Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ambrozjak

Weźcie zmieńcie koszt pereł na ulepszenie bo to jest chore, na +3  czy tam 4 9 pereł i tak dalej, a metiny/bossy zajete...

Do tego zmniejszcie hajs na ulepszenie kd, bo 30% na +5 i 15kk to troche dużo hajsu jak palisz po 3 razzy na +5..

Opublikowano

Kontakt z administracją jest w c**j mierny, zadałem w tym temacie pięć razy to samo pytanie, raz na ich forum i nie dostałem odpowiedzi na pytanie czemu nie działają żadne bony na dt/av2/katakumby. A może to zabieg celowy i dlatego jest tak dużo przedmiotów w itemshopie z procentem na moby, albo administracja sama nie ogarnia co się dzieje. Osobiście uważam, że na serwerze hard działanie prawidłowo bonów to podstawa. Misje to bieda, zabij tego bossa, rozbij tego metina lub zabij tyle potworów i biolog. Zrobienie jakiejkolwiek misji graniczy z cudem, bo po 50 osób czeka na jednego bossa. Ja osobiście nie polecam marnować czasu. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

czy wy tez macie problem z pietrem gdzie jest wodz orkow? wszystkie pietra fajnie smigaja a z wodzem laaaaag ze nie da sie nic zrobic ;/

Na laptopie miałem też lagi, jak wszedłem  na nieco lepszego kompa to było git.

Opublikowano

Kontakt z administracją jest w c**j mierny, zadałem w tym temacie pięć razy to samo pytanie, raz na ich forum i nie dostałem odpowiedzi na pytanie czemu nie działają żadne bony na dt/av2/katakumby. A może to zabieg celowy i dlatego jest tak dużo przedmiotów w itemshopie z procentem na moby, albo administracja sama nie ogarnia co się dzieje. Osobiście uważam, że na serwerze hard działanie prawidłowo bonów to podstawa. Misje to bieda, zabij tego bossa, rozbij tego metina lub zabij tyle potworów i biolog. Zrobienie jakiejkolwiek misji graniczy z cudem, bo po 50 osób czeka na jednego bossa. Ja osobiście nie polecam marnować czasu. 

Ty nie polecasz marnować czasu a codziennie przybywa więcej graczy, Ciebie na serwerze nie będzie to przyjdzie 20 innych osób w czym problem, Twoja opinia się tutaj w ogóle nie liczy :D

Pozdrawiam JuicyPussy

Opublikowano

Ty nie polecasz marnować czasu a codziennie przybywa więcej graczy, Ciebie na serwerze nie będzie to przyjdzie 20 innych osób w czym problem, Twoja opinia się tutaj w ogóle nie liczy :D

Pozdrawiam JuicyPussy

To jest moje zdanie, a tak funkcjonuje forum.

g0Tef.jpg

Opublikowano

40 metinów - 1 skrzynia z KU - to jest te 20 % mniejszy drop   :D

40 szkat ripa - 1 bambus - powodzenia :D Dobrze ze wywaliłem ten serwer do kosza ;) Jak już pisałem - na globalu i WoM2 gra się lepiej niż tu ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

40 metinów - 1 skrzynia z KU - to jest te 20 % mniejszy drop   :D

40 szkat ripa - 1 bambus - powodzenia :D Dobrze ze wywaliłem ten serwer do kosza ;) Jak już pisałem - na globalu i WoM2 gra się lepiej niż tu ;)

no nie napisali z ilu zmniejszyli :) 

Może było 25% szansy na drop i zmniejszyli o 20%, więc zostało 5% szansy :D 

gnvNjpf.png

Opublikowano

no nie napisali z ilu zmniejszyli :)

Może było 25% szansy na drop i zmniejszyli o 20%, więc zostało 5% szansy :D

Ale Ty jestes zabawny hehheheheh, nie.

100% - 20% = 80% trudne?

Opublikowano

Ale Ty jestes zabawny hehheheheh, nie.

100% - 20% = 80% trudne?

