Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko. 
Pomoże mi ktoś jak w miarę dobrze ustawić ten autobuyer? 
Pobrałem, pobawiłem się, ale wydaje mi się, że to nie jest tak jak powinno. 
Jakieś podpowiedzi? 

Opublikowano

Witam.

Świetny programik widziałem u kolegi jak to działa, pozdro dla autora.

Ale u siebie mam problem, po wciśnięciu start myszka zaczyna się ruszać i chodzi sobie w jakieś miejsca na ekranie nie przyciskając nic, nie może namierzyć żadnego buttona. Próbowałem coś tam pozmieniać w wyżej opisanych postach ale bezskutecznie. Kompa mam dobrego. Windows 8.1 i 10. Rozdzielczość też zmieniałem. Moje ustawienia AB są standardowe. Próbowałem wersji 1.4, 1.3, 1.22. AB działa mi tylko na 100% widoku strony, więcej czy mniej już nie działa. Odpaliłem na 2 kompie tam działa, ale tam strona wep app jest większa a ustawienia jak ustawie takie jak tam są to będę z lupą siedział ale i tak bot nie działa. Niewiem czy to jest różnica ekranu tam jest 17 cali a tu 15.6.

Proszę o pomoc. 

Opublikowano

Ja jadę na wersji 1.3 bo 1.4 co u mnie się kaszaniła i nie mam takich problemów, czasem wystarczy reset przeglądarki (chrome) czasem wystarczy dać weba na cały ekran i powrócić do normalnego rozmiaru.

Opublikowano

Niestety mi nie działa. Mam google chrome, robię wszystko jak trzeba i nic. Po prostu zero reakcji. Mam tylko informacje "Reset search informations" i nic dalej.

Edit: juz naprawilem. Mialem oddaloną przeglądarkę

1390144171-U592769.png

Opublikowano

długo mnie nie było ale widzę że pawellek wprowadziłeś omawiane zmiany... :) daję się do testowania, a poza tym warto czytać ostatnie 10 stron czy sam spam? :D 

Opublikowano
witam

mam pytanie na jakiej rozdzielczości działa program ? czy masz możliwość dodania opcji rozdzielczości na 1920x1080.

Bo niestety na nowych komputerach z wysoką rodzielczością myszka wariuje, pozdrawiam

Opublikowano

witam
mam pytanie na jakiej rozdzielczości działa program ? czy masz możliwość dodania opcji rozdzielczości na 1920x1080.

Bo niestety na nowych komputerach z wysoką rodzielczością myszka wariuje, pozdrawiam

Na wszystkich na ktorych miesci sie cale okno webappa, sam mam 1920x1080 i dziala.

Opublikowano

Wgrałem wszystkie wersje simpla jakie wyszły i na żadnej nie działa, klika myszka wszędzie tylko nie w wyszukiwarkę zawodnika i później po pasku zadań, przeglądarka chrome 100% powiększenie . Czy ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał ?

Opublikowano

Potroiłem w kilka godzin stan posiadania coins ale dostalem bana. To znaczy kiedy wchodze na transfer markt wyskakuje błąd. Jak długo trwa ban? Jak długo was banowali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...