Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydała by się jeszcze opcja do kupowania kart jednorazowych zwłaszcza kontraktów, na tym też można dobrze zarobić.

tylko że nie da się znaleźć rare kontraktu osobno i by skupywał wszystkie zwykłe więc nie ma sensu kombinować :)

@1361622928-U485574.pngfamous182

sproboj moje:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=50
Other Delay=0.6
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=4
Image Tolerance=0

Twoje ustawienia są spoko tylko że jak już znalazło zawodnika to strasznie długo trwało zanim na niego najechało bo już było po aukcji ;/, która opcja odpowiada za to ?

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje ustawienia:

[General]
Timeout Time=3
Ignore webapp search=1
Wait for no result=5
Other Delay=1
Mouse Speed=5
Image Tolerance=1
Opublikowano

Moje ustawienia:

[General]
Timeout Time=3
Ignore webapp search=1
Wait for no result=5
Other Delay=1
Mouse Speed=5
Image Tolerance=1

I wszystko działa dobrze ?

Opublikowano

I wszystko działa dobrze ?

Tak chodzi ok narazie nie miałem problemu z tym żeby  wszedł na cały rynek  i kupował co popadnie za większą  ilość coins tak jak ostatnio odpukać

Opublikowano

hmm najlepiej chodzi mi na tych ustawieniach: 

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

Jedyna wada nie wiem czy programu czy ustawień jest taka że za wolno ich kupuje, zanim najedzie na zawodnika i kliknie to zazwyczaj jest już po aukcji.

Opublikowano

Mi prawie Konoplyanke za 1100 kupił, brakło kilku sec, dopiero odpalałem skrypt i patrzę a tu taka okazja przeszła :D Ale kupił już kilku po 700-900 a sprzedałem za 5k.

Po 2 dniach jestem 40k do przodu a włączam go tak na 30minut, potem sprawdzam co kupił, porównuje ceny i znowu. Na razie bez bana, ale długo go nie używam. No i zaczynałem z 5k coinsów to ciężko było zacząć :D

Opublikowano

a kupuje Ci chociaż ten autobuyer ? bo teraz puściłem patrze znalazł i nic nie robił ;// 

Kupuje, nie każdą znalezioną kartę kupi, ale kupuje. Trzeba brać pod uwagę że mega dużo ludzi używa AB i tak na dobrą sprawę wygrywają milisekundy... Taki urok.

Przydała by się jeszcze opcja do kupowania kart jednorazowych zwłaszcza kontraktów, na tym też można dobrze zarobić.

Nie sądze u mnie AB chodził jakieś dwie godziny i w tym czasie kupiłem może 2 karty a sprzedałem może 3 i też dostałem blokadę na 10h

Ja najwięcej banów zebrałem już po skończeniu używania, szczególnie jak w krótkim czasie sprzedałem kilka kart.

hmm najlepiej chodzi mi na tych ustawieniach: 

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

Jedyna wada nie wiem czy programu czy ustawień jest taka że za wolno ich kupuje, zanim najedzie na zawodnika i kliknie to zazwyczaj jest już po aukcji.

nie każdą kupi jak wspominałem wyżej, zresetuj AB i próbuj. Mi dzisiaj też wychodził w lewy róg dość wysoko, ale zmieniłem mouse na 2 i other na 1 i na razie chodzi.

Opublikowano

Zostawiłem buyer'a na 5h i stracilem 20k ;x nie wiem czy to moja wina czy nie.

Ale ustawiłem piłkarza X za 2,5k a kupił mi go za 9k ;/

Ale nie poddaję się :D już połowę odrobiłem meczami i dziś zacznę od nowa jechać używam tych ustawiem:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=50
Other Delay=0.6
Mouse Speed=4
Image Tolerance=0

i zero bana :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Tak mi też idzie w górny róg

Ale tak musi być zobacz stronę wcześniej

Dzięki za odpowiedź ! :)

Więc muszę dać mouse speed na 3 albo 2 żeby szybko klikał w karte i kupował

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Składzik Sztos nie ma co, ładnie się wybiłeś na tym programiku. Chciałbym kiedyś zrobić 6 zer ...

eeeeeeh materialiści... po co Ci 6 zer? na  Ronaldo?? w fut w sumie nie calkiem o to chodzi... zrób sobie skład z gwiazd ekstraklasy i graj z 3 gwiazdkowymi zespołami... dużo więcej zabawy niż granie przeciw top-składom...

ja AB używam do 50k, jak osiągam 50k to rozpier!$@!m na pierdoły typu granie FUT Draft na umór :D 

Opublikowano

eeeeeeh materialiści... po co Ci 6 zer? na  Ronaldo?? w fut w sumie nie calkiem o to chodzi... zrób sobie skład z gwiazd ekstraklasy i graj z 3 gwiazdkowymi zespołami... dużo więcej zabawy niż granie przeciw top-składom...

ja AB używam do 50k, jak osiągam 50k to rozpier!$@!m na pierdoły typu granie FUT Draft na umór :D

Zbieram na toty ronaldo juz ;D

Opublikowano

Nie działa :/ nie znajduje obrazków "OK" przy no results i jak kogoś znajdzie to też nie kupuje. Zmieniałem image tolerance i działa tylko przy 70-90 - tylko wyszukuje. To chyba nie jest normalne. Jak to ustawić?

Opublikowano

PS. Nie piszcie do mnie na priv kogo ustawiać i z jaką ceną, to normalne że nikt nie poda bo na tym zarabia :) Sam dochodziłem do tego metodą prób i błędów. Polecam też serię VVW na youtube :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...