Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a z jakich ustawień korzystasz na ubocie? domyślnych? zmieniałeś coś w konfiguracji programu?

W ubot korzystałem z ustawień domyślnych, jedyne co zmieniałem to procent kwoty za którą ubot ma kupowac

Opublikowano

W ubot korzystałem z ustawień domyślnych, jedyne co zmieniałem to procent kwoty za którą ubot ma kupowac

ok dzięki:) też spróbuję ;) zobaczymy jakie zyski będą z tych samych graczy, których kupuje na simple autobuyer:)

Opublikowano

Około 18-20h na dobę

Dzisiaj kupuje. Na 3 dni zobaczymy co z tego będzie. Często zmieniałes ceny? Bo przy obecnym rynku trzeba śledzić futbin często
Opublikowano

Dzisiaj kupuje. Na 3 dni zobaczymy co z tego będzie. Często zmieniałes ceny? Bo przy obecnym rynku trzeba śledzić futbin często

Możesz ustawić automatyczną zmianę cen

Opublikowano

No włączam program wpisuje nazwę zawodnika i cene i wejdę w web appa i start naciskam i czekam z 5 min i nikogo mi nie kupuje. 

No widocznie nikt nie wystawia za tyle, no chyba że nie szuka program to musisz zaznaczyć "ignore...."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...