Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moja opinia co do serwera jest pomieszana gra sie ciekawie ale bardzo duzym minusem jest to ze ludzie siedza na modach co widac skoro przy nicku nie wyswietla sie [PW]

administracja ma to w dupie 

kolejna sprawa ten drop broni na 75 w atla co oczywiscie juz jest zablokowany ale byl i ludzie sie dorobili bardzo duzo na tym pewnie jeszcze maja w depo pochowane ale to nie jest problem bo dt robi sie 5min 

raty byly bodajze tylko raz w nocy bo sam expilem wtedy 

spoty sa stanowczo za male

general ma strasznie mocny regen hp 

gracz KUBEK siedzi na spambocie lub modzie reklamuje sprzedaz yang ma 40kkk moze i wiecej a administracja ma to w dupie :] jeden gracz napisal mi ze moze to byc po prostu admin 

to tyle z mojej strony 

pytanie do administracji interesujecie sie cos jeszcze serwerem czy juz nic totalnie?

bony nie dzialaja 

sklepu za PO nie ma 

przyjemnie sie gra ale troche rzeczy odstrasza

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

moja opinia co do serwera jest pomieszana gra sie ciekawie ale bardzo duzym minusem jest to ze ludzie siedza na modach co widac skoro przy nicku nie wyswietla sie [PW]

administracja ma to w dupie 

kolejna sprawa ten drop broni na 75 w atla co oczywiscie juz jest zablokowany ale byl i ludzie sie dorobili bardzo duzo na tym pewnie jeszcze maja w depo pochowane ale to nie jest problem bo dt robi sie 5min 

raty byly bodajze tylko raz w nocy bo sam expilem wtedy 

spoty sa stanowczo za male

general ma strasznie mocny regen hp 

gracz KUBEK siedzi na spambocie lub modzie reklamuje sprzedaz yang ma 40kkk moze i wiecej a administracja ma to w dupie :] jeden gracz napisal mi ze moze to byc po prostu admin 

to tyle z mojej strony 

pytanie do administracji interesujecie sie cos jeszcze serwerem czy juz nic totalnie?

bony nie dzialaja 

sklepu za PO nie ma 

przyjemnie sie gra ale troche rzeczy odstrasza

Nie jest to konto administracji.

Bony będą poprawiane a co do sklepu PO dzisiaj będziemy rozmawiać co w nim umieścić.

Opublikowano

Nie jest to konto administracji.

Bony będą poprawiane a co do sklepu PO dzisiaj będziemy rozmawiać co w nim umieścić.

XYZ

Opublikowano

nie zmienia to faktu ze reklamujesz all... za pomoca spam bota/moda co podobno jest zabronione ale administracja widac ma to gdzies czekam na info od administracji bo jezeli tak to jest legalne odpalam 40 kont i lece z zabawa ;]

jaka beka koles po 25zl sprzedaje za 1kkk a juz ktos po 9zl za 1kkk hahahahahhaa chyba jednak serwera nie polecam ;]

Opublikowano

W chunio nie ma ani 1 osby w shinsoo 2 sklepy w jinno moze 20 ana liczniku 1k? Dobre sobie. Wejdzta sobie na ravie tam jest 800 online ale w jinno 150sklepow minimum.

Opublikowano

kex5LAg.jpg

XDpaxJR.jpg

Padłem i nie wstaję xD

Serwer mocno polecam, gra się naprawdę przyjemnie, jedyny bug jaki aktualnie znalazłem to taki, że nie działają bony w av2, co jest na ogół denerwujące, ale mam nadzieję, że to ktoś poprawi.

Opublikowano

No to wbijamy. Kto chętny na wspólną grę zapraszam na PW. Pogadamy TS 3 itd. Ja już zasysam bo widzę że bardzo fajnie zrobiony serwer tylko nwm jak z bugami ale się okaże :)

Opublikowano

Odechcialo mi sie tutaj grac przez biologa , tandetne nagrody a za 3 szkaty rippa dostaje sie  2k hp , ludzie maja duzo kkk i sprzedaja na allegro , niby zakaz handlu jest a Kubek bodajże  spamuje od kilku godzin ze sprzeda , Administracja nic w temacie sie nie wypowiada  co poprawia :)

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie że niedługo będzie przerwa techniczna a gracz kubek nie dostanie bana ewentualnie w rankingu pojawi się nowa postać :3

Opublikowano

Co do serwa to gram tu dwa dni i denerwujace jest to ,ze nie dzialaja bony na v2 przez co ciezko przeskoczyc 75-80lv . Mimo wszystko gra się świetnie , jest mega dużo ludzi ,sklepów ,pozajmowane spoty itd xD czyli ogólnie jest rywalizacja co bardzo lubie :) . Czepiacie sie ,ze ktos sprzedaje 1kkk ,a powiedzcie na jakim serwie nie sprzedaja yangow ? <lol2> tego sie nie da upilnowac. Poza tym fajnie ,ze ludzie sprzedaja Smocze monety w grze,bo nie wydajac ani zlotowki mozna miec wierzchowca czy kostium po jakims czasie dropienia . POLECAM!!!!!!!

Opublikowano
­

Co do serwa to gram tu dwa dni i denerwujace jest to ,ze nie dzialaja bony na v2 przez co ciezko przeskoczyc 75-80lv . Mimo wszystko gra się świetnie , jest mega dużo ludzi ,sklepów ,pozajmowane spoty itd xD czyli ogólnie jest rywalizacja co bardzo lubie :) . Czepiacie sie ,ze ktos sprzedaje 1kkk ,a powiedzcie na jakim serwie nie sprzedaja yangow ? <lol2> tego sie nie da upilnowac. Poza tym fajnie ,ze ludzie sprzedaja Smocze monety w grze,bo nie wydajac ani zlotowki mozna miec wierzchowca czy kostium po jakims czasie dropienia . POLECAM!!!!!!!

Tutaj nie chodzi o to, że sprzedają, tylko ile sprzedają. Po 3 dniach od startu typ ma 40kkk, dobry jest ^.^

tenor.gif

Opublikowano

mi chodzi bardziej o to ze spamuje caly dzien na wolaj 

+ spamuje ze spambota lub moda gdyz nie ma napisane [PW] po tresci wiadomosci 

a administracja ma w to wywalone totalnie a jedyna odpowiedz to taka ze gracz ten nie jest z konta administracji co jest sciema poniewaz wydaje mi sie ze to wlasnie administracja chce sobie wiecej kaski nabic...

na poczatku mialem neutrala teraz nie polecam 

tez wystawie 40kont w m1 skoro mozna miec haxy :) 

Opublikowano

Co do botów to staramy się to niwelować, dzisiaj do naszego teamu dołączy dwóch GM właśnie od banowania botów, do tego jeszcze najnowsza aktualizacja znacznie utrudni cheatowanie, sprawa ze spambotem zostanie rozwiązana jak najszybciej. 

Opublikowano

Po tym jak przejechałem się po m1 wykonać misję nie wierzę że team banuje boty... wystarczy na pierwszy spot jechać i widać jak postać luruje, obraca się w identyczny sposób jak pozostałe i bije mooby a nieraz nawet nie bije bo po co jak wh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...