Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem SKLEP PO super, tylko własnie też mam wątpliwości co do tych wspomagaczy..

Powinno się je robić, np 200 pustych butelek za 20 x Atak Boga smoków.

JA w ogóle nie wiem po co tam te przywołania metków , te resety punktów i tak tego nikt nie używa dam sobie głowę uciąć bo to nie reset skilli - metków jest jak grzybów po deszczu, szczególnie w red lesie, gdzie na jednym spocie można siedzieć pół dnia bo respią się non stop , na okrągło po kilka na raz, a na KU i tak się zarobić nie da , a same ataki boga itp itd - to jest coś co powinno jak mówisz być jak rosy które się robi z butelek a których jest tyle że ludzie to wywalają na glebe bo do niczego innego to nie ma zastosowania ( tak samo kawałki kamienia ;p ). 

Jak mówię, kompletne bezmózgowie tych którzy robią ten serwer. DO tego metale po 600 PO , gdzie ludzie mają już ponad 20 k PO na kontach, i za chwile metal będzie wart tyle co KU na healera.... Żal. 

Zrobione na siłę, byle by tylko ludzie przestali spamować gdzie jest sklep PO. 

Polecam administracji zaglądnąć na inne serwery, i zobaczyć co na nich jest, jak są zrobione, i co znajduje się w głupim durnym prostym sklepie PO choćby na Vesterisie. ( albo nie, lepiej nie bo za chwile po tygodniu zmienią drop i wszystko tak ze bedzie trzeba robić 500 razy dunga żeby 100 razy nie spaliło na +9 ;p ) . 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co - pokazaliście klasę ;) Sklep PO - kolejna kpina z waszej strony - kolejny "ukłon" w stronę graczy którzy jeszcze się nie dorobili. Nie dość że nic w nim nie ma, nic sensownego, zapewne słuchaliście bandy gimbusów robiąc go , do tego są w nim na przykład metale , które teraz całkiem stracą na wartości i kolejny raz ci którzy się dorobili na nich do tej pory - będą się śmiali bo dodać metal za taką cenę PO.... 

Dopalacze za znacznie większą cenę, co powinno być normalnie do zrobienia / craftowania jak rosy... Wy naprawdę nie macie pojęcia o robieniu serwerów .... I naprawdę jesteście dziećmi... 

7556214437649341380266.png

3521214437649341380266.png

Nic nie potraficie zrobić z głową i po raz kolejny utrudniacie i psujecie grę innym. Po co robić sklep PO w którym nei ma NIC rozsądnego i sensownego..... A tylko dostępne w nim rzeczy zepsują rynek jeszcze bardziej, i rozwalą grę innym... DO tego licznik naprawcie, bo na 100% jest podkręcony. 

WYPIERDALAJ STĄD !

Czytam te Twoje komentarze w tym temacie i k***a jęczysz i jęczysz, nie podoba się to zrób swój własny serwer leszczu, ale znając życie nie będziesz wiedział gdzie zacząć ale jak już zrobisz to również postaraj się żeby było wiele graczy a nie 30 :), jesteś j***** gimbą która chodzi po serwerach i tylko k***a wypisuje swoje smuty, bo ciągle Cię widzę jak piszesz że ten serwer jest taki i taki, pierdolisz że gracze uciekają a gra ich codziennie więcej... więc tak jak napisałem wyżej jeżeli coś Ci się nie podoba to WYPIERDALAJ nikt na siłę lamusów nie trzyma.

Pozdro!

Opublikowano

WYPIERDALAJ STĄD !

Czytam te Twoje komentarze w tym temacie i k***a jęczysz i jęczysz, nie podoba się to zrób swój własny serwer leszczu, ale znając życie nie będziesz wiedział gdzie zacząć ale jak już zrobisz to również postaraj się żeby było wiele graczy a nie 30 :), jesteś j***** gimbą która chodzi po serwerach i tylko k***a wypisuje swoje smuty, bo ciągle Cię widzę jak piszesz że ten serwer jest taki i taki, pierdolisz że gracze uciekają a gra ich codziennie więcej... więc tak jak napisałem wyżej jeżeli coś Ci się nie podoba to WYPIERDALAJ nikt na siłę lamusów nie trzyma.

Pozdro!

