Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie macie jakiś pomysł ? bo mam problem, programik działa świetnie, tylko jak kupi zawodnika i wraca naciska RESET to on nie działa i wyszukuje tego samego zawodnika po cenie następnego i jak nie znajdzie to dopiero potem resetuje... próbowałem różnych ustawień, muszę tak siedzieć przy kompie bo mi szrotu nakupuje 

dodam że dzieje się tak za każdym razem jak kupi zawodnika

przeglądarka chrome

Opublikowano

podczas wyszukiwania zaw itd. dostaje error takiej tresci : Sorry it looks like something went wrong and an unknown error has occurred. Please refresh your browser to restart FUT web. 5h temu działalo normalnie.. o co kaman?

Opublikowano

podczas wyszukiwania zaw itd. dostaje error takiej tresci : Sorry it looks like something went wrong and an unknown error has occurred. Please refresh your browser to restart FUT web. 5h temu działalo normalnie.. o co kaman?

Banik. ;p przeczytaj kilka stron wstecz.

Jutro jak będę miał wene twórczą to powalczę dalej z tym resetem i może 'custom' search dodam z opcja quick list na probe. Ktos chętny?

Opublikowano

Jutro jak będę miał wene twórczą to powalczę dalej z tym resetem i może 'custom' search dodam z opcja quick list na probe. Ktos chętny?

Dobry pomysł :)

Jeszcze jakby ktoś mógłby podać najlepsze ustawienia żeby możliwość Bana była jak najmniejsza 

Opublikowano

okej poczytam :D

Opublikowano

Ktoś moógłby pomoć? włączam autobuyera wszystko smgia wyszukuje okazje lecz klikniecie w zawonika i proba kupna trwa strasznie dlugo i wszystko przepada, jest jakas rada na to?

Opublikowano

Jakbyś zfixował ten bug z resetem byłbym wniebowzięty Pawel ;)

btw odpalał to ktoś na wirtualnej maszynie tak, żeby dało się normalnie w tym czasie korzystać z komputera?

Opublikowano

Kupiłem zawodnika za 3k ponad 85 pace z Bundesligi rano chodził po  5 tyś teraz jest na rynku 1-2 aukcje poniżej 4k jutro rano wróci znowu cena? 

raczej nie, trzeba teraz pilnować bo ceny pójdą w dół i ustabilizują się za 2-3 tygodnie. W górę mogą pójść tylko stare TOTW, te których już nie można wyciągnąć.

Pawellek opcja z podzieleniem szybkości na "szukanie" i "kupowanie" , to dużo zachodu? Nie wiem co będzie przydatniejsze... ;)

Opublikowano

btw odpalał to ktoś na wirtualnej maszynie tak, żeby dało się normalnie w tym czasie korzystać z komputera?

Nie widze problemu z odpaleniem tego na wirtualnej maszynie. ; d

Btw 

@Pawellek

Czy bug z restem nie jest spowodowany tym, że jest jakoś dziwnie ucięty obrazek wlasnie tego przycisku w folderze Data? Takie tylko gdybanie ;d

http://scr.hu/9rqi/uotjc

aha i da rade jakoś zmienić hotkeye? zebym pause miał pod przyciskiem END? bo przycisk "pause" mam z FN na laptopie 

Bug z resetem spowodowany jest tym, ze po powrocie po kupnie zawodnika ten reset jest nieaktywny przez pare chwil, a w tym momencie akurat program w niego klika. ;d Gdyby bylo zle wyciete to by autobuyer wcale tego resetu nie namierzal.

Pawellek opcja z podzieleniem szybkości na "szukanie" i "kupowanie" , to dużo zachodu? Nie wiem co będzie przydatniejsze... ;)

Zrobi sie.

Opublikowano

Myślę że podzielenie tej opcji jest bardzo dobrym pomysłem.

@Pawellek łatwo jest stworzyć tą wirtualną maszynę?

ściągnij VirtualBox jest chyba nawet darmowy, na nim postawisz wirtualną maszynę... W sumie nie jest trudno, ale ja wolałem laptopa do pracy ze sobą wziąć i mi pyka obok na biurku :D :D :D

@Pawellek

Zauważyłem teraz, że jak znajduje kartę, to kursor wędruje w lewy górny róg a dopiero później kupuje, czym to jest spowodowane? Konfigurację mam Mouse 3 Other 1 reszta standard

Opublikowano

Myślę że podzielenie tej opcji jest bardzo dobrym pomysłem.

@Pawellek łatwo jest stworzyć tą wirtualną maszynę?

Moim zdaniem to nic skomplikowanego.

Wystarczy zainstalowac windows na VirtualBox lub VMware, a z reszta sobie chyba juz poradzisz. ;d

ściągnij VirtualBox jest chyba nawet darmowy, na nim postawisz wirtualną maszynę... W sumie nie jest trudno, ale ja wolałem laptopa do pracy ze sobą wziąć i mi pyka obok na biurku :D :D :D

@Pawellek

Zauważyłem teraz, że jak znajduje kartę, to kursor wędruje w lewy górny róg a dopiero później kupuje, czym to jest spowodowane? Konfigurację mam Mouse 3 Other 1 reszta standard

Gdyby kursor zostal w miejscu to pojawilby sie dymek z informacja o cenie karty i ile zostalo do konca aukcji:

image.jpg

I przez to latwo sie autobuyer buguje.

Opublikowano

Ponawiam prośbę o to żeby ktoś dał najlepsze ustawienia aby szansa na bana była jak najmniejsza :)

Przeczytaj co ludzie piszą, nie ma na razie idealnych ustawień, ban wpadnie tak czy owak.

Myślę że nie samo szukanie powoduje blokadę, mi często Bany wpadały PO używaniu AB gdy ręcznie sprawdzałem ceny...

Opublikowano

Przeczytaj co ludzie piszą, nie ma na razie idealnych ustawień, ban wpadnie tak czy owak.

Myślę że nie samo szukanie powoduje blokadę, mi często Bany wpadały PO używaniu AB gdy ręcznie sprawdzałem ceny...

a kupuje Ci chociaż ten autobuyer ? bo teraz puściłem patrze znalazł i nic nie robił ;// 

Opublikowano

Przydała by się jeszcze opcja do kupowania kart jednorazowych zwłaszcza kontraktów, na tym też można dobrze zarobić.

Nie sądze u mnie AB chodził jakieś dwie godziny i w tym czasie kupiłem może 2 karty a sprzedałem może 3 i też dostałem blokadę na 10h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...