Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, cały czas AB działał bez problemu aż do dzisiaj gdy wpisałem na liste 10 nowych zawodników i po wyszukiwaniu 3-go z nich wyświetlał sie komunikat przedstawiony na screenie, nawet po zaznaczeniu "ptaszka" Ignroe web app... ciągle to samo, nie wiem o co chodzi, liczę na pomoc. Myśle że Pawełek coś wymyśli pozdro :)

post-1441140-0-98360000-1445105774_thumb.jpg

Opublikowano

Witam, cały czas AB działał bez problemu aż do dzisiaj gdy wpisałem na liste 10 nowych zawodników i po wyszukiwaniu 3-go z nich wyświetlał sie komunikat przedstawiony na screenie, nawet po zaznaczeniu "ptaszka" Ignroe web app... ciągle to samo, nie wiem o co chodzi, liczę na pomoc. Myśle że Pawełek coś wymyśli pozdro :)

Otwórz plik playerslist i tam musi po każdym zawodniku być przykładowo:

Ronaldo:1000:1:0

Gdzie Ronaldo to wiadomo oznacza nazwisko gracza, 1000 to cena, 1 to miejsce na liście w webbapp po wpisaniu RONALDO i 0 to czy jest to karta specjalna. Więc sprawdź gdzie nie ma po jedynce zera, bo pewnie w tym problem :)

Opublikowano

Są jakiekolwiek ustawienia po których do dłuższej pracy AB nie dostanie się bana ?

Aktualnie mam takie

[General]
Timeout Time=300
Ignore webapp search=5
Reset button delay=0.05
Other Delay=0.5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=5
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=0

I dalej bany ;/
Opublikowano

Są jakiekolwiek ustawienia po których do dłuższej pracy AB nie dostanie się bana ?

Aktualnie mam takie

[General]

Timeout Time=300

Ignore webapp search=5

Reset button delay=0.05

Other Delay=0.5

WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS

Mouse Speed=5

Mouse Speed2=0

ExitHotkey=ESC

PauseHotkey=Pause

StartHotkey=HOME

Image Tolerance=0

I dalej bany ;/

Nie ma reguły na to. Jeden dostanie bana drugi nie
Opublikowano

Tylko że nie rozumiem tego systemu banowania, ustawienia są takie że dużo szybciej sie wyszukuje ręcznie bez AB a i tak jest ban mimo że wyszukuje wolno z przerwami między wyszukaniem 

Opublikowano

Siema Wam, 

może mi ktoś powiedziec jak sobie poradzić z wystawieniem zawodnika po zakupie? Problem Polega na tym, że karta kupiona, pozniej przechodzi do wystawienia zawodnika i kursor porusza się w jednej linii, ale nie wystawia piłkarza. 

PS. Gratulacje dla autora, świetna sprawa! :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o szybkosc tylko o ilosc wyslanych zapytan... Nie wiem kiedy to w koncu do was dotrze.

Szybkość to też większa ilość zapytań :D Ale za EA nie trafisz, wsześniej miałem speed na 4 i ban wyłapany po ok 2h, ostatnio jade na speed 2 i bana jeszcze nie wyłapałem.

Opublikowano

Tu nie chodzi o szybkosc tylko o ilosc wyslanych zapytan... Nie wiem kiedy to w koncu do was dotrze.

Ja to wiem, tylko po prostu przy AB jakich by się ustawień nie dało i tak ta ilość jest za duża ;/

Opublikowano

Z tych ustawien co wrzuciles to tak na prawde nie zmieniles nic znaczacego.

Zeby skutecznie zwolnic wyszukiwanie to zwieksz "Mouse Speed":

Mouse Speed=25

Opublikowano

@fajkowski888

Mi się wydaję że ustawienie dla tego bota kazdy moze mieć inne, zalezy od szybkości internetu jak i komputera + ping do EA ;d

i trzeba kombinować z ustawieniami ;)

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...