Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja chwile pobanuje i zaraz przyjdą nowe boty... a ludzie nie dają rady expić w av2 i np ubić berana, bo żaden bon na to nie działa..

@Edit

Od administracji z facebooka dostałem info, że to zostanie naprawione w środę. Trochę beka, bo pisali że od dzisiaj to będzie działać. :v

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja chwile pobanuje i zaraz przyjdą nowe boty... a ludzie nie dają rady expić w av2 i np ubić berana, bo żaden bon na to nie działa..

@Edit

Od administracji z facebooka dostałem info, że to zostanie naprawione w środę. Trochę beka, bo pisali że od dzisiaj to będzie działać. :v

Nie dają rady na av2? Cały spot bmem na zinach bez buffa..

Opublikowano

moze za drugim powiedza

1. Czy sa tylko pety takie jak na prezentacji te od 50 lvla? Czy moge cos w isie kupic?
  2. Oplaca sie robic buffa dla siebie tylko?
  3. Szybko wbije eq na +9?
  4. Oplaca sie grac ogolnie?

1. możesz w isie

2.Nie :p

3.Tak,ale musisz mieć dużo pereł.

4.Opłaca ;d

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Ta, naiwność ludzi zawsze na propsie

v8B6os.png

select count(*) from player where last_play >= now() - INTERVAL 1 DAY;

Ah no może macie inną konstrukcję zapytania, ale coz wejde zobacze poszukam moze cos znajde

nie wiem co ma wspólnego naiwność do tego zapytania  ;)

To ze wynik jest troche "za duzy" ale co ja moge wiedziec o tym skoro to wy takie serwery dobre robicie

ban.gif

Opublikowano

Ta, naiwność ludzi zawsze na propsie

v8B6os.png

select count(*) from player where last_play >= now() - INTERVAL 1 DAY;

Ah no może macie inną konstrukcję zapytania, ale coz wejde zobacze poszukam moze cos znajde

nie wiem co ma wspólnego naiwność do tego zapytania ;) 

Opublikowano

A ten sklep z PO kiedy będzie??? w końcu taki sklep postawić to max 30 minut  roboty 

Dzisiaj na ts miala byc rozmowa lub bedzie, mialo byc ustalone przez graczy co tam chca za PO.

Ale co z tego wyszlo nie wiem na ts nie siedze.

Opublikowano

zrobicie cos z WIEZA ORKOW I LOCHEM MALP.... gra fajnie smiga ale gdy wejde na te lokacje to zacina mi gre ze nic nie moge zrobic........... mam zadania a od 3 dni nie moge ich zrobic przez zas**ne lagi w wo i lochu

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

zrobicie cos z WIEZA ORKOW I LOCHEM MALP.... gra fajnie smiga ale gdy wejde na te lokacje to zacina mi gre ze nic nie moge zrobic........... mam zadania a od 3 dni nie moge ich zrobic przez zas**ne lagi w wo i lochu

To masz problem z komputerem badz internetem, mi wszystko ladnie plynnie dziala.

Opublikowano

To masz problem z komputerem badz internetem, mi wszystko ladnie plynnie dziala.

chyba nie ;) gralam we wszystkie metki tylko na tym mam problem.. a mam kompa i net baaaardzo dobre

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

chyba nie ;) gralam we wszystkie metki tylko na tym mam problem.. a mam kompa i net baaaardzo dobre

To dziwne, z godzinke temu robilem Wo i poszlo pieknie ;p

Moze patchera odpal? Chociaz watpie ze to cos pomoze ale warto zobaczyc.

Opublikowano

em włączam klienta logująć się wywala do pulpitu włączam patchera zacina się http://scr.hu/8eia/e2dmno co kuwa chodzi :D gram od samego początku i wszystko działało tak samo o godzinie 13 wszystko jeszcze działało wie ktoś o co chodzi

Opublikowano

Truta jest z misji ?

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

em włączam klienta logująć się wywala do pulpitu włączam patchera zacina się http://scr.hu/8eia/e2dmno co kuwa chodzi :D gram od samego początku i wszystko działało tak samo o godzinie 13 wszystko jeszcze działało wie ktoś o co chodzi

pomóżcie heeelp usunąłem całego klienta i do konca się popsuło xD patcher zatrzymuje się na 0,6%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...