Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam 

Serwer fajny dobrze się gra. Jak nie lubię Hard'ów, ale ten mogę polecić z czystym sumieniem :)

ALE... Mam mały problem... Zarówno na WO jak i na DT klatkuje mi obraz ekran robi się czarny i koniec...

Na innych serwerach nie mam tego problemu i to jest dość dziwne.

Nie mam komputera z drewna ;) internetu z wiaderka tez nie biorę ;)

Tak więc pomińcie zbędne komentarze :P 

Czy ktoś coś z tym fantem może począć...???

Opublikowano

Jeżeli mam oceniać administracje to raczej na plus ponieważ co ważne widzę ich w grze czasem można napisać, starają się banować boty, na ts też można spotkać.

Jeżeli chodzi o posty wyżej to powiem tak

ja osobiście nie gram od startu ale skoro była taka sytuacja, że na starcie ludzie mieli lepiej z dropem, expem czy z czymś podobny, a kilka dni potem to zmienili no to niestety jest to na minus dla administracji, jeżeli zmiana zachodzi parę godzin to jeszcze jakoś rozumiem, ale jak ludzie sie na tym niedopracowaniu dorobili to juz wiecie ...

Boty w m1 5lvl na tym serwerze rycerski wbijają gdy normalny gracz 75+ na dobrym leci...

To ty na pl'u nie grałeś.

Grałem i na pewno jeszcze zagram. GF ułatwia grę a nie ją utrudnia.

GLobal to jest inna liga ;p Tam mogą nawet zwiększyć exp o 100% , bo stoi to lata i będzie stało więc nie porównuj w tak idiotyczny sposób bo to dziecinada. 

Tutaj administracja pozwoliła się dorobić masie ludzi - później zaczęła zmniejszać, przestawiać, zmieniać co świadczy tylko o ich dziecinadzie i żałosnym podejściu albo jego braku. Już samo zmienianie dropu ze szkat za biologa, po ilu - 5 dniach od startu, z których leciały rzeczy kompletnie nie zdatne do użytku ( kd, pigułki krwi itp itd ) świadczy o tym że za kilka dni ten serwer będzie zostawiony sam sobie, bo zapewne już hajsu natrzepali ładnie. I jeszcze coraz więcej ludzi mówi iż biologa im cofnęło, zastanawiam się też czy były zmieniane nagrody za tegoż biologa i ile ludzi zostanie w czarnej du***, WH jak było tak jest - moja ekipa już dobija na WH do 100 lvl i nic , zero bana... ;p  DO tego akcja z forum. Po prostu żal ;)  Zastanawiam się ile jeszcze zmienią po tygodniu grania , i ile ludzi wtedy zostanie na tym czymś ;p 

P.S - w ich mniemaniu serwer hard to serwer na którym trzeba 1000 razy zrobić 1 dung, bo drop z nich jest tak ustawiony że inaczej niż robiąc go setki razy nie da się czasami zrobić nawet 1 itemu niebiańskiego na 9 ;p Nie mówiąc o mixach, kosmicznych ilościach yang u ludzi, czy kompletnym braku balansu - bo balansu praktycznie nie ma, sądząc po pojedynkach 60 lvl vs 90 lvl gdzie 90 pada na skila od mentala ;)

Ten serwer to jakaś kpina. Nic nie przemyślane.

Witam 

Serwer fajny dobrze się gra. Jak nie lubię Hard'ów, ale ten mogę polecić z czystym sumieniem  :)

ALE... Mam mały problem... Zarówno na WO jak i na DT klatkuje mi obraz ekran robi się czarny i koniec...

Na innych serwerach nie mam tego problemu i to jest dość dziwne.

Nie mam komputera z drewna  ;) internetu z wiaderka tez nie biorę  ;)

Tak więc pomińcie zbędne komentarze :P 

Czy ktoś coś z tym fantem może począć...???

No i nie nazywajmy tego serwera hardem...

