Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dopierdole zabezpieczenia to i jakiś Exile ci nic nie zdziała, bądźcie spokojni, jeszcze jedna aktualizacja serwera a potem biorę sie za zabezpieczenia.

Jedna aktualizacja już była więc teraz biorą się za zabezpieczenia :D

Zrobicie jakąś dobrą aktualizację która spodoba się graczom?

kolejny do zbanowania http://scr.hu/6unw/hruns

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem z botami jest na każdym serwerze co dropią takie szkaty serwerowe wystarczy popatrzeć na taką ravie ile tam tego było.

Myślę, że na jakiś okres przydali by sie dodatkowki gm

beda tu pety w is?

Są za zadanie na 50 lvl.

Opublikowano

Powiem wam tak na wh możecie grać bo bana na bank nie dostaniecie (czytaj dalej).

sam wbiłem 90 lvl na wh ale bana dostałem 2 dni po fakcie jak biłem dla zabawy gościa na początku gry.

A jak to wygląda full eq na diabły surą wp bez buffa w av2 75-90 wbiłem w ~6h

od 55 do 75 expiłem w lochach pająków tez bardzo szybko bo na wp na wh cały spot szedł w moment nawet hp nie traciłem z rosami. może z 5h.

w niecały jedeń dzień 90 lvl można wbić z wh lajtowo (bo banują dopeiro wtedy jak ktoś wyśle filmik że podejrzana osoba bije CIę z wh) na atlantydzie jak widzicie, że ktoś bije bez buffa to 99% sam gra na wh więc Cię nie zreportuje no chyba, że mu się wbijesz na spota i bd zły.

A i nie wydałem ani złotówki na IS.

PS. serwer oceniam 10/10 bo naprawdę jest warty gry :) mimo tego, że co 2 osoba gra na wh i sam grałem, pomimo bana fajnie spędziłem czas :D

5kf5ld.png[/img]
Opublikowano

na baronke wbija sie od jakiegos lvl czy mozna od kazdego, wymagane pt?

warto zbijac jajca czy od razu baronke?

dzialaja na nia jakies bony silny przeciwko?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

na baronke wbija sie od jakiegos lvl czy mozna od kazdego, wymagane pt?

warto zbijac jajca czy od razu baronke?

dzialaja na nia jakies bony silny przeciwko?

od 70 bodajże

nie warto zbijac od razu baronki ;d

Nie

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Jak głupim trzeba być żeby pisać takie posty...

Nie masz szczęścia to plujesz się w prezentacji.

Skoro nie chcesz dropić to jak chcesz ulepszać ? 

K***a nie wierze jacy wy jesteście przyjebani.. Ja tylko napisałem, że to lekka przesada a nie pluję sie, to że wyzywam innych to mogę wolne prawo to, że ma sponsora to jebie mnie to bo szacunek na tym forum tylko do paru osób. 

P.S. Nie odpisuj już, jak coś to PW bo szkoda mi kolejnych 5%.

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak skonczy sie przyszlosc bardzo oslabionego BMa na serwerze oraz co sie dzieje z forum serwerowym?

Co do tematu to nie tylko koledze wyzej cofnelo biologa i jak to teraz bedzie wygladasz bonusy za 2 biologi sie beda kumulowaly? Jak tak to GG dla was :D

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak skonczy sie przyszlosc bardzo oslabionego BMa na serwerze oraz co sie dzieje z forum serwerowym?

