Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć, skąd te magiczne metale dropią? :v

bossy na mapie 90 i smok :) a dlatego tyle tego maja bo wydropia z 200 przepustek na smoka wbijaja wh i jechane :D jeden smok 4-5min :) i tyle 

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale za przeproszenie wszyscy pierdolicie bez sensu, serwer się rozwija, graczy przybywa a aktualizacje tak jak pisałem są w drodze.

Dzisiaj wgrywam sklep PO i pare fixów jak np. działające bonusy na DT a w kolejnej aktualizacji zajmę się wspomnianym już kiedyś systemem ligowym dla gildii oraz zwiększeniem zabezpieczeń przed botami.

Z tym że macie screama też? Jak by ktoś się doczepił to nawet na policje może z tym iść.

Opublikowano

Dobry scream na forum... Poyebało was już całkiem? Ogarnijcie chociaż żeby nic nie było a nie darcie mordy... Bo wam gimby na zawał popadają. 

@EDIT... Co za de**** z was zablokowaliście tego screama tylko na głównej stronie forum a poddziały? Wbiłem na jakiś temat z forum i scream.. 

PANIE KOLEGO JA GIMBEM NIE JESTEM A ZESRAŁEM SIĘ JAK TO ZOBACZYŁEM NIE OBRAŻAJ PAN

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Ja już się nie dziwie Administracji że nie wchodzi na MPC, i nie odpisuje wam w temacie.

To by była strata czasu, kłócić się z gimbazą. 

No sory, z gimbazy 4 lata temu wyszedłem. xD

No i nie kłócę się a oznajmiam a to jest jednak różnica :)

Opublikowano

PANIE KOLEGO JA GIMBEM NIE JESTEM A ZESRAŁEM SIĘ JAK TO ZOBACZYŁEM NIE OBRAŻAJ PAN

Wybacz kierowniku, co do serwa kiedy te oczekiwane apdejty? 

Opublikowano

Ale za przeproszenie wszyscy pierdolicie bez sensu, serwer się rozwija, graczy przybywa a aktualizacje tak jak pisałem są w drodze.

Dzisiaj wgrywam sklep PO i pare fixów jak np. działające bonusy na DT a w kolejnej aktualizacji zajmę się wspomnianym już kiedyś systemem ligowym dla gildii oraz zwiększeniem zabezpieczeń przed botami.

Pod jakim względem rozwija? PL ma więcej nowości...

Opublikowano

Obiecują gruszki na wierzbie :) tak jak z forum tak i z "apdejtami" :)|
Tak i będzie z serwerem kto zna technika/sponsora nie musi nic dodawać :) Podpowiem "NetMetin"

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Pod jakim względem rozwija? PL ma więcej nowości...

A ci co się już dorobili będą się śmiali ( truty na starcie, WH i wszystko inne , wyłączone a drop nieusunięty ) , a oni dodali po 5 dnach od startu drop do szkat z nagród biologa - pasy , które są w IS i ci którzy przedtem je sellali napchali się hajsem, bo teraz nie mają one żadnej wartości i można sobie nimi tylek podetrzeć przy takim braku balansu klas  i przy tym że dropią ze szkat od biologa, czyli są za darmo ( pomijając że dodali drop z tych szkat kilka dni po starcie kiedy masa ludzi miała już biologa zrobionego i są w plecy, dostając gówniane itemy nie użyteczne na tym serwie do niczego, jak KD, pigułki krwi itp itd, i jeszcze masie ludzi tego biologa cofło ;P ) :P Nie mówiąc już o innych rzeczach które zmienili , i mają gdzieś wszystko i wszystkich zostawiając tych którzy się na ich głupocie podorabiali ;p ( NO PRZECIEŻ ROZWIJAJĄ SERWER !!! :P :P nie czepiajmy się :D ) Pozmniejszali dropy itp itd... ...  