Opublikowano

widze ze gm usuna moja wypowiedz to napisze jeszcze raz i pozniej jeszcze raz i tak dalej dalej i dalej!!!

GM nie zajmuj sie banowanie tylko napraw serwer albo go usun!! nie dziwie sie ze gracze graja na MH jak bije bossa to mnie wywala cala gre i tak ma mnostwo graczy ja gram na MH jak bym nie gral to bym bossa bil 10 min a pod koniec by mnie wywalilo clienta i od nowa a tak to szybko go zabije i moze uda mi sie uniknac wywalenia

i wlaczcie forum bo nie ma gdzie pisac problemow

Opublikowano

Dlaczego jednoczesnie w jeden item nie mozna wsadzic 20 dt 20 diably?
Ciagle wchodzi 20:10   10:20.... sprawdzone bs-em poszlo ponad 2k zmianek w jeden item i nic.

Opublikowano

ja tam bossy leje na wh i mam wywalone :D 

administracja leci w przyslowiowego c***a bo gralem od poczatku normalnie robilem biologa chodzilem na dungi itd powoli po czym pewnej nocy zaczal sie masowy spam ze sprzedadza truty myslalem ze to jaja ale kilka godzin pozniej na sklepie widzialem okolo 15 sztuk tej broni :) po 1kkk ludzie sprzedawali po 2k sm itd 

pozniej oczywiscie to wycofali jakby nigdy nic :) i teraz o trute jest ciezej 

ten pd-rekawica z is chyba nie dziala bo mialem to wykupione co jest kpina ale trudno i z metka czy z rekawiczka z is czy bez drop do dupy 

wiec sie normalnie wkur... sciagnalem wh i napieprzam az milo :D jak dostane bana to wywalone i tak mam :D 

administracja wali w uja to i ja zaczalem ;]]]  

poszedlem z invo  bo trzeba robic 150tysiecy razy aby cos ulepszyc i tutaj widze to samo a bony wchodza 3x gorzej 

co wiecej te wasze skiny sa do dupy bo jak jest to w bojowym i go sie zmieni to skin znika :D co za zjeb to wymyslil :D kazdy w bojowych bedzie biegal :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

ja tez kiedys robilem priv serwery na metka ale hamachi i mi nie szlo to z tym skaczylem i wam tez radze skaczcie z tym bo wam to nie idzie jak widzialem 65 lvl powalal na 2 skille 85 lvl ktory jeszcze potuje to mie smieszy ;) zatrudnijcie kogos kto wam serwer postawi a nie wykozystujcie ludzi na kase!!

Opublikowano

ja tez kiedys robilem priv serwery na metka ale hamachi i mi nie szlo to z tym skaczylem i wam tez radze skaczcie z tym bo wam to nie idzie jak widzialem 65 lvl powalal na 2 skille 85 lvl ktory jeszcze potuje to mie smieszy ;) zatrudnijcie kogos kto wam serwer postawi a nie wykozystujcie ludzi na kase!!

za co dosatalem 5 pkt ostrzezen za prawde?

Opublikowano

ja tam bossy leje na wh i mam wywalone :D

administracja leci w przyslowiowego c***a bo gralem od poczatku normalnie robilem biologa chodzilem na dungi itd powoli po czym pewnej nocy zaczal sie masowy spam ze sprzedadza truty myslalem ze to jaja ale kilka godzin pozniej na sklepie widzialem okolo 15 sztuk tej broni :) po 1kkk ludzie sprzedawali po 2k sm itd 

pozniej oczywiscie to wycofali jakby nigdy nic :) i teraz o trute jest ciezej 

ten pd-rekawica z is chyba nie dziala bo mialem to wykupione co jest kpina ale trudno i z metka czy z rekawiczka z is czy bez drop do dupy 

wiec sie normalnie wkur... sciagnalem wh i napieprzam az milo :D jak dostane bana to wywalone i tak mam :D

