Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

mam problem gdy wyszuka mi już zawodnika to niestety nie chce mi go kupić tylko stoi w miejscu 

moje ustawienia :

[General]
Timeout Time=3
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=6
Image Tolerance=10
Reset button delay=Default Value
Mouse Speed2=Default Value
ExitHotkey=Default Value
PauseHotkey=Default Value
StartHotkey=Default Value
[CustomSearch]
Quick List=4
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

Opublikowano

Panowie. Testowałem przez dwa tygodnie Ultimate bot. Koszt 10 euro tygodniowo. 

Napisze to wprost. Nie kupujcie. Autobuyer pawełka jest sto razy lepszy. Może nie ma funkcji automatycznej sprzedaży zawodników ale czy to jest aż tak potrzebne?

Na pawełka autobuyerze w jedna noc zarobiłem 200 k.

Na ultimate bocie w ciągu dwóch tygodni nie zaroiłem nawet 150 k.

Nawet na MouseSpeed=25 dostalem bana wiec to nie zmienia chyba nic :D

ja mam ustawione na 17 i nigdy bana nie dostałem.

Opublikowano

Panowie. Testowałem przez dwa tygodnie Ultimate bot. Koszt 10 euro tygodniowo. 

Napisze to wprost. Nie kupujcie. Autobuyer pawełka jest sto razy lepszy. Może nie ma funkcji automatycznej sprzedaży zawodników ale czy to jest aż tak potrzebne?

Na pawełka autobuyerze w jedna noc zarobiłem 200 k.

Na ultimate bocie w ciągu dwóch tygodni nie zaroiłem nawet 150 k.

ja mam ustawione na 17 i nigdy bana nie dostałem.

@1361622928-U485574.pngtomr

podaj swoje ustawienia.

Opublikowano
[General]

Timeout Time=50

Ignore webapp search=1

Reset button delay=0.25

Other Delay=0.6

WebApp Window Title=FIFA | Aplikacja WWW FUT | EA SPORTS

Mouse Speed=17

Mouse Speed2=0

ExitHotkey=ESC

PauseHotkey=Pause

StartHotkey=HOME

Image Tolerance=10

[CustomSearch]

Quick List=0

Start Price=500

Buy Now Price=600

Duration=3h

Opublikowano

Dalej nie kumam co teraz się pogorszy..

a co tutaj jest do kumania? Wcześniej jak wystawiałeś np. Piszczka to domyślnie ustawiało licytacje od 1000 a kup teraz 1100, teraz jest licytacja od 2000 a kup teraz 22000, więc szansa że ktoś się pomyli i wystawi go za pół darmo jest prawie zerowa.

Opublikowano

a co tutaj jest do kumania? Wcześniej jak wystawiałeś np. Piszczka to domyślnie ustawiało licytacje od 1000 a kup teraz 1100, teraz jest licytacja od 2000 a kup teraz 22000, więc szansa że ktoś się pomyli i wystawi go za pół darmo jest prawie zerowa.

Dokładnie, teraz już nie ma możliwości żeby ktoś się pomylił i wystawił za min 1000 bo by musiał jechać w dół 10tys coinsów ^^ a wczesniej nie raz mi się zdarzyło wystawiać karty za minimalną bo analog sie przesunął w góre i jakoś się wcisnęło. 

Opublikowano

Dokładnie, teraz już nie ma możliwości żeby ktoś się pomylił i wystawił za min 1000 bo by musiał jechać w dół 10tys coinsów ^^ a wczesniej nie raz mi się zdarzyło wystawiać karty za minimalną bo analog sie przesunął w góre i jakoś się wcisnęło. 

To jest jedna kwestia a druga to taka że jak normalnie na rynku przez weekend było około 800 tysięcy wystawionych kart tak teraz jest to góra 280 tysięcy. 

Opublikowano

Pomógłby Ktoś ? Jak Odpalam Tego Autobuyera Wystepuje Taki Cykl Reset Nazwisko Cena Szukaj Potem Resetuje Naziwsko Cena Ressetuje I po chwili szuka zresetowane wszystko i jest ryzyko że kupi jakieś gówno jak temu zaradzić ? Pozatym Nie Wspominam O Przerwie 15Sekundowej Po Jednym Wyszukaniu Tak Nic Nie Upoluje :(

Już To Ogarnąłem Ale I Tak Nic NIe Łapie Ten Autobuyer Ciągle Go Wyprzedzają A O Jakiś Mega Okazjach Można tylko Marzyć Bo Myszka Jest Tak Szybka Niczym Erekcja Emeryta

Może Wie Ktoś Jak Ustawić Żeby Nie Resetowało Non Stop Tego Zawodnika Tylko Ciągle Szukało ?

Opublikowano

Pomógłby Ktoś ? Jak Odpalam Tego Autobuyera Wystepuje Taki Cykl Reset Nazwisko Cena Szukaj Potem Resetuje Naziwsko Cena Ressetuje I po chwili szuka zresetowane wszystko i jest ryzyko że kupi jakieś gówno jak temu zaradzić ? Pozatym Nie Wspominam O Przerwie 15Sekundowej Po Jednym Wyszukaniu Tak Nic Nie Upoluje :(

Już To Ogarnąłem Ale I Tak Nic NIe Łapie Ten Autobuyer Ciągle Go Wyprzedzają A O Jakiś Mega Okazjach Można tylko Marzyć Bo Myszka Jest Tak Szybka Niczym Erekcja Emeryta

Może Wie Ktoś Jak Ustawić Żeby Nie Resetowało Non Stop Tego Zawodnika Tylko Ciągle Szukało ?

jakbyś przejrzał ten temat to byś wiedział że podstawą informacja którą powinieneś podać żeby ktoś Ci pomógł są Twoje ustawienia. 

Opublikowano

witam mam tego buyera pare dni ale zysk marny moze z 5 k. Zastanawiam sie czy nie robie zbytnio duzych doznic bo np szukam bufona do 7k ktorego karrta jest minimun 9 k warta i nic nie moge znalesc. Drugi problem to ze jak juz znalazlo to mam ze ktos ta karte wykupil i program glupieje i juz nigdzie nie wraca stoi w miejscu czy wie ktos jak temu zaradzic? Moje ustawienia wygladaja tak:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.2
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=5
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=0
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...