Zabawny to ty jesteś :) Z tym serwerem niby "Medium / hard" ;p Expi się tu jak na easy / medium. Ale to jedyny plus tego serwera, do tego dziwnym sposobem udało mi się 5 h po starcie wbić 3 lvl na jednym spocie. Ku czyta się co 4 h od G do P, i nie ma rad - żałosne. Dungeony - bez marmura nie ubijesz bossa ;p DO tego drop z nich to po prostu śmiech :D  Zeby marmury mieć trzeba tony kd wymieniać, żeby wydropić trutę trzeba nie wiem, może ze 100 razy zrobić Dt, o ile się uda , chyba że ma się dużego fuksa z tego co słysze od ludzi którzy jeszcze zostali i grają a do tego ubić go bez marmura - nie ma szans ;p Bossy respią się co 30 min UP, gdzie misje czasowe to raz, dwa dropią z nich ulepy na ekepszanie / przerabianie. Raty tylko po 24 w nocy z tego co wiem, czyli dla wybranych.  Do tego tony botów. Kd potrafi z 40 razy spalić na +5 i jeszcze nie ulepszy, jedyne dopalacze to rosy,  

Nagrody za "biologa" to jakiś cyrk i śmiech bo praktycznie nie ma nagród;D To samo nagrody za misje ;)

Więc nie wiem jaki to typ serwera ale na pewno nie jest to hard / medium , czy sam hard - bo na hardach w porównaniu do tego gra się znacznie lepiej. I przynajmniej są zrobione z "głową". 

I zastanawiam się gdzie jest bug na yangi, bo ludzie mają już takie kosmiczne ilości i sprzedają na allegro itp po 500kkk od startu że nie ma opcji zeby przy takim syfie jaki jest , zarobili to na kU czy trutach - bo one przecież praktycznie nie dropią ;p - jak byś pytał, czy był ciekawy - to wszystko są opinie ludzi z waszego forum czy serwera ;D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zabawny to ty jesteś :) Z tym serwerem niby "Medium / hard" ;p Expi się tu jak na easy / medium. Ale to jedyny plus tego serwera, do tego dziwnym sposobem udało mi się 5 h po starcie wbić 3 lvl na jednym spocie. Ku czyta się co 4 h od G do P, i nie ma rad - żałosne. Dungeony - bez marmura nie ubijesz bossa ;p DO tego drop z nich to po prostu śmiech :D  Zeby marmury mieć trzeba tony kd wymieniać, żeby wydropić trutę trzeba nie wiem, może ze 100 razy zrobić Dt, o ile się uda , chyba że ma się dużego fuksa z tego co słysze od ludzi którzy jeszcze zostali i grają a do tego ubić go bez marmura - nie ma szans ;p Bossy respią się co 30 min UP, gdzie misje czasowe to raz, dwa dropią z nich ulepy na ekepszanie / przerabianie. Raty tylko po 24 w nocy z tego co wiem, czyli dla wybranych.  Do tego tony botów. Kd potrafi z 40 razy spalić na +5 i jeszcze nie ulepszy, jedyne dopalacze to rosy,  

Nagrody za "biologa" to jakiś cyrk i śmiech bo praktycznie nie ma nagród;D To samo nagrody za misje ;)

Więc nie wiem jaki to typ serwera ale na pewno nie jest to hard / medium , czy sam hard - bo na hardach w porównaniu do tego gra się znacznie lepiej. I przynajmniej są zrobione z "głową". 

I zastanawiam się gdzie jest bug na yangi, bo ludzie mają już takie kosmiczne ilości i sprzedają na allegro itp po 500kkk od startu że nie ma opcji zeby przy takim syfie jaki jest , zarobili to na kU czy trutach - bo one przecież praktycznie nie dropią ;p - jak byś pytał, czy był ciekawy - to wszystko są opinie ludzi z waszego forum czy serwera ;D 

Nie bronię serwera bo jak dla mnie jest monotonny i nie zachwyca niczym ale się mylisz trochę.

Na starcie były raty 1000% (kto wbił lvl ten wbił...)

Żeby zdobyć trutę wystarczy iść 30 razy (chyba tyle trzeba aby móc wybrać broń) ewentualnie otworzyć szkaty i na pewno jakaś broń 75 się trafi. Sam zdobyłem żala z pierwszej skrzynki.

Z marmurami jest problem bo drop kd nie jest fajny. Dobrze by było aby z każdego metina zdobyć chociaż 5 punktów...

Biolog szkoda słów :x

Brak dopalaczy też na minus...może dodadzą za PO

Wbijanie skilli z g na p za pomocą KU co 4h nie jest fajne... na większości serwerów występuje coś w rodzaju kd+ który usuwa czas oczekiwania a tu czekaj...

Nie widziałem aby ktoś się chwalił ogromnymi ilościami yang. Na allegro brak takich aukcji.

Za kilkanaście dni gracze zaczną uciekać bo zwyczajnie serwer się znudzi. Nie ma tu nic ciekawego :/

Opublikowano

kasy mają bo bronie 75 bodajże dropią w av2 i co niektórzy mieli po 20+ samych trut a ludzie za to po 1kkk dają więc na lajcie idzie w chu zarobić na tym 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...