administracja wali w uja to i ja zaczalem ;]]]  

poszedlem z invo  bo trzeba robic 150tysiecy razy aby cos ulepszyc i tutaj widze to samo a bony wchodza 3x gorzej 

co wiecej te wasze skiny sa do dupy bo jak jest to w bojowym i go sie zmieni to skin znika :D co za zjeb to wymyslil :D kazdy w bojowych bedzie biegal :D

to metin kolego... aby coś wykuć trzeba się wysilić ale za to można mieć satysfakcje po wbiciu i jest się czym pochwalić przed innymi jak się coś ciężkiego wykuje. 

Myślę, że powinieneś grać na forfunach bo wchodzisz na medium/harda i dziwisz się, że serwer jest wymagający. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Wcześniej polecałem ten serwer, po przemyśleniu wszystkiego...

- Na początku serwera, jakoś 1h po starcie, ktoś ustawił exp na 999%, level się wbił jak cholera.

- Na początku serwera leciały truty, teraz nie.

- Jedyny duży update jaki administracja wprowadziła, to taki, że działają bony (DZIĘKI KOCHANA ADMINISTRACJO ZA ZROBIENIE CZEGOŚ, CO POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU, CHWAŁA!)

- Forum zniszczone przez osobę, która miała za duże uprawnienia, czy jakakolwiek ta historyjka była - HAHAHAHAHA

- Forum miało być do środy, jest 23:30 i patrzcie, NIE MA!

- Jeden z administratorów jest konkretnie chamski na TSie, nie zamierzam wszczynać jakichś witchhuntów, więc nie napiszę który.

- Chciałbym przeczytać regulamin, żeby sprawdzić, czy można sprzedawać/wymieniać postacie, ale... NO TAK, FORUM NIE DZIAŁA! W tym wypadku nie ma regulaminu, więc bany za boty są bezpodstawne. Beka.

- O, własnie, bany za boty i wh - wygląda to tak, że ktoś sobie po prostu staje w m1, czasami w m2 i banuje sobie te osoby, nie chce się nikomu iść dalej, chyba, że ktoś zostanie nagrany lub ktoś zaspamuje GMowi, że TEN TYP TUTAJ NA OGNISTEJ ZIEMII MA WH.

- Sklepu PO nadal nie ma, wtf.

Mógłbym pewnie jeszcze o wiele więcej wypisać, ale sobie już daruję. Szczerze? To mi wygląda na taki typowy serwer na miesiąc, ale nikt na serwerze nie uwierzy, ze względu na to, ŻE PRZECIEŻ GM CIĄGLE BANUJE BOTÓW, WIĘC MUSZĄ COŚ ROBIĆ!!!

Wniosek? Odpuszczam sobie aktualnie serwer do poprawy ze strony administracji, bo nie zamierzam spędzać więcej czasu na rzeczy, która upadnie.

@Edit

A, no i zapomniałem o najważniejszym. Przyznaję, że jednak ta administracja ma łeb na karku i wie, jak sprowadzić graczy

- Darmowe SM praktycznie wszędzie - konkursy fb, smsy - przez to ludzie chcą grać, duża ilość osób z którą rozmawiam gra tylko dlatego, że ma darmowe SM

- Te wszystkie udogodnienia na początku serwera - truty, exp - po to, żeby ludzie chcieli grać i zostali na dłużej - Ci, którzy podropili sobie trutki to teraz pewnego rodzaju weterani, zostaną już na dłużej, bo mają hajs na wszystko.

Ogólnie gratuluję tego, ale to nie zmienia faktu, że powinniście się poprawić, bo nikt nie lubi być wkręcanym.

Opublikowano

Serwer ogólnie jest dobry, ale cienko widzę jego przyszłość, chyba że Administracja się poprawi.

Mieli dodać sklep PO i do tej pory tego nie zrobili. Nie wspomnę już o forum, które miało działać od środy a mamy już czwartek.