Forum serwerowe - KTOŚ NADUŻYŁ UPRAWNIEŃ i im rozwalił forum, z którym nie potrafią sobie poradzić i przywrócić go do życia ;p ;D CO do reszty - nie tylko BM jest osłabiony z tego co mi wiadomo ;p Zresztą sądząc po czymś co nazwali update - za niedługo może być naprawdę ciekawie ;D Tym bardziej że dochodzą mnie słuchy iż został zmniejszony drop, itp itd... ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Forum serwerowe - KTOŚ NADUŻYŁ UPRAWNIEŃ i im rozwalił forum, z którym nie potrafią sobie poradzić i przywrócić go do życia ;p ;D CO do reszty - nie tylko BM jest osłabiony z tego co mi wiadomo ;p Zresztą sądząc po czymś co nazwali update - za niedługo może być naprawdę ciekawie ;D Tym bardziej że dochodzą mnie słuchy iż został zmniejszony drop, itp itd... ;p

O zmniejszeniu dropu nic nie wiem, ale jeśli chodzi o exp to na pewno coś kombinowali, bo na 85 wbiłem 2 kulki, leciało mi po około 3-5% ze spota, wchodzę na następny dzień i wchodziło mi po 3% max.

Opublikowano

O zmniejszeniu dropu nic nie wiem, ale jeśli chodzi o exp to na pewno coś kombinowali, bo na 85 wbiłem 2 kulki, leciało mi po około 3-5% ze spota, wchodzę na następny dzień i wchodziło mi po 3% max.

i dobrze zrobili!

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

i dobrze zrobili!

Na 95 z PDkiem z gry + PDkiem z ISu leci mi po jakoś 2% ze spota, koledze już po 0.5% ze spota na 101, nie no, genialnie, toć to jak na PLu. D:

Opublikowano

Na 95 z PDkiem z gry + PDkiem z ISu leci mi po jakoś 2% ze spota, koledze już po 0.5% ze spota na 101, nie no, genialnie, toć to jak na PLu. D:

Genialniejsze jest robienie takich zmian po upływie takiego czasu od startu serwera.

Opublikowano

Jeżeli mam oceniać administracje to raczej na plus ponieważ co ważne widzę ich w grze czasem można napisać, starają się banować boty, na ts też można spotkać.

Jeżeli chodzi o posty wyżej to powiem tak

ja osobiście nie gram od startu ale skoro była taka sytuacja, że na starcie ludzie mieli lepiej z dropem, expem czy z czymś podobny, a kilka dni potem to zmienili no to niestety jest to na minus dla administracji, jeżeli zmiana zachodzi parę godzin to jeszcze jakoś rozumiem, ale jak ludzie sie na tym niedopracowaniu dorobili to juz wiecie ...

Opublikowano

To ty na pl'u nie grałeś.

GLobal to jest inna liga ;p Tam mogą nawet zwiększyć exp o 100% , bo stoi to lata i będzie stało więc nie porównuj w tak idiotyczny sposób bo to dziecinada. 

Tutaj administracja pozwoliła się dorobić masie ludzi - później zaczęła zmniejszać, przestawiać, zmieniać co świadczy tylko o ich dziecinadzie i żałosnym podejściu albo jego braku. Już samo zmienianie dropu ze szkat za biologa, po ilu - 5 dniach od startu, z których leciały rzeczy kompletnie nie zdatne do użytku ( kd, pigułki krwi itp itd ) świadczy o tym że za kilka dni ten serwer będzie zostawiony sam sobie, bo zapewne już hajsu natrzepali ładnie. I jeszcze coraz więcej ludzi mówi iż biologa im cofnęło, zastanawiam się też czy były zmieniane nagrody za tegoż biologa i ile ludzi zostanie w czarnej du***, WH jak było tak jest - moja ekipa już dobija na WH do 100 lvl i nic , zero bana... ;p  DO tego akcja z forum. Po prostu żal ;)  Zastanawiam się ile jeszcze zmienią po tygodniu grania , i ile ludzi wtedy zostanie na tym czymś ;p 

P.S - w ich mniemaniu serwer hard to serwer na którym trzeba 1000 razy zrobić 1 dung, bo drop z nich jest tak ustawiony że inaczej niż robiąc go setki razy nie da się czasami zrobić nawet 1 itemu niebiańskiego na 9 ;p Nie mówiąc o mixach, kosmicznych ilościach yang u ludzi, czy kompletnym braku balansu - bo balansu praktycznie nie ma, sądząc po pojedynkach 60 lvl vs 90 lvl gdzie 90 pada na skila od mentala ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...