Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie a co mysliscie o tym? Sa rozne autobajery na allegro ale tutaj ludzie kupuja na umór wiec cos w tym musi byc. 

http://allegro.pl/fifa-16-coins-autobuyer-xbox-pc-ps3-ps4-premium-i5728435691.html

Inne sa tansze a i tak ludzie kupuja tutaj obserwuje te aukcje od jakiegos czasu i jestem w szoku ze ludzie tak to biora, ciekawe co on ma czego my nie mamy. Moze by sie skusic? 25zl nie pieniadz hmm ktos sie wypowie?

Opublikowano

Panowie a co mysliscie o tym? Sa rozne autobajery na allegro ale tutaj ludzie kupuja na umór wiec cos w tym musi byc.

http://allegro.pl/fifa-16-coins-autobuyer-xbox-pc-ps3-ps4-premium-i5728435691.html

Inne sa tansze a i tak ludzie kupuja tutaj obserwuje te aukcje od jakiegos czasu i jestem w szoku ze ludzie tak to biora, ciekawe co on ma czego my nie mamy. Moze by sie skusic? 25zl nie pieniadz hmm ktos sie wypowie?

A się okaże że to jest to co na forum:D
Opublikowano

Nie wiem co wy macie nie tak z programem. U mnie śmiga ładnie. Cała noc

mógłbym prosić o podanie konfiguracji? wersja 1.4? wczoraj chciałem zostawić na noc, włączony ok 22 i rano widzę, że ok 1 w nocy dostałem blokade na wyszukiwanie zawodników na web app;/

Opublikowano

Kupiłem Ubot na próbę na 3 dni, jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem

Chodzi mi o kwestie bana tylko i wyłącznie. Tego z forum zbytnio się nie boję używać a jak jest z Ubot? Większe prawdopodobieństwo bana czy to tak samo klika jak ten przez web app tylko inny mechanizm? Dajmy na to ze ustawie rpm odpowiedni kliknięcia przez tego i będzie ok? Wiadomo jak przesadzimy to i na tym z forum bana dostaniemy ale jeśli klika w odpowiednim tempie to powinno być ok. No i jeszcze jedno pytanie odnośnie szybkości kupowania. Ubot zrobi to szybciej?
Opublikowano

Jeśli chodzi bana to ryzyko zawsze istnieje,ale chyba jest mniejsze, bo Ubot'a miałem włączonego prawie przez całe 3 i nic sie nie stało.

Zresztą z tego co zauważyłem to on trochę inaczej działa, po włączeniu aktualizuje ceny kart po czym zaczyna kupować, po około 30min przechodzi w tryb uśpienia i po jakimś czasie znowu aktualizuje i tak w kólko.

Widocznie nie chce przekroczyć limitu zapytań na godz. lub na dobę.

Czy Ubot szybciej kupuje to nie wiem, bo w programie widzisz tylko informację że karta została zakupiona 

Opublikowano

Jeśli chodzi bana to ryzyko zawsze istnieje,ale chyba jest mniejsze, bo Ubot'a miałem włączonego prawie przez całe 3 i nic sie nie stało.

Zresztą z tego co zauważyłem to on trochę inaczej działa, po włączeniu aktualizuje ceny kart po czym zaczyna kupować, po około 30min przechodzi w tryb uśpienia i po jakimś czasie znowu aktualizuje i tak w kólko.

Widocznie nie chce przekroczyć limitu zapytań na godz. lub na dobę.

Czy Ubot szybciej kupuje to nie wiem, bo w programie widzisz tylko informację że karta została zakupiona

Czyli używając ubot a żadnego bana na market nie uswiadczyles tak jak na tym z forum , nawet jak chodził non stop?
Opublikowano

Panowie jak ,,skalibrować" simpla ? myszka wariuje zamiast mi szukać zawodników to lata po całym ekranie. Mam wyłączony tryb pełnoekranowy 

Też mam z tym problem, mam 3 kompy a tylko na jednym dobrze działa

Opublikowano

kupiłem na allegro niby autobuyer premium od shadow1926 , to zwykły klikacz-skrypt, dużo gorszy od tutaj prezentowanego, który sobie trzeba samemu poustawiać. linie, wspórzędne itd. pisze że nie dadzą bana a po godzinie już go miałem. Na reklamację gość odpisał mi że ea mnie obserwuje... i dlatego ten ban, 

dałem 25zł. Czy wszystkie autobuy to klikacze?

Opublikowano

kupiłem na allegro niby autobuyer premium od shadow1926 , to zwykły klikacz-skrypt, dużo gorszy od tutaj prezentowanego, który sobie trzeba samemu poustawiać. linie, wspórzędne itd. pisze że nie dadzą bana a po godzinie już go miałem. Na reklamację gość odpisał mi że ea mnie obserwuje... i dlatego ten ban, 

dałem 25zł. Czy wszystkie autobuy to klikacze?

Ustawiłeś zbyt częste wyszukiwanie zawodników i dlatego dostałeś bana

Opublikowano

Tak, ale na razie korzystałem tylko z Ubot

a z jakich ustawień korzystasz na ubocie? domyślnych? zmieniałeś coś w konfiguracji programu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...