A gracze z WH którzy grali - grają dalej i wbijają topkę , sellają yangi na allegro , bo bany się skończyły ( nigdy nie zaczęły na poważnie ;p ) i były tylko na pokaz ;p I ciągle te same osoby na WH, ciągle są to konta 75+, 85+ i nawet 90 i 100 lvl :) - ale oni rozwijają serwer , wprowadzą zabezpieczenia, bo tak jak by inaczej - szkoda że po fakcie , i szkoda że nie nałoży to auto-bana na wszystkich którzy do tego czasu na WH grają / grali. Bo wtedy topka cofnęła by się zapewne jakieś 10-20 lvl w dół ;p ( nie mówię o wszystkich , bo sa tacy którzy grają normalnie ). 

Obiecanki cacanki jak to mówią - nie uwierzę nawet w stan licznika ;p 

No ale rozwijają serwer :D

I takie jedno pytanie - po jaką cholerę dawać itemy - jak eq na 62 lvl chyba do expa - skoro i tak tego nikt używał nie będzie i nei używa bo bony w tych itemach są po prostu żałosne i więcej będą dawały itemy zwykłe - niebiańskie, czy ametysty , niż ten szajs :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Najlepszy, bm tu ssie skile P a bije jak 30 lvl na PLu.

Pozdrawiam HappySad

Pytanie, mozna jeszcze dropnac trute w grocie?

Opublikowano

Najlepszy, bm tu ssie skile P a bije jak 30 lvl na PLu.

Pozdrawiam HappySad

Pytanie, mozna jeszcze dropnac trute w grocie?

Nie, nie można. Według mnie była to debilna decyzja ze strony administracji, że w taki sposób zachowali się wobec nowych graczy, plus dali zarobić tym, co wcześniej zaczynali. Ale cóż... jak widać nie każdy ma mózg na miejscu. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dobry balans xD bmem 106lv bije po 1-2k ze skilli w 70lv. xD

Po pierwsze to nie jest wina balansu, a dostepnych rosek 20% magia :)

Po drugie, lvl o niczym nie swiadczy :)

POZDRAWIAM, PUTIN

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Dla twojej świadomości roska na magie nie działa ;]

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Zróbcie balans. Skille nic nie bija wp i body wygrywają all pvp...

90 mental dostajhe baty od 70 bodego. 4k duchowe.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

A ci co się już dorobili będą się śmiali ( truty na starcie, WH i wszystko inne , wyłączone a drop nieusunięty ) , a oni dodali po 5 dnach od startu drop do szkat z nagród biologa - pasy , które są w IS i ci którzy przedtem je sellali napchali się hajsem, bo teraz nie mają one żadnej wartości i można sobie nimi tylek podetrzeć przy takim braku balansu klas  i przy tym że dropią ze szkat od biologa, czyli są za darmo ( pomijając że dodali drop z tych szkat kilka dni po starcie kiedy masa ludzi miała już biologa zrobionego i są w plecy, dostając gówniane itemy nie użyteczne na tym serwie do niczego, jak KD, pigułki krwi itp itd, i jeszcze masie ludzi tego biologa cofło ;P ) :P Nie mówiąc już o innych rzeczach które zmienili , i mają gdzieś wszystko i wszystkich zostawiając tych którzy się na ich głupocie podorabiali ;p ( NO PRZECIEŻ ROZWIJAJĄ SERWER !!! :P :P nie czepiajmy się :D ) Pozmniejszali dropy itp itd... ...  

A gracze z WH którzy grali - grają dalej i wbijają topkę , sellają yangi na allegro , bo bany się skończyły ( nigdy nie zaczęły na poważnie ;p ) i były tylko na pokaz ;p I ciągle te same osoby na WH, ciągle są to konta 75+, 85+ i nawet 90 i 100 lvl :) - ale oni rozwijają serwer , wprowadzą zabezpieczenia, bo tak jak by inaczej - szkoda że po fakcie , i szkoda że nie nałoży to auto-bana na wszystkich którzy do tego czasu na WH grają / grali. Bo wtedy topka cofnęła by się zapewne jakieś 10-20 lvl w dół ;p ( nie mówię o wszystkich , bo sa tacy którzy grają normalnie ). 

