sie nadaje na smar do armaty 

nie polecam :) 

to jest tylko moja opinia prosze nie hejtowac bo i tak nie odpowiem :) 

p.s  tak banuja boty ze od 1-90+ lecialem na wh :D i gowno mi zrobili :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

testowy serwer hahahahhahahahhaha rozjebany jestem naiwnoscia ludzi   :D

naprawde parodia juz nie gram od jakiegos czasu mam ponad 90k sm-ow na koncie i nie wiem co z nimi zrobic moze rozrzuce w m1 bo ten serwer sie nadaje na smar do armaty 

nie polecam :)

to jest tylko moja opinia prosze nie hejtowac bo i tak nie odpowiem :)

p.s  tak banuja boty ze od 1-90+ lecialem na wh :D i gowno mi zrobili :D

Polecam sprzedać na allegro ;d Robimy zakłady kiedy serw upadnie? Bo nic nie widać żeby z nim robili ;)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Przez jeden dzień idzie na maxa wydropic około 80kkk na 4 botach 10 h non stop m1 ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Z tymi hackami to macie racje niby raz na jakiś czas banują te 1 lvl a co to daje ?

Trzeba wprowadzić jakąś blokadę czy coś

na mój rozum to chyba wygląda to tak, że te wh wali ileś tam razy szybciej, a jak by to zablokować ?

nie miałem nigdy do czynienia z plikami serwerowymi i z serwerami, ale trzeba coś zrobić chociażby jakaś blokada.

Co do zarobków jak zarabiacie ? Ja na 75 lvl robie dt, baronową trochę tam kasy wpada :)

Opublikowano

Zbugował mi sie biolog wbilem 75 postanowilem go zrobic zobilem pierwsza misje a pozniej co sie przeloguje to misja znika i pokazuje sie na wiekszy lvl nie zrobilem jeszcze żadnej misji oprocz pierwszej a mam juz misje na 60lvl ^^ jak sie przeloguje pewie bedzie nastepna !!!

I jak tu kur grac bez biologa ja prdl

Opublikowano

Zbugował mi sie biolog wbilem 75 postanowilem go zrobic zobilem pierwsza misje a pozniej co sie przeloguje to misja znika i pokazuje sie na wiekszy lvl nie zrobilem jeszcze żadnej misji oprocz pierwszej a mam juz misje na 60lvl ^^ jak sie przeloguje pewie bedzie nastepna !!!

I jak tu kur grac bez biologa ja prdl

Ten problem był już zgłaszany wiele razy, lecz administracja ma na to wyjebane. Balans postaci rozjebany, mapa na 90 poziom w taki sposób zrobiona, że jest jeden spot, na którym da się expić. Ale przecież administracji nie ma co zarzucać, zaangażowanie w serwer ogromne. Na pierwszy rzut oka widać ich ciężką pracę, propsuję jeszcze za kontakt z wami. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Świetna sprawa z tym, że nie banują botów. Ludzie wracają zmęczeni po szkole/pracy i nikomu nie chce się całego popołudnia siedzieć przed kompem. Ustawiam sobie bota i wieczorem liczę zyski ;) Sama przyjemność z gry na takim serwerze :)

Opublikowano

Banują tylko tych co mają gołe wh lub bota i nie odpisują wystarczy mieć otwarte 5 okien metka na botach gm do ciebie elo ty elo i dziekuje bocisz dalej :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Tak jest nie jeden ma po kilka bonusów za biologa bonusy zostawały a biolog sie resetował tak było na początku 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...