Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponoc jak swojemu kucykowi sie wbije 30 lvl to jest jakas misja na wierzcha, jakos ja jej nie mam.

Trzeba mieć 75 lvl postaci.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pełno botów administracja nic nie robi całe m1 zajebane w botach ... szkoda gadac yang na allegro

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

http://rayen2.pl/banlist

Zbanowani: 154

Tak ?? Pic na wodę jak wasz serwer :D Ludzie zgłaszają co chwila graczy, i to wysoko levelowych - 75+ na WH, a wy banujecie same konta 1 lvl itp , zresztą to widać po liście którą pokazałeś :D Więc nie wiem z kogo robisz głupka :) Mogę ci kilku wymienić z nicków gry bo to moja ekipa która "testuje" wasze bany których nie ma - jak grali , tak grają - potrafią nawet obok was stać na WH ;p ( pzdr PUTIN , który non stop robi dungi na WH ;p ) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

MEFEDRON  czy jakos tak non stop na wh napierdzielal i sie nawet z tym nie kryl totalnie normalnie kolo ludzi i po m1 ludzi leje :) 

jest jeszcze kilku ananaskow ale pewnie inwestuja w is i ich nie ruszacie :) 

nadal serwera nie polecam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

MEFEDRON  czy jakos tak non stop na wh napierdzielal i sie nawet z tym nie kryl totalnie normalnie kolo ludzi i po m1 ludzi leje :)

jest jeszcze kilku ananaskow ale pewnie inwestuja w is i ich nie ruszacie :)

nadal serwera nie polecam 

Nie sprawdzamy czy ktoś zainwestował czy też nie, jeżeli ma hacki to dostanie bana.

Opublikowano

@BialyOrzel Haha akurat posta pisałem dzięki stary ;d 

Olewacie serwer, przynajmniej tak to wygląda. Jeśli ktoś leci w IS to u niego jakoś nie widzicie hacków ;) Chwalicie się że zbanowaliście 150 kont a co to jest? W samym m1 każdego dnia jest ich więcej nie mówiąc o normalnych graczach na wh. Dodatkowo pozwalacie sprzedawać yang na allegro? Ten rynek zaraz padnie tu...

Jednym słowem serw fajny ale wezcie się za niego proszę was;) 

Opublikowano

@BialyOrzel Haha akurat posta pisałem dzięki stary ;d 

Olewacie serwer, przynajmniej tak to wygląda. Jeśli ktoś leci w IS to u niego jakoś nie widzicie hacków ;) Chwalicie się że zbanowaliście 150 kont a co to jest? W samym m1 każdego dnia jest ich więcej nie mówiąc o normalnych graczach na wh. Dodatkowo pozwalacie sprzedawać yang na allegro? Ten rynek zaraz padnie tu...

Jednym słowem serw fajny ale wezcie się za niego proszę was;) 

Konta są banowane cały czas, nikt nie patrzy kto ile wydał na is...

Opublikowano

Konta są banowane cały czas, nikt nie patrzy kto ile wydał na is...

I mogliście zablokować wszelkie cheaty jednym łatwym sposobem... Jedyne odpalanie przez patchera i usuwanie zbędnych plików z niego ;) 

Opublikowano

I mogliście zablokować wszelkie cheaty jednym łatwym sposobem... Jedyne odpalanie przez patchera i usuwanie zbędnych plików z niego ;)

Zaraz każdy zrobi obejścia te sprawy, ale zawsze zmniejszy to liczbę cziterów ^^

Opublikowano

Serwer z górnej półki, na początku jest łatwo lecz po osiągnięciu 70 poziomu zaczyna się medium/hard :) to mi się podoba.

Gra bardzo dużo ludzi, jest z kim pogadać, pośmiać się, pochodzić na bossy itd.

Polecam ! 

Opublikowano

­Po co? Jedynie twórcy cheatów będą musieli się użerać z 11 letnimi cheaterami "jak to odpalić", "mi to nie działa", "ej a co to folder pack?". Miejcie litość :/

tenor.gif

Opublikowano

@Up widać że nie jesteś fanem serwa ale na pewno minęło by trochę czasu i było by mniej botów ;) Bo nie każdy lajk by potrafił to obejść.

Opublikowano

@xbercikovsky widać że nie jesteś fanem serwa ale na pewno minęło by trochę czasu i było by mniej botów ;) Bo nie każdy lajk by potrafił to obejść.

Przyszedłby jakiś Exile, wstawił na MPC i tyle z tego super zabezpieczenia :v

tenor.gif

Opublikowano

Przyszedłby jakiś Exile, wstawił na MPC i tyle z tego super zabezpieczenia :v

Jak dopierdole zabezpieczenia to i jakiś Exile ci nic nie zdziała, bądźcie spokojni, jeszcze jedna aktualizacja serwera a potem biorę sie za zabezpieczenia.

Opublikowano

Jak dopierdole zabezpieczenia to i jakiś Exile ci nic nie zdziała, bądźcie spokojni, jeszcze jedna aktualizacja serwera a potem biorę sie za zabezpieczenia.

@Exíle masz tutaj wyzwanie. :>

Zamiast zabezpieczeń to zrób te bony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...