Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami jak nie kupi zawodnika to się zawiesza i nic nie robi? Czy można to jakoś ustawić żeby np. mógł mi farmić całą noc? :)

Pijawka, na to nie ma żadnej recepty, ten autobuyer jest strasznie zbugowany i dużo w nim błędów. Choćbyś chciał nie znajdziesz optymalnych ustawień które dadzą Ci możliwość farmić całą noc. Poczytaj wcześniejsze posty i popatrz jakie ludzie mają ustawienia. Ja co chwile szukam idealnych, takich nie ma.Jak nie znajduje przycisku 'search' to stoi 15 minut w jednym miejscu myszka, jak nie to to coś innego. Ja mam takie:

[General]
Timeout Time=3
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=6
Image Tolerance=10
Ja używam wersji v1.22. Oczywiście z pełnym szacunkiem do twórcy tego programu, idzie zarobić coinsy. Wykonał kawał dobrej roboty.

btw. Może twórca tego programu spróbuje podać najbardziej optymalne ustawienia?

Opublikowano

Witam,

Mam problem. Po wciśnięciu start, kursor myszki ucieka w lewy góry róg i nic się nie dzieje... ktoś pomoże? Windows 10

ponawiam zapytanie, pomóżcie

Opublikowano

Ja też mam problemy z wiecznymi banami. Po mniej więcej godzinie dostaję bana. Owszem program jest świetny. Kupiłem już m. inn. Benzeme i Ibre (ponizej 10k)

To są moje ustawienia:

[General]
Timeout Time=50
Ignore webapp search=1
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.6
WebApp Window Title=FIFA | Aplikacja WWW FUT | EA SPORTS
Mouse Speed=20
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=0
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

Kupiłem tez Ubota ale nie może się zalgować do webapp bo twórca nie wziął pod uwagę pytania zabezpieczającego.
Opublikowano

Wiecie o co chodzi? Wpisuje normalnie Blaise Matuidi i 13000 w max cene i jak uruchamiam bota to resetuje, potem klika w wyszukiwarke zawodników ale nic nie robi, potem przeciąga się obok max price, następnie klika obok reset i wyszukuję "gracza". Oczywiście wszystkich. Co z tym zrobić żeby działało?

Ustawienia:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=4
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.1
Mouse Speed=6
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=0
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

działa
Opublikowano

Hej,  podziwiam naprawdę dobra robota.  A mógłbyś dodać losowy czas oczekiwania po jednym wyszukiwaniu.  Możliwe ze to pomoże w banach.

Byłoby super gdyby dało się ustawić przedział. :)

A tak troche odbiegając, możesz też stworzyć program do odświeżania "Transfer List"  (przy sprzedaży) .

Tak naprawdę jedyne co musiałby robić to sprawdzać co jakiś czas czy pojawił sie przycisk " Re-List All"

Opublikowano

https://ultimatebot.net/- nie kupisz go. Możesz jedynie wykupić dostęp na określony czas np. 3 dni 22 pln.

Tym niemniej autobuyer pawełka to świetna robota. Brakuje mu jednak konfiguracji 15 kliknięc na minutę. Odpowiada to mouse speed: 20 ale to juz nie to samo.

Opublikowano

Witam, pobrałem tego autobuyera ale mam problem :/

za kazdym razem gdy naciskam "start" w logach wyskakuje Reset search informations.

natomiast jak naciskam "Custom search" to kursor ląduje w lewym górnym rogu ekranu i tak cały czas...

Próbowałem rozpakowywać kilka razy, ale to nic nie dało.

Proszę o pomoc. @Pawellek

@Edit

Zmieniłem przeglądarke i coś zaczęło działać. Tyle, że wpisuje tylko cenę buy now, kolejnym razem wpisał tylko nazwisko, a jeszcze kolejnym nic nie wpisał...

Opublikowano

pijawka jaka wersja i pokaz ustawienia 

ver 1.4

Ustawienia:

[General]
Timeout Time=30
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.1
Mouse Speed=6
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=0
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

i kursor ucieka w górny róg po STARCIE hmm..
Opublikowano

Sproboj CTRL + lub CTRL -    pobawic sie przegladarka i odpalaj buyera :)

EDIT:

@Pawellek

lista zawodników jest ograniczona ? bo jak  miałem bardzo dużo zawodników to jak znalazł jednego to bot stał i nie kupował a jak zmniejszyłem to nie było problemów z kupnem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...