Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifa 16 Simple webapp autobuyer

img.jpg

Zakaz kopiowania, udostępniania i sprzedaży bez zgody autora

Krotki opis

Autobuyer jak to autobuyer, kupuje za nas zawodnikow. Dziala na webappie, czyli tak jak "profesjonalne" autobuyery. Jest to makro wiec nie mozemy korzystac z komputera podczas dzialania pracy programu, chyba, ze utworzymy sobie wirtualna maszyne.  ;)

Wymagania:

- Przegladarka najlepiej Google Chrome

- Dostep do webapp.

Intrukcja konfiguracji

Pierwsze co musimy zrobic to dodac zawodnikow ktorych chcemy kupowac: 
- Full player name - Imie i nazwisko naszego "celu"
- Buy now max. - Maksymalna kwota za jaka ma kupowac danego gracza.
Czyli jesli naszym celem jest Wawrzyniak i nie chcemy dac za niego wiecej jak 200 monet to wpisujemy w pierwsze pole: Jakub Wawrzyniak, a w drugie pole: 200

- Ten kwadrat obok "Full player name" to numer naszego zawodnika, czasami jak wpiszesz nazwisko gracza to pokazuje sie ich kilku. Wiec 1 to ten na samej gorze, 2 ten troche nizej itd.

Uruchamiamy!

Gdy dodalismy juz graczy to mozemy przejsc do najwazniejszego, czyli automatycznego kupowania.

1. Uruchom przegladarke Google Chrome.

2. Wejdz na webapp

3. Przejdz do "transfer market"

4. Nacisnij start lub klawisz "home" na klawiaturze

HOTKEYE:

HOME - Dziala dokladnie tak samo jak przycisk "start"

ESC - Konczy dzialanie programu.

PAUSE/BREAK - pauzuje dzialanie programu.

WERSJA FINALNA.

Projekt nie jest juz rozwijany, jak nie dziala to musisz poszukac innego autobuyera. Wszystkie PW dotyczace autobuyera usuwam.

DOWNLOAD V 1.41:

http://www49.zippyshare.com/v/NstW13gk/file.html
http://www.mediafire.com/download/34v0ppuwibw7lcb/Simple_Autobuyer_v1.41.rar

VirustTotal [4/55]

https://www.virustotal.com/pl/file/1dfc80f60f54053d427284ac963b6402cbd38853bb935adb67725925229fd58e/analysis/1445936133/

FAQ

- Czy mozna otrzymac za to bana?
- Nie wiem, korzystasz na wlasna odpowiedzialnosc.

- "FUT Web App not found. Try again."
- Przejdz do zakladki "configuration" zaznacz opcje "Ignore webapp search" i zapisz

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam kurcze problem. Wszystko super się wpisuje i wybiera, tylko w momencie jak się wpiszę kwota kupna to skrypt staje i nie klika w przycisk "Search" dopiero jak lekko trące myszką dopiero skrypt rusza dalej i klika "Search" 

Nie wiem czym jest to spowodowane. Mam chrome 

Zmieniłem czas wyszukiwania z 15 sekund na 5 i ruszyło. Więc problem rozwiązany :) 

admincopysq4.png
Opublikowano

Update: 
v 1.1

Nowe opcje:
- Mozliwosc zmiany predkosci poruszania sie kursora (Tu radze uwazac. :P)
- Mozliwosc zmiany "image tolerance" (jesli nie wyszukuje ktoregos obrazka to trzeba to zwiekszyc, ale bez przesady!)
- Mozliwosc zmiany odstepu czasowego pomiedzy wpisaniem nazwiska i ceny zawodnika. (Others delay)
- Mozliwosc dodania maksymalnego czasu oczekiwania na "no result"

Poprawki:
- Zakupione karty sa wysylane na liste transferowa.

W skorcie - mozliwosc znacznego przyspieszenia kosztem wiekszego ryzyka, ze cos sie zatnie i kupi nam brazowego araba za 1000 monet.

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/download/19cnqdv9mszmt14/Simple+Autobuyer+v1.1.rar

VirustTotal [1/55]

https://www.virustotal.com/pl/file/9403b0e8d4b002304ceb5a7e61dd0a1c3dc5e14e163056540d5354a1830967d9/analysis/1442833058/

Opublikowano

Super opcją by było zaznaczenie opcji szukania karty specjalnej w autobuyerze.

Chcemy tego gracza jako kartę specjalną to w ab zaznaczamy i szuka nam tylko kartę specjalną.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Nowicjusz
Opublikowano

da się jakoś zrobić, żeby krócej stał na przycisku RESET? albo działał szybko tylko na jednym zawodniku?

Opublikowano

I kolejny błąd, gdy nie uda się kupić zawodnika którego wyszuka, staje w miejscu i nie klika ok. Jak poprawisz ten długi czas na przycisku search i ten błąd z nie kupionym zawodnikiem to niech Ci krata browara co wieczór stoi koło tv :v

Opublikowano

Ja mam tak:

[General]
Timeout Time=1
Ignore webapp search=1
Wait for no result=1
Other Delay=1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=3
Image Tolerance=10
Opublikowano

Aktualnie nic nie poprawie bo mam lekki zapierdol przy trainerze. Jak tylko sie sytuacja uspokoi to pomysle cos nad tym autobuyerem. Wgl. to byl kiepski pomysl na szybko tego autobuyera robic  :s

Opublikowano

Czy ktoś kiedykolwiek dostał bana za autobuyer? bo nie wiem czy ryzykować mam na koncie dużo gier i wszystkie fify od 13.

Opublikowano

Czy ktoś kiedykolwiek dostał bana za autobuyer? bo nie wiem czy ryzykować mam na koncie dużo gier i wszystkie fify od 13.

Nie dostaniesz za to bana, bo to działa na zasadzie makra, czyli tylko automatyzuje ruch myszki.
5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Jak ogarnąć ten odstęp między resetem a ponownym wyszukiwaniem bo trwa to około 5 sekund a ustawionego mam tak

[General]
Timeout Time=1
Ignore webapp search=1
Wait for no result=1
Other Delay=1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=3
Image Tolerance=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...