Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra się świetnie, zapraszam wszystkich do gry.

Co do Administracji, macie racje mogli by zacząć w końcu cos robić, miał być Sklep PO, nie ma. Wydaje mi się że zbili kase na początku i teraz olewają serwer.

Jednak liczę na to że Administracja w końcu zrobić jakąś aktualizacje, na pewno zatrzyma to stałych graczy a i również przyciągnie nowych, tylko chęci troche.

Pozdrawiam ;)

kmr3.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogólnie fajny, można się dorobić nawet zaczynając teraz bez żadnego bocenia na perłach, metalach czy ripku.. Exp zwalnia znacznie po 75levelu, ciężko o ulepszenie eq co oczywiście nie oznacza, że ChodZicie w +6 xD. Serwer myślę, że na dzień dzisiejszy jest najlepszy że wszystkich które oferuje mpcforum. gra codziennie po 1300 osób + handel kwitnie, wojny napieprzaja ogólnie aż chce się grać! Administracja poprawi kilka rzeczy i serwer będzie stał długo, wiem co mówię! Pozdrawiam i zapraszam do gry BombelTDM.

Opublikowano

Więc tak chciałem się wam pożalić mianowicie siedziałem sobie i expiłem i naszła mnie ochota aby sprawdzić sobie mój temat w dziale "Przywitaj się" no i ładuję się długo za chwile patrze no niby jest bum trask a tu nagle SCREAMER NO PRZECIEŻ WAM NA GRACZACH ZALEŻY A WY CHCECIE DOPROWADZIĆ DO ICH ŚMIERCI POPRZEZ ZAWAŁ CO TO MA ZNACZYĆ?! Słuchawki na full głośność systemowa na full a tu takie rzeczy nie polecam tego uczucia gdy serce chce wam wyjść przez gardło

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Wbiłem 75 lvl , ale nie polecam. Administracja porozdawała SM'y i ceny poszły 1000x w górę ... Trudno się zarabia a ludzie co dostali sm'y mają hajsu jak lodu na syberii... NIE POLECAM

Opublikowano

Administracja to chyba z gimnazjum,że nie ma ich w godzinach 8-14 :v

Tylko gimnazjaliści chodzą do szkoły polaku najgorszy? Ja jestem w 4 technikum i zapierdzielam od 8 do 15. Prędzej to Ty jesteś nieudacznikiem, skoro przesiadujesz w domu a nie w szkole/pracy o tej porze. ELO

A serwer mi się spodobał po prezce i już pobieram klienta.

Opublikowano

Dobry scream na forum... Poyebało was już całkiem? Ogarnijcie chociaż żeby nic nie było a nie darcie mordy... Bo wam gimby na zawał popadają. 

@EDIT... Co za de**** z was zablokowaliście tego screama tylko na głównej stronie forum a poddziały? Wbiłem na jakiś temat z forum i scream.. 

Opublikowano

Wbiłem 75 lvl , ale nie polecam. Administracja porozdawała SM'y i ceny poszły 1000x w górę ... Trudno się zarabia a ludzie co dostali sm'y mają hajsu jak lodu na syberii... NIE POLECAM

Nie wydałem ani złotówki na SM, a mam kostium i fryzurę pod expa + kolejne 6.5k SM, które zbieram na set do pvp. Dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Rozdawała sm'y? SM'y możesz dostać za konkursy, mogłeś dostać kod na 2000, ja nie dostałem, ale jednak mam sporo itemków z IS, wystarczy postac w m1 pokupowa tańsze itemki, sm'y,zmianki,perły i sprzedac drożej.

Ja miałem inny problem, zrobiłem biologa do konarków, oddałem już kilka, miałem tylko misje od biologa, 5x szkat 9 ogonów w 5h i misja na wierzchowca na 80lvl, chce oddać kolejny konarek a tu zdziwko, mam zęby orka... od nowa mam tez misje 45lvl itp. pisałem na support z ss'ami dostałem odpowiedź że sprawą zajmie się technik i nadal nic nie zrobili... ciekawe ile będę czekać i czy się doczekam...

Opublikowano

Ale on nie rozumie, jak wygląda banowanie na serwie ;p On myśli że jest jak na globalu ;p 

Ale ciężko takie tępe dzieci uświadomić że pseudo-Administracja banuje na słowo a nie na dowód ;p Wystarczy - co już pisałem - napisać na czacie że "Admin gra na WH " i już go banują bez sprawdzania. Tak wygląda gra na serwie jak robią go dzieci. O innych rzeczach pisałem , nie będę się powtarzał. A jak On nie potrafi czytać ze zrozumieniem - lepiej sobie oszczędzić. Ten serwer i tak za kilka dni pójdzie w zapomnienie i na kolejny, setny rework Abrozjaka. 

Serwer padnie tak samo jak Mortyriusze Netmetiny itd.

Opublikowano

Z tego co widzę to ciągle parę płaczków pisze tylko negatywne komentarze.