Widzę problemy w domu - polecam wyjść czasem dziecko drogie na świeże powietrze, bo tylko pajaca z siebie robisz. 

Co do graczy - licznik na serwie jest mocno podkręcony, a ty się ślinisz na każdy serw na jakim jesteś, i choćby na środku m1 stała kupa gnoju - i tak będziesz koło nie skakał jak neandertalczyk w okół ognia, no  ale są ludzie i zamki , zawiasy i klamki... więc kto tu jes dzieckiem i gimbą - polecam trochę nauki, szkoły bo sądząc po twoich wypowiedziach i twoim poście - no cóż :D:D:D:D (szydera). 

A ja piszę i wyrażam swoje zdanie i swoją opinię i nic ci do tego, nie płacz, razem z innymi normalnymi i dojrzałymi ludźmi w tym temacie, którzy doskonale widzą że ten serwer jest zyebany jak cała Administracja , bo robią sobie po prostu jaja z ludzi. I myślą że jak ty, każdy będzie łykał wszystko jak ********************** ( tu sie powstrzymam bo jeszcze ktoś się poczuje obrażony że mówię o nim ) ;p I nie zabronisz mi tego bo jesteś zerem i no namem, z zaburzeniami. 

Sklepy PO - to kpina, sam serwer to kpina. Forum dalej nie działa , i wątpię że będzie działało bo ludzie tam coraz więcej głupot tego serwera zaczęli ujawniać , i jeszcze ktoś musiał by z tego powodu coś na serwie zrobić. WH - dzisiaj widziałem 102 lvl na WH - ale banujecie ludzi... no masakra :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Widzę problemy w domu - polecam wyjść czasem dziecko drogie na świeże powietrze, bo tylko pajaca z siebie robisz. 

Co do graczy - licznik na serwie jest mocno podkręcony, a ty się ślinisz na każdy serw na jakim jesteś, i choćby na środku m1 stała kupa gnoju - i tak będziesz koło nie skakał jak neandertalczyk w okół ognia, no  ale są ludzie i zamki , zawiasy i klamki... więc kto tu jes dzieckiem i gimbą - polecam trochę nauki, szkoły bo sądząc po twoich wypowiedziach i twoim poście - no cóż :D:D:D:D (szydera). 

A ja piszę i wyrażam swoje zdanie i swoją opinię i nic ci do tego, nie płacz, razem z innymi normalnymi i dojrzałymi ludźmi w tym temacie, którzy doskonale widzą że ten serwer jest zyebany jak cała Administracja , bo robią sobie po prostu jaja z ludzi. I myślą że jak ty, każdy będzie łykał wszystko jak ********************** ( tu sie powstrzymam bo jeszcze ktoś się poczuje obrażony że mówię o nim ) ;p I nie zabronisz mi tego bo jesteś zerem i no namem, z zaburzeniami. 

Sklepy PO - to kpina, sam serwer to kpina. Forum dalej nie działa , i wątpię że będzie działało bo ludzie tam coraz więcej głupot tego serwera zaczęli ujawniać , i jeszcze ktoś musiał by z tego powodu coś na serwie zrobić. WH - dzisiaj widziałem 102 lvl na WH - ale banujecie ludzi... no masakra :D

Ja w sumie nie wiem czemu Ty jeszcze grasz na serwerze, przecież jest on be i wszystko jest robione przeciw Graczom. Widziałeś 102lv na wh, lecz o zgłoszeniu już nie pomyślałeś, niczego nie popierasz dowodami, dla mnie Twoje posty są tyle warte co obstawianie Virtus.Pro - nic.
Opublikowano

A ten sklep PO układali gracze? Bo coś mi się nie chce wierzyć w to. Jest on zrobiony na szybko i na odpierdol. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dziś rano Wojtek robi konserwację poprawi większość błędów i wprowadzi sklep za PO.

Jestem ciekaw jakie Wy błędy naprawiacie? Wszystkie misje wraz z biologiem jak miałem zbugowane tak mam dalej, zielona potka nadal buguje bicie z miecza ze skinem, nie działają animacje skilli z bronią ze skinem, animacja ognistego ducha jest zbugowana. Większość błędów? Nie naprawiliście ani jednego z kluczowych tylko wprowadziliście sklep z PO z itemami i cenami z kosmosu.

Wielki minus, naprawdę.

