Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Złapał ktoś z Was ostatnio jakąś ciekawą okazję? Bo ja odnoszę wrażenie, że rynek został opanowany przez płatne AB, które teraz ściągają 95% okazji.

Douglas Costa za 3100, Kagawa za 700.

Ale od dzisiaj mam problem bo zamiast klikać w szukaj, wskaźnik idzie w lewy górny róg i tam stoi, wcześniej działało wszystko prawidłowo - ustawienia nie były zmieniane. Dobra już działa jakby ktoś miał podobny problem usunąłem i jeszcze raz rozpakowałem autobuyera. 

Opublikowano

Ponawiam:

Jaką wartość zmienić, że jak znajdzie kartę, szybciej ją kupowało? bo przerwa jest tak długa że niestety nic nie mogę złapać. A parametry mam jak kolega wyżej, tyle że mój rynek to ps4. Pozdro

Opublikowano

Siema , a ja mam głupie pytanie ;p Jak ten program działa... webbapp uruchamiam na zakładke home , włanczam autobuyera , wpisuje np Shinji Kagawa daje 1 i cene 3000 wciskam Home na klawiaturze i czekam sobie ? myszka nic nie ruszam czy jak to działa :) Pomożcie lajikowi :)

Opublikowano

dziś mi zrobił super numer. ładnie kupował, kilkadziesiąt tysi do przodu w 2h, az nagle nie wybrał następnego wpisanego zawodnika, tylko niejakiego BODMERA 9skad, dlaczego?) i heja skupowac wszystkich jak leci. Kupił 10 i powrócił do zakupów z listy. Pechowo kupił dwóch po 10k i cały zarobek poszedł sie ....

Opublikowano

dziś mi zrobił super numer. ładnie kupował, kilkadziesiąt tysi do przodu w 2h, az nagle nie wybrał następnego wpisanego zawodnika, tylko niejakiego BODMERA 9skad, dlaczego?) i heja skupowac wszystkich jak leci. Kupił 10 i powrócił do zakupów z listy. Pechowo kupił dwóch po 10k i cały zarobek poszedł sie ....

ups peszek :P

Dlatego trzeba siedzieć przy tym bocie.. ;x

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi na jak długo najczęściej dostajecie bana ? Bo ja to mam zawsze na cały dzień jak ustawiam bota na noc to rano mam już i tak trzyma do wieczora.  

Opublikowano

UPDATE 1.4

- Added source code of the autobuyer ( I know... 2/10 )
- Pressing Reset button fixed (I hope so)
- Now you can define mouse search speed and mouse buy speed
- Decrased delay before buy new card.
- Now you can change hotkeys (start, pause, exit)
- Custom search + Quicklist 

That's all I think.

DOWNLOAD:

http://www18.zippyshare.com/v/ZYhWTjGM/file.html

http://www.mediafire.com/download/tnt8w07488e54ro/Simple_Autobuyer_v1.4.rar 

VIRUSTOTAL[2/56]:

https://www.virustotal.com/pl/file/0799349924b28c7f310de87fbd75903c3130ca0d70e0ebb057001607a7d31309/analysis/1444558904/

Opublikowano

uruchomiłem wersję 1.4 - ale przy wyszukaniu karty w danej cenie czasami myszka zatrzymuje się i nie przechodzi do kupowania.

poza tym kupuje co dziesiątą kartę. zawsze za późno, chociaż mouse speed jest na 0 albo 1 ..

Opublikowano

uruchomiłem wersję 1.4 - ale przy wyszukaniu karty w danej cenie czasami myszka zatrzymuje się i nie przechodzi do kupowania.

poza tym kupuje co dziesiątą kartę. zawsze za późno, chociaż mouse speed jest na 0 albo 1 ..

Zdajesz sobie sprawę, że nie ty sam polujesz na daną kartę? Takich osób są dziesiątki, jeżeli nie setki i logicznym jest, że w większości przypadków ktoś cię uprzedzi, szczególnie CI co mają płatne AB. Poza tym o wiele szybciej jest kupić zawodnika z poziomu konsoli, a nie przez web-app.

Pytanie do autora - na jakiej zasadzie działa Custom Search?

Opublikowano

Jak można sprzedawać instrukcję do nie w pełni sprawnego programu informując przy okazji, że nie ma ryzyka banu? Czy nie jest to oszukiwanie kupującego ? No chyba, że czegoś nie wiem i da się ten program ustawić tak, żeby nie był wykrywalny i działał bez zacinek i innych dziwactw? 

Druga sprawa czy zna ktoś płatne autobuyery sprawdzone ?

Opublikowano

Witam.

Czyżby autor wystawił program na allegro ? 

http://allegro.pl/autobuyer-fifa-16-fut-webapp-fifa-16-coins-i5722980247.html

Nic na allegro nie wystawialem.

Pytanie do autora - na jakiej zasadzie działa Custom Search?

Recznie ustawiasz co ma wyszukiwac, a program tylko klika search. Jak ustawisz RB z BPL do 1200 coins to bedzie szukac ciagle RB z BPL do 1200 coins

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...