Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wy macie za problemy z tymi banami, na konsolach możecie sobie 10 profili zrobić, robicie profile, gracie darmowe drafty, z nich macie kasę a do tego dodatkowe profile na których możecie odpalać autobuyera, tylko pamiętajcie by rozegrać 10 spotkań bo inaczej webapp nie będzie działał, spotkania muszą być rozegrane całe.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, nie piszcie do mnie PW żebym wam dał karty na których zarabiam! to wali cebulą! sami poszukajcie po najlepszych ligach zawodników którzy są w cenie....

Mi nikt nie podawał kart na których musze zarabiać, sam je znalazłem... i nadal szukam nowych :)

Dostaję na jednym, odpalam drugi :)

Też tak zacznę robić,tylko że na dwóch albo trzech kontach na raz bede jechac, tylko jak tu wykombinować PS+ na ps4 ;/

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

hejka. na jakich ustawieniach udaje się Wam coś upolować? na standardowych ckupiłem z 10 kart, potem przejrzałem teamt i ... za każdym razem ktos jest sszybszy w kup teraz ...

Opublikowano

Ja szukam 20. Other delay 0.5, mouse speed 1 i nie ma banów ale to działa na wirtualnej maszynie a tam jest wszystko wolniej! Ale takie ustawienia są optymalne dla mnie. 

Opublikowano

Uważajcie na ten autobuyer w obecnej wersji, bo można sobie szybko konto wyzerować. Problem jest taki, że nie klika reset po próbie kupna zawodnika i szuka go po cenie następnego zawodnika na liście. Np. mamy na liście 2 zawodników, jeden o wartośći 5k a drugi 25k. Gdy nie uda mu się kupić zawodnika za 5k, to nie klika reset tylko wkleja kwotę 25k i kupuje wszystkie dostępne karty zawodnika nr 1 po cenach z kosmosu. Dlatego jak nie możecie kontrolować ciągle okna to szukajcie zawodników w zbliżonych cenach, wtedy nie ma ryzyka zbankrutowania.

Nowicjusz
Opublikowano

Uważajcie na ten autobuyer w obecnej wersji, bo można sobie szybko konto wyzerować. Problem jest taki, że nie klika reset po próbie kupna zawodnika i szuka go po cenie następnego zawodnika na liście. Np. mamy na liście 2 zawodników, jeden o wartośći 5k a drugi 25k. Gdy nie uda mu się kupić zawodnika za 5k, to nie klika reset tylko wkleja kwotę 25k i kupuje wszystkie dostępne karty zawodnika nr 1 po cenach z kosmosu. Dlatego jak nie możecie kontrolować ciągle okna to szukajcie zawodników w zbliżonych cenach, wtedy nie ma ryzyka zbankrutowania.

v 1.31?

jaka przeglądarka?

Opublikowano

Też tak mam, to znany bug. Sposób na niego? Ustawcie piłkarzy w kolejności malejącej ceny, od największej do najmniejszej.

No tak, ale jak ostatni jest za np za 700 a pierwszy za 4000 właśnie na ostatnim  się to stanie, to wklei cene pierwszego ... wlasnie tak mialem, ale zdazylem esc.

Opublikowano

Witam. Panowie powiedzcie mi co jest nie tak i jak ewentualnie to naprawić, mianowicie chodzi o kupowanie zawodnika po jego wyszukaniu, wyszukuje błyskawicznie lecz gdy się pojawia karta, stoi około sekundy po czym rusza i jest już za późno. Na tyle co patrzyłem w monitor ok 20 kart kupił jedną. Podrzucam moje ustawienia. 

Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=2
Image Tolerance=10

Opublikowano

Mi kupował elegancko zysk koło 200k/300k dziennie ale niestety za każdym razem ban i to na ok 12 godzin minimum

mi również działa ok, bez żadnych błędów, tylko nie z takim zyskiem;/ Jakie ustawienia są dobre? Jak siedze przy włączonym makro to widzę, jak przepada mnóstwo okazji bo ten czas opóźnienia po znalezieniu piłkarza jest dosyć spory (kilka sekund) i często ktoś mnie uprzedza w zakupie

Opublikowano

mi również działa ok, bez żadnych błędów, tylko nie z takim zyskiem;/ Jakie ustawienia są dobre? Jak siedze przy włączonym makro to widzę, jak przepada mnóstwo okazji bo ten czas opóźnienia po znalezieniu piłkarza jest dosyć spory (kilka sekund) i często ktoś mnie uprzedza w zakupie

na pc łowi wszystko [General]

Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=1
Image Tolerance=0
Opublikowano

Jaką wartość zmienić, że jak znajdzie kartę, szybciej ją kupowało? bo przerwa jest tak długa że niestety nic nie mogę złapać. A parametry mam jak kolega wyżej, tyle że mój rynek to ps4. Pozdro

Opublikowano

Złapał ktoś z Was ostatnio jakąś ciekawą okazję? Bo ja odnoszę wrażenie, że rynek został opanowany przez płatne AB, które teraz ściągają 95% okazji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...