Co prawda, banują boty w grze, ale z tego co widzę, nie ma żadnych pomocnych aktualizacji i zero odzewu w sprawie ludzi którym cofnęło biologa.

Tak się zastanawiam, skoro parę osób robi biologa np. od zębów, to będzie im to zaliczało podwójnie, czyli będą mieli 2x biologa z danej rzeczy.

Czekamy na odp. od Administracji w tej sprawie ... 

Opublikowano

to metin kolego... aby coś wykuć trzeba się wysilić ale za to można mieć satysfakcje po wbiciu i jest się czym pochwalić przed innymi jak się coś ciężkiego wykuje. 

Myślę, że powinieneś grać na forfunach bo wchodzisz na medium/harda i dziwisz się, że serwer jest wymagający. 

hmmm  jakos na bal grałem cały czas był to hard i nie trzeba było ciągle latać na jeden dung aby wykuć jeden item chyba mylimy pojęcie hardów "kolego" 

jest duzo wiecej serwerow medium na ktorych gra sie wysmienicie u was wbilem 205lvl i sobie darowałem po tym jak widziałem ile wallander potrzebował tego wszystkiego zresztą on też odpuścił ;) wiec nie pier... głupot bo myślisz że jak ktoś zrobi serwer i najpierw "zapomina" wyłączyć drop trut i ustawia raty na 999 na początku a później wszystko odkręca upierda.... drop z metinów itd to chyba jednak gracze mają rację ;) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Serwer ogólnie jest dobry, ale cienko widzę jego przyszłość, chyba że Administracja się poprawi.

Mieli dodać sklep PO i do tej pory tego nie zrobili. Nie wspomnę już o forum, które miało działać od środy a mamy już czwartek.

Co prawda, banują boty w grze, ale z tego co widzę, nie ma żadnych pomocnych aktualizacji i zero odzewu w sprawie ludzi którym cofnęło biologa.

Tak się zastanawiam, skoro parę osób robi biologa np. od zębów, to będzie im to zaliczało podwójnie, czyli będą mieli 2x biologa z danej rzeczy.

Czekamy na odp. od Administracji w tej sprawie ... 

Będą  mieli lepsze nagrody za tego biologa niż cała reszta. Sądząc po tym iż forum nie działa ( o ile nie zostało wyłączone specjalnie, bo już tam ludzie zaczynali psioczyć coraz bardziej na zyebane rzeczy na tym serwie ) , zero jakiegokolwiek odzewu administracji, sądzę iż po prostu liczą hajs, i serwer będzie teraz stopniowo umierał. Oni pokazują ze nie potrafią nic zrobić i sobie poradzić, nie dziwię się że poprzednie ( o ile można to tak nazwać ) odsłony serwerów Ambro stały po kilka dni i padały. 

Masa rzeczy obiecana - nic nie zrobione. 

Ktoś tu pisał o banach za WH - są po prostu mistrzami głupoty w banowaniu hacksów - napisz im że ten i ten ma WH to go zbanują na "słowo" nawet nie sprawdzając czy faktycznie te hacksy są czy nie , więc wystarczy że ktoś mnie wnerwi , napiszę na czacie ze gra na WH i dostaje bana;p I kilka osób ponoć zostało tak zbanowanych. A do tego drą ryja ( administracja, mówię ogólnikowo bo nie chce mi się wymieniać po nickach) i skaczą do Ciebie jak tylko o coś spytasz itp itd , odsyłając na support którego nikt nie czyta ;p Czysta patologia. 

Sądząc po tym własnie co tu się pisze, bo niestety FORUM serwera umarło , za kilka dni ten serwer będzie off. Bo oni bladego pojecia nie mają jak powinien wygladać serwer hard, i bladego pojęcia nie mają czym ów HARD jest. 

