Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo jestem idealny timingowo co do sekundy albo to działa a mianowicie wejdz w koncepcyjny skład i wyszukaj zawodnika na rynku transferowym ja przed chwila szukalem na rynku i wywalilo odswiezylem i wyszukalem z koncepcyjnego i wszystko juz dziala. Chyba skumasz o co chodzi:D i napisz czy to jest sposób czy moj timing

Opublikowano

Albo jestem idealny timingowo co do sekundy albo to działa a mianowicie wejdz w koncepcyjny skład i wyszukaj zawodnika na rynku transferowym ja przed chwila szukalem na rynku i wywalilo odswiezylem i wyszukalem z koncepcyjnego i wszystko juz dziala. Chyba skumasz o co chodzi:D i napisz czy to jest sposób czy moj timing

nie czaje? sprecyzuj o co chodzi.

Mi wczoraj parę godzin chodził na 2. i nic, bana wyrwałem dopiero po tym jak zacząłem sprzedawać kupione karty i po 2 RĘCZNYM szukaniu!? Myślę że ten algorytm banowania jest trochę bardziej skomplikowany niż samo sprawdzanie czasu zapytań. Myślę że częstotliwość sprzedaży też ma na to jakiś wpływ.

Bardzo dobry program. Dodam, że udało mi się zakupić Aubameyanga za 6,1 k Depaya za 4,1 k oraz Ozila za 8 k :D profit na tym to jakieś ~ 200 k. Nie mówiąc już o tym, że wcześniej kupiło mi zawodników w przedziale 10-20 tyś po jakieś 1-2 k coinsów :D Wielki props za ten programik :)

http://scr.hu/0crc/ik3pn

http://scr.hu/0crc/9f08n

wrzuć twoje ustsawienia

Opublikowano

Po jakim czasie ci zeszło?

Jeszcze nie zeszło, dostałem koło 2:00 - ktoś wcześniej pisał że można spróbować zagrać kilka meczy w fut 

Nie działa - Pewnie ban jest na 12h i tyle :P zobaczę kiedy u mnie zejdzie.

Dobra u mnie już działa ban zszedł po jakiś 10h

Opublikowano

mi schodzi po 12 godzinach już 2-3 raz z rzędu. Mam teraz mouse 3 other 1, zobaczymy czy coś wpadnie, aczkolwiek zadanie prawie niemożliwe, karty 50-150k za max bid 25k :) mission impossible :D

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kiedy znowu webapp zostanie wylaczony. :D Bo te ich bany czasowe to smiech na sali. 

a mi nie działa ;/ wchodzę w web app, transfer markt klikam start pisze "started" i nic się nie dzieje ;//

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kiedy znowu webapp zostanie wylaczony. :D Bo te ich bany czasowe to smiech na sali. 

na oficjalnym forum już się dużo userów skarży...

Opublikowano

pawellek znowu skopiowal cos ze starej fify, zdekompilowal source i przekompilowal xD

pozderki PROGRAMISTO CHEATENGINE

Jak juz o cos oskarzasz to przedstaw chociaz jakis dowod.

A jak chcesz wywolac flamewar to poszukaj innego celu, bo mi na idiotow szkoda mojej klawiatury.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanko odnośnie tradingu, polecacie częstszy ale mniejszy zarobek 1-5k czy rzadszy ale większy np 15k+? Poprostu jestem ciekaw jak ludzie wyciągają po 200k a ja tyram jak głupi dla 60k : D

Opublikowano

Wszystko zrobiłem wg istrukcji i nic sie nie dzieje.. Jakis pomysł ??

a jakiej przeglądarki używasz?

btw: właśnie robię analizę zawodników gdzie mógłbym zarabiac na nich od 2-3k, mam do dyspozycji 30k coinsów, zobaczymy jak to będzie :D

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...