Serwer chodzi pełną parą, gadałem z Adminem i mają wchodzić kolejne aktualizacje.

Gra bardzo dużo ludzi, dziennie 1000+ 

Darujcie sobie z wystawianiem negatywnych komentarzy,  bo sami siebie ośmieszacie.

Jeżeli wam serwer nie pasuje, ponieważ może być dla was za trudny, to spier****ć na jakiś easy, a nie trujecie dupe i płaczecie w temacie.

P.S.

Jednak 99% MPC to same dzieci.

Opublikowano

Serwer chodzi pełną parą, gadałem z Adminem i mają wchodzić kolejne aktualizacje.

Darujcie sobie z wystawianiem negatywnych komentarzy,  bo sami siebie ośmieszacie.

Jeżeli wam serwer nie pasuje, ponieważ może być dla was za trudny, to spier****ć na jakiś easy, a nie trujecie dupe i płaczecie w temacie.

P.S.

Dzieci ponieważ ? My tu rozmawialiśmy o banowaniu bez dowodów.  xD

Opublikowano

P.S.

Czyli co? 'Jeśli Twoja opinia jest pozytywna, to ok, pisz, ale jeśli jest negatywna, to spierdalaj'? Daruj sobie, im więcej ludzi napisze co jest nie tak z serwera, tym większa szansa, że to wszystko poprawią.

Opublikowano

Ja już się nie dziwie Administracji że nie wchodzi na MPC, i nie odpisuje wam w temacie.

To by była strata czasu, kłócić się z gimbazą. 

Opublikowano

gra się fajnie bez wydanie kasy spokojnie na 85 lvl mam kostium i fryza pvm i pvp tylko jeden problem ze na daggerze strasznie pali skile i w pvp wygrac cięzko bo połowa nie siada jedni piszą ze przez skina inni ze przez kostium  i do tego jakos smiesznie jak stoje w m1 mi hp spada i abs o połowe co 1-2 sec na dosłownie moze 0,3 sec ale w pvp tez to utrudnia 

Opublikowano

Tak jak mówiłem to dla Ciebie Ambro 

Uwaga scream ;x 

https://www.youtube.com/watch?v=rwpwPBUYuaY&feature=youtu.be

Dalej jesteś taki cwany? http://scr.hu/2fr7/w5znz

Wiesz, nie wiem czy to ma sens, pisanie z takimi dziećmi. Oni już ten serwer olali, a naiwni którzy tu piszą i wierzą w bajki , niech dalej modlą się do mikołaja o klocki lego pod choinkę. 

Za samo to co jest z forum zrobione i te screamy powinni z MPC wylecieć, bo to są jaja, i założę się że jest to zrobione specjalnie, bo każdy normalny już dawno by to naprawił i forum by działało. Tym czasem nikt sie nawet nie pofatyguje tutaj na MPC o jakieś info, o cokolwiek bo wiedzą dobrze co zrobili i ze za kilka dni zapewne offną serwer bo już sakwy napchali. 

Ambrozjak i cała reszta tej ekipy to po prostu kompletne przedszkolaki i robią po prostu z wszystkich idiotów ( albo im się wydaje że robią , bo nie każdy jest tak głupi jak oni). A ci co są naiwni i dalej się łudzą , i ładują im kasę do ISu - współczuję. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

o co chodzi z tym screamem

Któryś z adminów rozje*** forum i poustawiał przekierowania na screama ( straszny obrazek z krzykiem ) Napisałem do admina z tym a ten mnie wyśmiał reszta jest w temacie. 

Opublikowano

Wiesz, nie wiem czy to ma sens, pisanie z takimi dziećmi. Oni już ten serwer olali, a naiwni którzy tu piszą i wierzą w bajki , niech dalej modlą się do mikołaja o klocki lego pod choinkę. 

Za samo to co jest z forum zrobione i te screamy powinni z MPC wylecieć, bo to są jaja, i założę się że jest to zrobione specjalnie, bo każdy normalny już dawno by to naprawił i forum by działało. Tym czasem nikt sie nawet nie pofatyguje tutaj na MPC o jakieś info, o cokolwiek bo wiedzą dobrze co zrobili i ze za kilka dni zapewne offną serwer bo już sakwy napchali. 

Ambrozjak i cała reszta tej ekipy to po prostu kompletne przedszkolaki i robią po prostu z wszystkich idiotów ( albo im się wydaje że robią , bo nie każdy jest tak głupi jak oni). A ci co są naiwni i dalej się łudzą , i ładują im kasę do ISu - współczuję. 

Ale za przeproszenie wszyscy pierdolicie bez sensu, serwer się rozwija, graczy przybywa a aktualizacje tak jak pisałem są w drodze.

Dzisiaj wgrywam sklep PO i pare fixów jak np. działające bonusy na DT a w kolejnej aktualizacji zajmę się wspomnianym już kiedyś systemem ligowym dla gildii oraz zwiększeniem zabezpieczeń przed botami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...