Obiecanki cacanki jak to mówią - nie uwierzę nawet w stan licznika ;p 

No ale rozwijają serwer :D

I takie jedno pytanie - po jaką cholerę dawać itemy - jak eq na 62 lvl chyba do expa - skoro i tak tego nikt używał nie będzie i nei używa bo bony w tych itemach są po prostu żałosne i więcej będą dawały itemy zwykłe - niebiańskie, czy ametysty , niż ten szajs :)

Co do tych wh się akurat nie zgodzę, bo jestem jednym z kilku os co leciało na wh i było na czele topki i bana (perm oczywiście) wyłapało :p

Co do serwera, jeżeli chcesz teraz właśnie zaczynać to nie polecam w ... Serwer to totalne dno, 3dni temu truty po 450 - 900kk, a teraz? Po 4 - 7 KKK, nie KK, dlaczego? Ponieważ topka się napchała trutami z groty, które leciały średnio na red zinach 1 na 30-40( + oczywiście inne bronie 75 nie tylko truta, hola!) spotów max, a nawet szybciej, a teraz drop truty został usunięty. Graczy coraz więcej ucieka, bo jak każdy sobie myśli, że ile musi zapierniczać na taką trutkę albo żala to aż głowa mała (czysto oczywiście :D). Gracze zaczęli ubywać z serwera, konta z topki sprzedawane za grosze (30-50zł) po prostu NetMetin! :D

edit.

Większość osób grających (myślę tu 80+) gra tu dlatego tylko ponieważ mają darmowy is oraz dozorce napchanego trutami/żalami  :)

Opublikowano

Pierdolicie k***a jak potłuczeni ze sie topka napchała trutami, topka jakbyście k***a nie wiedzieli napchała sie trutami, oddała tym co chciała oddac, sprzedała resztę za cene 400kk ,nikt k***a ci nie trzymał 20trut w depo, bo wiedział ze akurat jutro zmniejsza drop truty w grocie. Osobiscie sam dropnalem z 15, pare oddałem, pare sprzedałem za cene 450kk. I tyle co sie na tym k***a topka dorobiła, j**** leszczy. Fakt faktem źle zrobili, ale nic nie poradzimy, nie podoba sie to elo z serwera i tyle, ktos was tu trzyma? Pozdro 600, Fleasher.

@@PS NIe polecam Gracza "Kacperek" do niczego, szuja bez honoru, sprzedał się za 900kk, ogólnie lamus.

Opublikowano

Dziękujemy za ponad 1500 ONLINE !!

Dziś rano Wojtek robi konserwację poprawi większość błędów i wprowadzi sklep za PO.

Na weekendzie robimy na serwerze testowym test pvp i balans ustawiamy.

Dużo się z mieni w pvp czym będzie potwierdzona konserwacja w poniedziałek albo w godz. nocnych albo porannych wtorku

Część zapyta czemu tak długo ?

A dlatego żeby wszystko było dopracowane i dopięte na ostatni guzik. 

Życzymy wam miłego dnia i pozdrawiamy Administracja Rayen2.pl

Dla przypomnienia błędy, bugi, pytania oraz problemy:

http://support.rayen2.pl/

Ponawiam również prośbę o zapraszanie graczy i rozmowy na temat serwera Rayen2.pl. Im nas więcej tym większe chęci do pracy mamy. 

Opublikowano

Dziś rano Wojtek robi konserwację poprawi większość błędów i wprowadzi sklep za PO.

Na weekendzie robimy na serwerze testowym test pvp i balans ustawiamy.

Dużo się z mieni w pvp czym będzie potwierdzona konserwacja w poniedziałek albo w godz. nocnych albo porannych wtorku

Część zapyta czemu tak długo ?

