Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nie kupiło mi jeszcze Żadnego zawodnika ?

[05.12.2015 22:01:16] Players list file updated.
[05.12.2015 22:01:28] New player added to the list: Arkadiusz MIlik:800:1:0
[05.12.2015 22:01:30] Started.
[05.12.2015 22:01:30] Reset search informations.

Opublikowano

Szkoda , że nie kupuje zawodników :(

Ustawienia :

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.5
WebApp Window Title=FIFA | Aplikacja WWW FUT | EA SPORTS
Mouse Speed=6
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=10
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h
Opublikowano

Kupuje - tylko może za niską cenę kupna ustawiacie. Ja ustawiam najniższą jaką pokazuje futbin.com i zawsze kupuje. Potem czekam aż wzrośnie cena i sprzedaje. Czasami trzeba poczekać kilka godzin/dni.

Ale kupuje różnych graczy. Jak jeden nie wzrośnie to w tym czasie inny idzie w górę.

Opublikowano

Kupuje - tylko może za niską cenę kupna ustawiacie. Ja ustawiam najniższą jaką pokazuje futbin.com i zawsze kupuje. Potem czekam aż wzrośnie cena i sprzedaje. Czasami trzeba poczekać kilka godzin/dni.

Ale kupuje różnych graczy. Jak jeden nie wzrośnie to w tym czasie inny idzie w górę.

MI wczoraj normalnie kupywał a dziś ni chu ja, Nic nie zmieniałem :( Dałbyś ustawienia ? A on moze wgl sprzedawać ?

Opublikowano

Czy zamierzasz coś z tym autobuyerem zrobić ? 2 dni temu kupywał normalnie a dzis znow mu odwala.... licze , że sie chociaż tym zainteresujesz.

Opublikowano

Juz dawno projekt porzucilem. Ostatnio sie tyle darmowych autobuyerow namnozylo do tego dzialajacych tak samo jak te platne, wiec nie widze sensu rozwijac pixelbota. 

Opublikowano

U mnie program Fifa 16 Auto Buyer działa bez zarzutu. Pytanie tylko czy wpisywanie hasła od swojego konta do takiego programu jest bezpieczne ? Czy ktoś może potwierdzić bezpieczeństwo wyżej zamieszczonych programów ?  ;D

Opublikowano

U mnie program Fifa 16 Auto Buyer działa bez zarzutu. Pytanie tylko czy wpisywanie hasła od swojego konta do takiego programu jest bezpieczne ? Czy ktoś może potwierdzić bezpieczeństwo wyżej zamieszczonych programów ?  ;D

Ryzyko zawsze jest :P Czyli wpisałeś swoje pasy i co dalej ci wyskoczyło?

Opublikowano

Miejsza. Liczę ,że jednak bedziesz starał sie ulepszać swój bo jest lepszy :) To ty decydujesz kiedy sprzedajesz a nie komp (różnie z cenami jest ) :)

Opublikowano

Po wpisaniu hasła itp podczas pierwszego uruchomienia też mi się tak zawiesiło ale potem poszło i działa płynnie. Kupuje sprzedaje wszystko jest okej :) 

Opublikowano

sprawdzałem ten program różnymi programami anyvirusowymi itp i wszystko wydaje się być czyste. No ale jak się tak bawimy to trzeba się liczyć z ryzykiem ;D 

Opublikowano

sprawdzałem ten program różnymi programami anyvirusowymi itp i wszystko wydaje się być czyste. No ale jak się tak bawimy to trzeba się liczyć z ryzykiem ;D 

Mordeczko , powiedział byś jak tam ustawić , żeby mi kupywał zawodnika i sprzedawał xD? bo o dziwo sie odpalił :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala jak nalezy polecam

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Siemka,mam pytanie po co jest ten program,chciałbym wiedzieć w jaki sposób się zarabia i w jaki sposób niby to pomaga,z góry dzięki za help.

Opublikowano

Wszystko działało dobrze na win 7, ale jak zachciało mi się win 10 nie chce się za żadne skarby uruchomić... 

Mi wszystko śmiga, uruchamiam jako administrator.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...