Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] - Gui Rankingu i Statystyk Postaci #10

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TyriaMt2

Cześć

Poprzedni temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1250430-ss-gui-zadan-na-serwerze-tyriamt2/

W poprzednim temacie Warnox pokazał między innymi okienko Zadań.

W tym temacie pokaże wam Ranking, który zajął stare miejsce Zadań, oraz gui statystyk postaci. 

Do rzeczy, wygląd rankingu:

651241406153853483446.png440721406153853483446.png

Zmiana kategorii szukania:

554061406153853483446.png

Gui Statystyk Postaci dostępne po wyszukaniu postaci, lub po kliknięciu w nick w rankingu:

389211406153853483446.png

FanPage:

tyriamt2.pl

Strona:

http://tyriamt2.com/

Inne nasze prace:

Opublikowano

Bardzo fajna sprawa tylko zablokujcie spamowanie query jeżeli tego jeszcze nie zrobiliście bo pewnie jakiś kretyn chciałby to wykorzystać do wywalenia channela. :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo fajna sprawa tylko zablokujcie spamowanie query jeżeli tego jeszcze nie zrobiliście bo pewnie jakiś kretyn chciałby to wykorzystać do wywalenia channela. :P

Ewentualnie komenda zwracająca listę.

Opublikowano

Zablokowałem ciągłe klikanie GO, myślę, że nikt nie jest na tyle inteligenty, żeby użyć tego do wywalenia kanału :D

Opublikowano

@Endy

Jest to zablokowane zarówno po stronie klienta jak i w quescie :D

Opublikowano

Zablokowałem ciągłe klikanie GO, myślę, że nikt nie jest na tyle inteligenty, żeby użyć tego do wywalenia kanału :D

Można wypakować i wyciągnąć adres skryptu.

Opublikowano

Można wypakować i wyciągnąć adres skryptu.

I co Ci to da hakerze? Wiemy, że zabezpieczenia w kliencie są możliwe do przepisania dlatego wszystko jest sprawdzane po stronie serwera.

Opublikowano

I co Ci to da hakerze? Wiemy, że zabezpieczenia w kliencie są możliwe do przepisania dlatego wszystko jest sprawdzane po stronie serwera.

I po c**j się spinasz? Tamto zdanie było w formie pytania a Ty mi już wypierdalasz z mordą. 

Opublikowano

I po c**j się spinasz? Tamto zdanie było w formie pytania a Ty mi już wypierdalasz z mordą. 

"Można wypakować i wyciągnąć adres skryptu."

Chyba jestem ślepy, ale nie widzę tu nigdzie znaku zapytania.

Ja się nie spinam, napisałem jedynie, że wszystko jest sprawdzane po stronie serwera, bo jak napisałeś skrypty można wypakować i trochę w Nich namieszać na swoją korzyść.

Opublikowano

"Można wypakować i wyciągnąć adres skryptu."

Chyba jestem ślepy, ale nie widzę tu nigdzie znaku zapytania.

Ja się nie spinam, napisałem jedynie, że wszystko jest sprawdzane po stronie serwera, bo jak napisałeś skrypty można wypakować i trochę w Nich namieszać na swoją korzyść.

Jesteś idiotą i musisz mieć zawsze znak zapytania?

"I co Ci to da hakerze" - Tak, spinasz.

Mogłeś tego nie dodawać tylko to prostu napisać, że jest sprawdzane po stronie serwera.

Opublikowano

Jesteś idiotą i musisz mieć zawsze znak zapytania?

"I co Ci to da hakerze" - Tak, spinasz.

Mogłeś tego nie dodawać tylko to prostu napisać, że jest sprawdzane po stronie serwera.

Jest sprawdzane po stronie serwera, lepiej Ci?

Jeżeli Cię to uraziło, to przepraszam, nie miało.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...