Opublikowano

Jestem ciekaw jakie Wy błędy naprawiacie? Wszystkie misje wraz z biologiem jak miałem zbugowane tak mam dalej, zielona potka nadal buguje bicie z miecza ze skinem, nie działają animacje skilli z bronią ze skinem, animacja ognistego ducha jest zbugowana. Większość błędów? Nie naprawiliście ani jednego z kluczowych tylko wprowadziliście sklep z PO z itemami i cenami z kosmosu.

Wielki minus, naprawdę.

Ja nie uzywam skinow bo po co mi one, wole stary wyglad mieczy.

Jak by te skiny jeszcze dodawaly jakis bon to ok.

A co do PO to sa naprawde ceny z kosmosu i dodane takie scierwa ze szkoda gadac, zmianki chociaz mogly byc i w rozsadnej cenie.

Opublikowano

@Ambrozjak 

Zmiencie te ataki i obrony.. 5sz tuk za 1k to troche mało.

50 sztuk za 1k i będzie ok.

Chyba że dodacie crafting tych wspomagaczy, 20szt ataku za 200 pustych butelek? 

kmr3.gif

Opublikowano

Ja w sumie nie wiem czemu Ty jeszcze grasz na serwerze, przecież jest on be i wszystko jest robione przeciw Graczom. Widziałeś 102lv na wh, lecz o zgłoszeniu już nie pomyślałeś, niczego nie popierasz dowodami, dla mnie Twoje posty są tyle warte co obstawianie Virtus.Pro - nic.

Dla mne to co piszesz i twoje serwery są tyle warte co obstawianie Fnatic. Myślałeś że mi po ambicji pojedziesz tekstem o Virtusach ?? Dorośnij dzieciaku... Bo już słów brakuje na twoją głupotę. Pokazujesz tylko jakie dziecko i beztalencie z Ciebie. ( P.S ja przynajmniej nie kancę ludzi nic nie wartym serwerem z podkręconym licznikiem żeby na te skiny mieć ;p ) 

Forum dalej nie działa , więc dyskusje są prowadzone tutaj - skoro nie potrafią forum po takim czasie naprawić - albo po prostu nie chcą - niech nie płaczą że kazdy pisze tutaj. Skoro robią z ludzi głupków - niech przynajmniej sami z siebie ich nie robią.  Skoro odsyłają ciągle na support - niech zaczną z niego korzystać, a nie wszystko leży odłogiem jak zeszłoroczne zboża ... Anie zapychają ludzi żeby nikt im nie spamił i nie wytykał błedów gry.

7812818616.png

Opublikowano

skończ z tym bólem dupy i startuj z INVORIA S500 I zarabiaj "biznesmenie" 

o Stary :D

Ja wydałem 1 serwer który dalej stoi... Ty już zdążyłeś 3, więc dobry tekst. 

Gdybym ja wydał 500x invorie to Ty byś w tym czasie wydał 20tys różnych serwerów :D 

I tutaj się gościu mylisz, wszędzie jest dużo typa i to widać nie tylko po sklepach ale również po zajętych spotach,  w ciągu dnia to dosłownie wszystko zajęte a bossy obstawione, więc możesz skończyć tutaj bezsensownie spamować i wyjść z tematu i wrócić na swój/swoje serwery :)

Pozdrawiam.

byłem na tym serwerze i widziałem filmiki z Niego... i skoro mówię, że gra z 500 osób to tyle około gra bo jak cycek zauważył... wydałem już X tych serwerów i na pierwszy rzut oka już wiem ile gra osób :D przy 1,5k to kolego byś się w m1 ch1 nie zmieścił a sklepów by było jak na ascarialu s1 za czasów wallandera (tam był licznik w grze x2 co potwierdzi sam team czyli w grze pokazywało 3k online).

Poza tym 912 online o 12.40... to GZ... dzisiaj wyczuwam nowy rekord ponad 2k online bo o 12.40 zazwyczaj jest z 40% co o 19/20. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Poza tym 912 online o 12.40... to GZ... dzisiaj wyczuwam nowy rekord ponad 2k online bo o 12.40 zazwyczaj jest z 40% co o 19/20. 

Przestań się mazać bo widze żal ci dupe ściska, gram od startu i jest online tyle ile pokazuje licznik.

