Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się wam sprawuje autobuyer z futbud? Często lapie okazje? Mi puki co 2 godziny nic nie może znaleźć.

Pawellka lepszy.

Ah tak, futbud chcę nasze wszystkie dane do konta origin, na pewno 100% autobuyer! ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

działa wam ten autobuyer z pierwszego linku :) ? nie futbud. u mnie chodzi chodiz zero licytacji chociaz są zawodnicy miesczacy sie w max bidzie :)

Korzystam z niego tylko gdy potrzebuje kupić jakiegoś gracza do składu w lepszej cenie i nie ma z tym problemu dodam że korzystam ze starszej wersji, wczoraj np. kupił mi De Gea 13k

Opublikowano

Na windows 7 autobuyer by pawellek chodzi pięknie. Zaś na Windows 10, na laptopie kręci się tylko kółko przy wskaźniku myszki i nic się nie dzieje. Czasami po chwili wyskakuje taki błąd: "Line 13768 Error: Array variable has incorrect number of subscripts or subscriptions dimension range exceeded" Pomoże ktoś?

Opublikowano

moglbys pokazac ustawienia bo mi ni chu chu nic nie lapie chocbym nie wiem jaka cene ustawil ? na te na ktorych wyhaczyles tani tego de gea ?

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=2
Other Delay=0,5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=8
Image Tolerance=0

Dziś też udało mi się kupić więc autobuyer działa prawidłowo :)

[03.01.2016 21:13:29] Searching for player: Javi for 1500
[03.01.2016 21:13:32] Looking for search button.
[03.01.2016 21:13:33] Waiting...
[03.01.2016 21:13:39] Bought: Javi
[03.01.2016 21:13:39] sending to transfer list

Na windows 7 autobuyer by pawellek chodzi pięknie. Zaś na Windows 10, na laptopie kręci się tylko kółko przy wskaźniku myszki i nic się nie dzieje. Czasami po chwili wyskakuje taki błąd: "Line 13768 Error: Array variable has incorrect number of subscripts or subscriptions dimension range exceeded" Pomoże ktoś?

Zainstaluj sobie virtualbox'a na nim starszego windowsa i problem z głowy a przy okazji będziesz mógł normalnie korzystać z urządzenia. 

Opublikowano

3 rzeczy

- myszka po kliknięciu "szukaj" ucieka w lewy górny róg

- po przegranej licytacji autobuyer przestaje działać , stoi w miejscu

- po zakupie zawodnika ustawia cenę maksymalną na kilka/kilkanaście milionów

Idzie coś z tym zrobić? Korzystam z wersji 1.22 , gdyż nowsze nie chcą u mnie działać.

Opublikowano

Witam mam od dziś najnowszą wersję, działa idealnie wszystko jest okej ale mam jeden największy błąd a mianowicie szukam np. koscielny jak już mi go znajdzie za cenę jaką ustawiłem to go nie kupuje nie klika w tą kartę żeby kupić tylko stoi w miejscu, muszę samemu najechać myszką i go kupić przez co nie zdążam. Próbowałem coś zmieniać ale nadal nic, 
Moje ustawienia:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Reset button delay=0.25
Other Delay=0.2
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=2
Mouse Speed2=0
ExitHotkey=ESC
PauseHotkey=Pause
StartHotkey=HOME
Image Tolerance=60
[CustomSearch]
Quick List=0
Start Price=500
Buy Now Price=600
Duration=3h

Proszę o pomoc przede wszystkim genialnego twórce :)

LOGI:
[04.01.2016 18:01:51] Players list file updated.
[04.01.2016 18:01:52] Started.
[04.01.2016 18:01:52] Reset search informations.
[04.01.2016 18:01:55] Searching for player: clichy for 1700
[04.01.2016 18:01:57] Looking for search button.
[04.01.2016 18:01:57] Waiting...
Opublikowano

Witam wszystkich :).
Chciałbym zasięgnąć porady,gdyż chciałbym troszkę poreperować swój coinsowy "budżet",lecz nie mogę tego zrobić w 100%.
Przemaglowałem wszystkie 30 stron i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na mój problem.
Otóż używałem praktycznie każdej dostępnej wersji programu AB.
Wszystko jest fajnie,pięknie i w ogóle.
Problem następuje po 2-3 próbie wyszukiwania zawodnika.
Kursor nie wraca na pole wpisywania zawodnika,lecz wyszukuje mi gracza randomowego i kupuje go za max.cenę...
Muszę cały czas siedzieć przy programie,bo nakupuje mi badziewia i zamiast zarabiać będę tracił :/.
Poza tym w polu : Image Tolerance dopiero program zaczyna pracować,gdy wpisze minimum 37.
Nie wiem jak co poniektórzy mają "0" i im działa.
Może ktoś jest mi w stanie pomóc,jak skalibrować program,aby wyszukiwał tylko danego gracza którego chciałbym kupić.
Pozdrawiam i czekam na jakąś pomocną duszę...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wam wszystkich ja po odpaleniu  SIMPLE_Autobuyer następuję błąd tego typu, że mój kursor stoi i miga nic więcej nie robi, dodam że wczoraj działa normalnie i kupił RUDEGO BRUYNE za 40  k 

Opublikowano

Mam problem... za każdym razem jak już wyszuka mi zawodnika to go nie kupuje.. dopiero gdy ja kliknę na kup teraz to załapuje i samemu klika ok... ktoś pomoże? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Rozumiem, że to tylko szuka zawodnika ? Bo na pewno go nie kupuje......

A jaki sens miałby autobuyer, skoro nie kupowałby zawodników?

Opublikowano

cześć pobrałem od cb autobuylera i mam problem on wogołe nie chcę u mnie działać możesz napisać ustawienia takie żeby działały oraz dać jakieś wskazówki gdy włączę web appa wchodzę w wyszukieanie zawodników na rynku transferowym i klikam start programu i tylko przy myszce kołuje mi się kółko i nic się nie dzieje co mam zrobić proszę pomożecie 

Opublikowano

Fifa 16 auto buyer. Podałem hasła, wybrałem zawodnika-ów ale nie radze sobie z tymi cenami bo nic nie kupuje.

Purchase for - tu podaje za ile ma kupić

sell for - za ile sprzedać

A o co chodzi z tym Sell for bin?? Jaką wartość wpisać?

Ustawień nie ruszam. Po prawej stronie pojawia się lista piłkarzy ale nie identyczna jak moja. Pochodził troche ale zero efektów.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam mam problem z tym wszystko smiga spoko ale potrzebuje zeby dzialalo wystawianie zawodnikow zaznaczylem quick list card podalem cene i wogule tego nie przestrzega ciagle wysyla wygraner karty na transferowke pomoze ktos ;/ ?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wiadomo były zimowe upgrade. Jak teraz wstawić zawodnika po upgradzie. Np Griezmann ma 83 i 84 . Jak zrobic aby wyszukiwał tego 84?

Musisz go dodać do koncepcyjnych składów tego 84 i wyszukiwać go opcją "Custom search". Innej możliwości chyba nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...