A dlatego żeby wszystko było dopracowane i dopięte na ostatni guzik. 

Życzymy wam miłego dnia i pozdrawiamy Administracja Rayen2.pl

Dla przypomnienia błędy, bugi, pytania oraz problemy:

http://support.rayen2.pl/

Ponawiam również prośbę o zapraszanie graczy i rozmowy na temat serwera Rayen2.pl. Im nas więcej tym większe chęci do pracy mamy. 

Chęci to Wy powinniście mieć od startu a nie po takim czasie, daliście dupy na starcie kosztem graczy którzy doszli nieco później.

Ogólnie po netmetinie jestem neutralny ale po chwili gry i komentarzach tutaj bardziej jestem na nie co do serwera. Chwile grałem i podziękowałem, mimo wszystko "działajcie".

Opublikowano

Cycek z jedynką na przodzie się jebłeś. GZ 500 online... może utrzymacie dłużej serwer bo to zawsze sensowna pula wyjściowa jak na serwer medium/hard. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Cycek z jedynką na przodzie się jebłeś. GZ 500 online... może utrzymacie dłużej serwer bo to zawsze sensowna pula wyjściowa jak na serwer medium/hard. 

I tutaj się gościu mylisz, wszędzie jest dużo typa i to widać nie tylko po sklepach ale również po zajętych spotach,  w ciągu dnia to dosłownie wszystko zajęte a bossy obstawione, więc możesz skończyć tutaj bezsensownie spamować i wyjść z tematu i wrócić na swój/swoje serwery :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pierdolicie k***a jak potłuczeni ze sie topka napchała trutami, topka jakbyście k***a nie wiedzieli napchała sie trutami, oddała tym co chciała oddac, sprzedała resztę za cene 400kk ,nikt k***a ci nie trzymał 20trut w depo, bo wiedział ze akurat jutro zmniejsza drop truty w grocie. Osobiscie sam dropnalem z 15, pare oddałem, pare sprzedałem za cene 450kk. I tyle co sie na tym k***a topka dorobiła, j**** leszczy. Fakt faktem źle zrobili, ale nic nie poradzimy, nie podoba sie to elo z serwera i tyle, ktos was tu trzyma? Pozdro 600, Fleasher.

@@PS NIe polecam Gracza "Kacperek" do niczego, szuja bez honoru, sprzedał się za 900kk, ogólnie lamus.

Jak tak pierdoli999999 to sprzedaj mi trute za 400 kk lub 900 

Opublikowano

skończ z tym bólem dupy i startuj z INVORIA S500 I zarabiaj "biznesmenie" 

Opublikowano

Wiecie co - pokazaliście klasę ;) Sklep PO - kolejna kpina z waszej strony - kolejny "ukłon" w stronę graczy którzy jeszcze się nie dorobili. Nie dość że nic w nim nie ma, nic sensownego, zapewne słuchaliście bandy gimbusów robiąc go , do tego są w nim na przykład metale , które teraz całkiem stracą na wartości i kolejny raz ci którzy się dorobili na nich do tej pory - będą się śmiali bo dodać metal za taką cenę PO.... 

Dopalacze za znacznie większą cenę, co powinno być normalnie do zrobienia / craftowania jak rosy... Wy naprawdę nie macie pojęcia o robieniu serwerów .... I naprawdę jesteście dziećmi... 

7556214437649341380266.png

3521214437649341380266.png

Nic nie potraficie zrobić z głową i po raz kolejny utrudniacie i psujecie grę innym. Po co robić sklep PO w którym nei ma NIC rozsądnego i sensownego..... A tylko dostępne w nim rzeczy zepsują rynek jeszcze bardziej, i rozwalą grę innym... DO tego licznik naprawcie, bo na 100% jest podkręcony. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Moim zdaniem SKLEP PO super, tylko własnie też mam wątpliwości co do tych wspomagaczy..

Powinno się je robić, np 200 pustych butelek za 20 x Atak Boga smoków.

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...