Praktycznie nie ma gdzie expić wszystkie spoty zajęte.... a że sklepów jest ile jest to nie znaczy że odrazu musi stać tysiąc, i tak jest dużo.

Opublikowano

0F6MOLf.jpg

ZgCmKwk.jpg

Ci7Xi57.jpg

comment_mEebPftFSYodOyhhEAlX7JnO1b59ygbT

Ogarnijcie lepiej te ceny, bo to porażka przecież jest. Te ataki, obrony boga smoków powinny kosztować po 200 PO max, ewentualnie zwiększyć ich ilość.

@Edit Spieprzyłem linki.

Opublikowano

0F6MOLf.jpg

ZgCmKwk.jpg

Ci7Xi57.jpg

comment_mEebPftFSYodOyhhEAlX7JnO1b59ygbT

Ogarnijcie lepiej te ceny, bo to porażka przecież jest. Te ataki, obrony boga smoków powinny kosztować po 200 PO max, ewentualnie zwiększyć ich ilość.

@Edit Spieprzyłem linki.

Oni chyba nie wiedzą co jest na tym serwerze :D

Dostali od kogoś gotowca i uruchomili serwer a następnie zmiany... exp drop biolog i na deser niedopasowany sklep po

Opublikowano

Czy ten serwer wgl ma jakąś przyszłość? ( Znaczy czy chociaż miesiąc postoi ;p) Bo nie wiem czy wgl pobierać.

Nie wydaje mi się, jak na razie nie warto. Może do końca miesiąca to dotrzyma, ale już zaczynając teraz grę masz znacznie gorzej w wielu kwestiach niż kilka dni temu. Więc lepiej się dobrze zastanowić czy warto , bo nie dość że serwer jakby postawiony bez żadnych balansów, likwidacji bugów itp itd to na dodatek w trakcie działania, od startu ( tydzień ) potrafili już władować mase niedorzeczności i głupot do niego, utrudniając grę innym. Do tego plaga raczy na WH i to 75+. 

P.S - do tego zarobić , nie sellając trut ( których wydropienie graniczy z cudem ) czy kuponów z ISu to masakra. Chyba że chcesz zbierać na trutę - jeszcze gorzej. 

7812818616.png

Opublikowano

Czy ten serwer wgl ma jakąś przyszłość? ( Znaczy czy chociaż miesiąc postoi ;p) Bo nie wiem czy wgl pobierać.

Moim zdaniem ma.

Gram już trochę i bardzo mi się przyjemnie gra. Ładnie sobie, można zarobić na perełkach.

A czy postoi dłużej czy miesiąc, to zależy od administracji.

Opublikowano

Grałem od samego startu , aktualnie stwierdzam że kompletnie nie ma sensu zaczynac od nowa . Brak balansu , gracze w tydzień dorobili sie kolosalnych sum . Nie jestem na tyle zagorzałym graczem zeby siedziec po kilka godzin i dropić coś .:) Serwer fajny , ale myśle że możecie go sobie już odpuścić .:) 

Opublikowano

Jeżeli ktoś chcę teraz zaczynać to nie ma sensu :P Na serwerze panuje totalna inflacja, truty za takie ceny, że tego w 1 dzień nie zarobisz chyba, że grając "nieczysto" :) Trzeba się wstrzymać póki co aż "ogarną" serwer oraz te ceny z kosmosu ;-;

Opublikowano

Dzieci z gimbazy nie pograją, ponieważ nie mają nic w głowie i nie wiedzą jak zarobić.

Jeżeli jesteś porządnym graczem, to na pewno dasz sobie radę.

Gra bardzo dużo ludzi, dziennie 1000+ online

Pamiętaj że gimbaza zawsze będzie narzekać, oni chcą grać tylko na serwerach easy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzieci z gimbazy nie pograją, ponieważ nie mają nic w głowie i nie wiedzą jak zarobić.

Jeżeli jesteś porządnym graczem, to na pewno dasz sobie radę.

Gra bardzo dużo ludzi, dziennie 1000+ online

Pamiętaj że gimbaza zawsze będzie narzekać, oni chcą grać tylko na serwerach easy.

Pozdrawiam.

1. Mam prace, w gimnazjum byłem 5 lat temu.

2. Szukałem Hard/Medium.

@ Jaki %  daliście na drop truty z ripa? bo sporo ich ubiłem i nic. :x

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...