Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie za bardzo rozumiem w czym macie problem z tym zarabianiem,to jest bardzo proste.Szukacie(podaje przyklad) np Howarda,chodzi no.po 5k,
wchodzicie na http://fifatools.com/, na dole wpisujecie 5k a na gorze 3,5k i macie 1250 profitu,mozecie sprobowac snipe'owac czyli ustawic np za 2k a kupicie za 1100 ci jestescie ponad 3k do przodu,nie widze w tym problemu :)

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój najczęściej z 30minut. Ale słabo dzisiaj tylko 25k na plusie. Widzę trzeba kupować tańszych zawodników, bo jak już się troche dorobiłem to ustawiłem zawodników 10k+ żeby kupował no i ciężko było coś kupić

Opublikowano

@TheRealReal mam pytanie co do virtual boxa czy 512mb ramu starczy na win 7 czy lepiej 1gb mam ogolnie 8gb?

Do autobuyera i przeglądarki Ci spokojnie wystarczy. 

Swoją drogą mam pytanie do was jaki komunikat macie jak dostaniecie bana? Że wystąpił błąd i należy odświeżyć stronę? 

Opublikowano

Do autobuyera i przeglądarki Ci spokojnie wystarczy. 

Swoją drogą mam pytanie do was jaki komunikat macie jak dostaniecie bana? Że wystąpił błąd i należy odświeżyć stronę? 

tak dokładnie

Opublikowano

Zastanawia mnie moment kiedy dostaje się tego "bana" najczęściej mi wskakuje jak wystawiam graczy tych tanio kupionych i próbuje znów wyszukiwać.. ciekawe czy trzeba ich wystawiać stopniowo po prostu czy jak ...

Opublikowano

Mam problem, mianowicie popełniłem błąd podczas wpisywania nazwiska i nie wiem jak usunąć zawodnika z listy

W folderze który pobrałeś masz plik tekstowy playerslist.txt i tu sobie edytujesz liste zawodników 

Opublikowano

Dalej mam problem, wpisuje zawodników do playerlist.txt, a ab dalej wyszukje z listy która stworzyłem w programie tj, w tej z błędem

Bo to ma wyglądać tak

Ramos:1000:1:0

I tak, Ramos to wiadomo, jedynka to pozycja przy wyszukiwaniu, 0 odpowiada za to czy to karta specjalna czy nie. 

Opublikowano

Powiedzcie macie jakis sposób zeby nie banowalo? Ja np mam bana zawsze po tym jak wystawie wcześniej kupione karty przez autobuyera? i Ile trwa? wczoraj mi koło 10/12 godzin , dzisiaj już trzymie powyżej 12 mimo że usunałem cookies itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...