Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może problem z wywalaniem postaci podczas bicia mobów do okna logowania ? Bądź też nawet wyłącza się client cały ? Działo się komuś coś podobnego?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś może problem z wywalaniem postaci podczas bicia mobów do okna logowania ? Bądź też nawet wyłącza się client cały ? Działo się komuś coś podobnego?

Odinstaluj dmg :)

Serwer bardziej hard czy medium?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Do administracji chcialbym tylko powiedziec ze zmieniajac nick postaci na jakis inny i tak sie nie ukryjecie ze sprzedaza yangow gdyz ten gracz KUBEK nadal ma swoja aukcje na allegro ;] 

wiec nie wciskajcie kitu ze zajmujecie sie tym wszystkim co wiecej boty w m1 jak stoja tak stoja nadal ;] 

nadal nie polecam moze jak sie zmieni podejscie administracji to wroce na ta chwile nie ma od nich wiadomosci -,-

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Do administracji chcialbym tylko powiedziec ze zmieniajac nick postaci na jakis inny i tak sie nie ukryjecie ze sprzedaza yangow gdyz ten gracz KUBEK nadal ma swoja aukcje na allegro ;] 

wiec nie wciskajcie kitu ze zajmujecie sie tym wszystkim co wiecej boty w m1 jak stoja tak stoja nadal ;] 

nadal nie polecam moze jak sie zmieni podejscie administracji to wroce na ta chwile nie ma od nich wiadomosci -,-

To nie jest nasze konto, Gracz zdobył yangi uczciwie poprzez wymianę sm/handel, jedyne co dostał to blok czatu za spambota.

Opublikowano

@TheKamilPolska  akurat nie gram na żadnych wspomagaczach, jeśli by ak było nie błąźnił bym się głupimi pytaniami o oczywiste. Gram czysto i to trochę irytuje gdy co jakiś czas wywala postać. Więc dojście do ripera albo ukończyć jakikolwiek dung będzie nie możliwe.

Opublikowano

Będą jakieś aktualizacje wprowadzające nowe mapy/dungeony? Jeśli tak to kiedy? Bo serwer może się szybko znudzić bez tego.

Po wbiciu 120lv odblokujemy następne poziomy wraz z nową mapą, eq i jednym nowym systemem lig.

Opublikowano

1. Czy sa tylko pety takie jak na prezentacji te od 50 lvla? Czy moge cos w isie kupic?

Oplaca sie robic buffa dla siebie tylko?

Szybko wbije eq na +9?

Oplaca sie grac ogolnie?

201dzc.png

Opublikowano

Jak dla mnie przesada z tym systemem skinów, wcale to nie przypomina metina, co gorsza ludzie idą w złym kierunku rozwijając tą grę dziwnymi dodatkami, powodzenia nie zawitam raczej mój team też. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

40kkk uczciwie handlujac hmmmm to moze dodajcie ponowny drop broni 75 do av? bo z tego co wiem to wlasnie w taki sposob ludzie sie dorobili gdyz wy jako administracja podkreslaliscie ze bron 75 tylko z ripa a tu prosze na sklepie bylo 12 trut np juz nie mowie o multumie broni innych ;]

skad metale 

drop z azraela z ta smieszna rekawica z is za 2,5k sm naprawde zalosny robiony chyba tylko na szybko 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

40 metinów - 1 skrzynia z KU - to jest te 20 % mniejszy drop   :D

40 szkat ripa - 1 bambus - powodzenia :D Dobrze ze wywaliłem ten serwer do kosza ;) Jak już pisałem - na globalu i WoM2 gra się lepiej niż tu ;)

Ciekawe... dla sprawdzenia specjalnie pojechałem do Red lasu podropić ubiłem ok 20 metinów z czego 5razy nie poleciała mi skrzynia z KU więc po co takie głupoty piszesz?

Serwer nadal polecam

Kiedy będzie sklep PO?

image.png

Opublikowano

Ciekawe... dla sprawdzenia specjalnie pojechałem do Red lasu podropić ubiłem ok 20 metinów z czego 5razy nie poleciała mi skrzynia z KU więc po co takie głupoty piszesz?

Serwer nadal polecam

Kiedy będzie sklep PO?

Przy najbliższej aktualizacji.

Opublikowano

moze za drugim powiedza

1. Czy sa tylko pety takie jak na prezentacji te od 50 lvla? Czy moge cos w isie kupic?
  2. Oplaca sie robic buffa dla siebie tylko?
  3. Szybko wbije eq na +9?
  4. Oplaca sie grac ogolnie?

201dzc.png

Opublikowano

Spokojnie, myślę, że w następnej aktualizacji dodadzą większy limit rangi, żeby boty miały co robić B)

Boty są stale banowane, wraz z najnowszą aktualizacją ich banowanie będzie dużo łatwiejsze, więc będzie ich mniej. 

Opublikowano

Mhm.. to ciekawe, kiedy mają zamiar dodać te bony. Pisali, że od dzisiaj działają. Administracja nieogarnięta w chxj.

:v :v :v :v :v :v :v :v :v :v :v :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mhm.. to ciekawe, kiedy mają zamiar dodać te bony. Pisali, że od dzisiaj działają. Administracja nieogarnięta w chxj.

:v :v :v :v :v :v :v :v :v :v :v :v

Ogarnieta ogarnieta, wlasnie banuja boty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...