Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Jaki jest drop z metka mordu w DT?

I ile mozna na nim siedzierc?

nie ma tego metka wcale ale cale dt sie robi 5 min chodzi sie glownie po szkate ripa 

Opublikowano

No i właśnie o to mi chodziło  :)

Tutaj macie przykład, wielkiego Administratora który sprawdza logi na konto przez pół godziny.

Na dodatek, nie potrafi mi odpisać czy sprawa będzie załatwiona z tym kontem.

Nie łudzę się już że nam pomożecie, rozumiem że wam się nie chce, albo ''w co bardziej wierze'' nie potraficie nam pomóc.

Jak widzicie, z takim nastawieniem Administracji do problemów graczy, długo serwer nie pociągnie.

Myślę że jedynie co potrafią zrobić, to liczyć pieniądze które przychodzą im z serwera.

Napisałem już to co miałem napisać, nie będę dłużej tej dyskusji kontynuował.

Ludzie na pewno sobie to przemyślą i zrozumieją że serwer z zieloną Administracja nie ma przyszłości, chyba że znajdzie się parę głupich osób jak Administracja.

Nie wiem czy wiesz, ale on nie jest w administracji.

Opublikowano

Serwer polecam, wcześniejsze moje posty były napisane przez złość i niecierpliwość skierowaną w stronie Administracji.

Myślę że serwer będzie stał bardzo długo ponieważ co chwile są wprowadzane jakieś aktualizacje poprawiające rozgrywkę.

Gra bardzo dużo ludzi z którymi możemy pochodzić na różne bossy.

Jednym słowem, polecam.

Opublikowano

Administracja powinna dodać coś co urozmaici grę bo na chwilę obecną mamy tylko exp lub bicie metinów.
Dodać jakiś system alchemi, pasów, pierścieni cokolwiek co pozwoli na rozwijanie postaci inaczej niż exp, czytanie ku, ulepszanie eq za pomocą samych pereł...

Opublikowano

Administracja powinna dodać coś co urozmaici grę bo na chwilę obecną mamy tylko exp lub bicie metinów.

Dodać jakiś system alchemi, pasów, pierścieni cokolwiek co pozwoli na rozwijanie postaci inaczej niż exp, czytanie ku, ulepszanie eq za pomocą samych pereł...

Moim zdaniem jest wystarczający rzeczy do roboty :) Co za dużo to nie zdrowo ;)

Opublikowano

dungeony

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Wszedłem  na serwer i lekkie zdziwko. Gdzie tu jest ten hard/medium? Eq +9 na start zmianki dodania sztaby lecą jak szalone, konia obstawiam też łatwo zrobić, 2 dni serwer ma i 99lvl? Szukałem czegoś na dłużej i widzę że chyba straciłem tylko czas na pobieranie ;/. Nie wspomnę już o masie botów pewnie 3/4 online to boty ;/ 

Opublikowano

Wszedłem  na serwer i lekkie zdziwko. Gdzie tu jest ten hard/medium? Eq +9 na start zmianki dodania sztaby lecą jak szalone, konia obstawiam też łatwo zrobić, 2 dni serwer ma i 99lvl? Szukałem czegoś na dłużej i widzę że chyba straciłem tylko czas na pobieranie ;/. Nie wspomnę już o masie botów pewnie 3/4 online to boty ;/ 

Nie zagrałeś a oceniasz haha

Warto grać ?

warto ;) zapraszamy!

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Skąd macie nr telefonów osób żeby wysyłać sms - y z reklamą serwera ? nie każdy sobie życzy wysyłać spamu z reklamą ..

Wysyłając sms na innych serwerach akceptujesz regulamin, warto go czasami przeczytać :),

Kiedy będzie sklep z punkty PO? 

Opublikowano

Nie zagrałeś a oceniasz haha

warto ;) zapraszamy!

Haha zagrałem i oceniłem na tyle na ile mogłem ;) Jednak teraz jest lepiej i jak najbardziej polecam tylko niech zrobią coś z botami ;) 

Opublikowano

Haha zagrałem i oceniłem na tyle na ile mogłem ;) Jednak teraz jest lepiej i jak najbardziej polecam tylko niech zrobią coś z botami ;)

Botów nie wyeliminują, one były są i będą. Jedynie mogą zmniejszyć ich chwilową ilość.

co z av2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...