Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pawellek u mnie jest jakieś dziwne dwukliki, jak np. chce kupuje zawodnika to 3x na niego i 3 razy próbuje go kupić zanim trafi na przycisk, nie wiem z czego to wynika. Przycisk reset też jakby wciskało 2x

A co to w ogóle jest ten custom search?

Opublikowano

A co to w ogóle jest ten custom search?

Recznie ustawiasz co ma wyszukiwac, a program tylko klika search. Jak ustawisz RB z BPL do 1200 coins to bedzie szukac ciagle RB z BPL do 1200 coins

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Pawellek u mnie jest jakieś dziwne dwukliki, jak np. chce kupuje zawodnika to 3x na niego i 3 razy próbuje go kupić zanim trafi na przycisk, nie wiem z czego to wynika. Przycisk reset też jakby wciskało 2x

A co to w ogóle jest ten custom search?

Zauważyłem podobnie u mnie
Opublikowano

Recznie ustawiasz co ma wyszukiwac, a program tylko klika search. Jak ustawisz RB z BPL do 1200 coins to bedzie szukac ciagle RB z BPL do 1200 coins

W fifie jak tak szukasz to trzeba zmieniać cenę, żeby to się aktualizowało. Na webappie nie trzeba? Jak cały czas szuka z tą samą ceną to albo się zblokuje rynek, albo nie wyszuka. Z resztą nie wiem.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witam. 

Trafiłem tutaj, bo polecono mi to cudo. Gratulacje dla autora, bo odwalił kawał dobrej roboty. 

Używałem wersji 1,3, a teraz ściągnąłem wersję 1,4. W obu mam taki problem, że gdy mi znajduje kartę, to niestety kursor stoi w miejscu. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc jak to zmienić?

W 1.3 miałem takie ustawienia. 

[General]

Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=1
Image Tolerance=0

Opublikowano

Pamiętajcie, że jest dużo prywatnych ab, publicznych i one w większości działają w chmurach, na serwerach z bardzo niskim pingiem, czyli zgarniają kartę zanim ją zobaczycie. Czyli sam fakt, że często ja wyklikacie, to już ogromny sukces. Taki Millionaire, czy UBot robią to o wiele szybciej, gdy np wrzucicie je na np webtropię.

Starajcie się szukać kart niszowych, które dają zysk.

Opublikowano

Tego autobuyera się nie boję używać na głównym koncie ale jak to jest z takim ubot? Bo chyba działanie jest takie same tylko tamten jest szybszy

Nigdy nic nie wiadomo. Kwestia szczęścia. Bo możesz założyć konta do handlu i przelewać z nich coinsy na główne, ale i tak ea po sznurku może dojść i zbanować Ci konto główne, a nie te co zarabiają. Także działasz w tym temacie na własne ryzyko.
Opublikowano

Nigdy nic nie wiadomo. Kwestia szczęścia. Bo możesz założyć konta do handlu i przelewać z nich coinsy na główne, ale i tak ea po sznurku może dojść i zbanować Ci konto główne, a nie te co zarabiają. Także działasz w tym temacie na własne ryzyko.

A korzystasz może z Ubot? Bo miałbym kilka pytań
Opublikowano

Pamiętajcie, że jest dużo prywatnych ab, publicznych i one w większości działają w chmurach, na serwerach z bardzo niskim pingiem, czyli zgarniają kartę zanim ją zobaczycie. Czyli sam fakt, że często ja wyklikacie, to już ogromny sukces. Taki Millionaire, czy UBot robią to o wiele szybciej, gdy np wrzucicie je na np webtropię.

Starajcie się szukać kart niszowych, które dają zysk.

Ale mimo wszystko o wiele łatwiej niż rok temu, kiedy można było wysyłać nieograniczoną liczbę zapytań. Teraz mamy 15 na minutę i 5000 na dobę, jak przekroczymy to ban, więc płatne AB już nie są tak skuteczne :)

Nowicjusz
Opublikowano

Ale mimo wszystko o wiele łatwiej niż rok temu, kiedy można było wysyłać nieograniczoną liczbę zapytań. Teraz mamy 15 na minutę i 5000 na dobę, jak przekroczymy to ban, więc płatne AB już nie są tak skuteczne :)

skąd te informacje ? :)

Opublikowano

Panowie czasem nie odklika ok w oknie gdy nikogo nie znajduje i wtedy program stoi póki ręcznie tego nie klikniemy. Idzie to ogarnąć? U mnie cała noc chodziło na ustawieniach default. W dzień zmieniłem jedna wartość z 5 na 3 żeby szybciej szukał i chwilowy ban

Opublikowano

@Pawellek Mógł byś wytłumaczyć co robię nie tak? :) Ustawiam wszystko tak jak  "powinno" być po czym klikam start a myszka ucieka mi w lewy górny róg ekranu a w programie jedyna co pisze to "cannot find search button" 

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Panowie prośba o pomoc wyskakuje mi coś takiego i dalej nie idzie nic:

[14.10.2015 19:22:24] Players list file updated.

[14.10.2015 19:22:25] Started.
[14.10.2015 19:22:26] Reset search informations.

Niestety nie wyszukuje zawodników
Opublikowano

Kurde pomocy bo już robiłem wszystko.

Logi:

[14.10.2015 23:18:54] Players list file updated.
[14.10.2015 23:18:55] Started.
[14.10.2015 23:18:55] Reset search informations.

I tyle nie rusza się myszka.

mam kliknięte ignore i mam chrome ...
Opublikowano

Przytrzymaj ctrl +scroll myszki oraz żeby przeglądarka nie była w trybie pełno ekranowym.

Teraz mam inny problem, nie wiem jak ,,skalibrować" program bo naciska mi po pasku na pulpicie a później leci w lewy górny róg ekranu

Przytrzymaj ctrl +scroll myszki oraz żeby przeglądarka nie była w trybie pełno ekranowym.

Teraz mam inny problem, nie wiem jak ,,skalibrować" program bo naciska mi po pasku na pulpicie a później leci w lewy górny róg ekranu

Teraz mam inny problem, nie wiem jak ,,skalibrować" program bo kursor myszki naciska mi po pasku na pulpicie a później leci w lewy górny róg ekranu

Kurde pomocy bo już robiłem wszystko.

Logi:

[14.10.2015 23:18:54] Players list file updated.
[14.10.2015 23:18:55] Started.
[14.10.2015 23:18:55] Reset search informations.

I tyle nie rusza się myszka.

mam kliknięte ignore i mam chrome ...

Teraz mam inny problem, nie wiem jak ,,skalibrować" program bo kursor myszki naciska mi po pasku na pulpicie a później leci w lewy górny róg ekranu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...