Serwery globalne, jak polskie tak zagraniczne są łatwiejsze i przyjemniejsze w graniu niż tutaj, gdzie jak drop, tak exp jest zrobiony chyba przez 5 letniego dzieciaka, bo nie ma rąk i nóg i jest po prostu żałosny, balans - nie ma go tutaj, klasy są rozyebane i o balansie nie ma nawet mowy. I nie mówię tu tylko o PVP. Samo dmg klas jest tak bezmyślnie i bez głowy zrobione, porównując poziom postaci do na przykład danej misji czy dunga, że nie ma sensu robienie jakiegokolwiek eq , jedynie wbicie +30 lvl i dopiero robienie dungów na lvl 30 , 40 mniejszy - to z hardem nie ma nic wspólnego... 

Do tego serwer jest typowo pod IS , a te darmowe SMy itp itd są tylko dla wybranych, bo jeśli ktoś im nie doładował i nie mają twojego numeru w bazie- nic nie dostanie ;p 

Licznik - śmierdzi mi tu podkręceniem bo jakoś nie chce mi się wierzyć ze tyle ludzi tu gra. 

Tak wiec kolejny dzień czekajcie co się będzie działo , i czy będzie jakaś reakcja, bo jak dla mnie już nic nie będzie robione z tym serwem - oni najpierw muszą się nauczyć jak wygląda HARD, jak MEDIUM, i czym jest stawianie takiego serwera, a dopiero później brać się za jego tworzenie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher zgodzę się z tymi banami bo dostałem bana z dupy. Administrator powinien się pokazać i udowodnić że przyłapał cię na gorącym uczynku.

Licznik na 200% jest podkręcony o czym wspominałem we wczesniejszym poście.

Opublikowano

Polecam serwer :). Co do banow dropilem sobie na 5 lv w m1 i admin do mnie napisal czy jestem więc nie wiem o co chodzi.. Gra się przyjemnie i jest dużo ludzi. Widać to po sklepach , zajętych spotach i spamie na wolaj .

Zapraszam do gry .

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Po krótkiej grze, jednak zrezygnuję.

Jeśli ktoś szuka wyzwania, może się zawieść !!

Wszystko dropi zbyt łatwo dodatkowo za dużo yang, ale może to kwestia gustu,

Osobiście rezygnuję i oczekuje godnego serwera typu : Balmora / Ravia 

Opublikowano

Polecam serwer :). Co do banow dropilem sobie na 5 lv w m1 i admin do mnie napisal czy jestem więc nie wiem o co chodzi.. Gra się przyjemnie i jest dużo ludzi. Widać to po sklepach , zajętych spotach i spamie na wolaj .

Zapraszam do gry .

GM po prostu sprawdzał czy nie jesteś botem.

@Dusher zgodzę się z tymi banami bo dostałem bana z dupy. Administrator powinien się pokazać i udowodnić że przyłapał cię na gorącym uczynku.

Licznik na 200% jest podkręcony o czym wspominałem we wczesniejszym poście.

Jeśli GM widzi, że ktoś ciśnie na WH to po co ma się użerać z takim człowiekiem ?

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć że widzi?

Ale on nie rozumie, jak wygląda banowanie na serwie ;p On myśli że jest jak na globalu ;p 

Ale ciężko takie tępe dzieci uświadomić że pseudo-Administracja banuje na słowo a nie na dowód ;p Wystarczy - co już pisałem - napisać na czacie że "Admin gra na WH " i już go banują bez sprawdzania. Tak wygląda gra na serwie jak robią go dzieci. O innych rzeczach pisałem , nie będę się powtarzał. A jak On nie potrafi czytać ze zrozumieniem - lepiej sobie oszczędzić. Ten serwer i tak za kilka dni pójdzie w zapomnienie i na kolejny, setny rework Abrozjaka. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Truty dropiły na początku serwera kto na dropił sprzedał na allegro yang

Tak samo ze zmiankami dropami w m1 kilka dni temu 0 banow było kto nadropił zarobił serwer 1/5

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...