Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz kolejkę i szukasz zawodników automatycznie po kolei tak? A powiec mi kupujesz masowo piłkarzy czy mniej a z większym profilem? Jaka masz taktykę?

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ustawiam  min 700 i 750 KT i szukam takich zawodników na których mogę zarobić mam wpisane 9 nazwisk i po ich wyszukiwaniu mi wchodzi na rynek i kupuje zawodnika np za 9k coins gdzie ja go nie chce

@Edit

Ogarnąłem już musiałem pozmieniać

Opublikowano

Ustawiam  min 700 i 750 KT i szukam takich zawodników na których mogę zarobić mam wpisane 9 nazwisk i po ich wyszukiwaniu mi wchodzi na rynek i kupuje zawodnika np za 9k coins gdzie ja go nie chce

@Edit

Ogarnąłem już musiałem pozmieniać

co zmieniałeś?

Opublikowano

W wielkim skrócie mówiąc ten autobuyer jest genialny i wręcz idealny  :) używam go od poniedziałku i na obecna chwile mój transfer profit wynosi 350 tyś. przy czym nie poświęcam na jego prace więcej niż 2 h dziennie  :) Wielkie piwo dla autora!

Opublikowano

Kanonier pytanie z ciekawości kupujesz dużo tanich czy mało drogich zawodników? Ja osobiście dużo tanich i około 150k profitu

Opublikowano

Zarabiam na 8 zawodnikach w przedziale 6-15 tyś.
Na obecna chwile wydaje mi się że nie ma sensu "siedzieć" na drogich zawodnikach ponieważ FIFA 16 ma dopiero tydzień i większość ludzi nie ma pieniędzy na zawodników typu Lewandowski nie wspominając o droższych. Trzeba mieć na uwadze że sporej liczbie osób nie chce się zarabiać na rynku albo po prostu nie umieją tego robić bo jak co roku trochę inaczej to wygląda. W tym roku jest aż 5 rynków przez co tych zawodników nie ma aż tak dużo ale mimo wszystko mam wrażenie że zarabia się łatwiej .

Opublikowano

Widzicie szczególnie teraz że jest crash na rynku, ceny spadły strasznie, ale chyba jest to spowodowane godzin

Wydaje mi się że to bardziej przez nowe TOTW. Jest ono w miarę dobre i dużo graczy otwiera paczki przez co jest więcej kart na rynku co wpływa na obniżenie cen. No i jest Hero Lewandowski który pewnie szybko kolejnej karty specjalnej nie dostanie co powoduje że za jakiś czas ta karta będzie sporo warta ze względu na popularność Bundesligi i na brak w niej dobrych napastników.

Bocik dobry propsuję. Jakich zawodników polecacie kupować?

Do 20 tyś z BBVA, BPL lub Bundesligi zwłaszcza tych którzy byli popularni w Fifie 15 bo dużo ludzi myśli że jeśli np. Remy był dobry to w obecnej Fifie też tak musi być przez co takich zawodników łatwiej sprzedać, a okazje cenowe zawsze się trafią :)

Nowicjusz
Opublikowano

Panowie, jak macie jakiegos zawodnika upatrzonego i próbujecie na bocie działać z nim, a widzicie, że ktoś jest szybszy, to czy dalej zostawiacie go i konsekwentnie czekacie na swoją szansę, czy od razu zmieniacie na kogoś innego ? i czy lepsza metoda jest na 1 zawodnika w bocie, czy kilku?

Opublikowano

Widzicie szczególnie teraz że jest crash na rynku, ceny spadły strasznie, ale chyba jest to spowodowane godziną

też myślę że totw... ale cóż bądź mną, zostaw włączonego AB i idź do kina, nie zauważ że cena bony'ego poszła mega na łeb na szyje i zobacz po powrocie do domu że masz 12 jego kart..... mam nadzieje że przynajmniej na 0 z nim wyjdę. A na koniec wyrwałem bana, po 4 godzinach na mouse 2 i other 0,5.

Panowie, jak macie jakiegos zawodnika upatrzonego i próbujecie na bocie działać z nim, a widzicie, że ktoś jest szybszy, to czy dalej zostawiacie go i konsekwentnie czekacie na swoją szansę, czy od razu zmieniacie na kogoś innego ? i czy lepsza metoda jest na 1 zawodnika w bocie, czy kilku?

zależy którą taktykę obierzesz, jak się nastawisz na jednego to pomimo niepowodzeń zostawiasz AB niech leci. ja tak robiłem do tej pory, dzisiaj sprawdzam jak to działa z listą. Efekt po 1. dniu bardzo zbliżony, faktem jednak jest że najlepiej to pilnować AB i po każdym kupnie monitorować ceny rynkowe, tak do tej pory robiłem jak AB leciał mi w pracy, dzisiaj go zostawiłem i crash mnie zniszczył hehe...

Zarabiam na 8 zawodnikach w przedziale 6-15 tyś.

Na obecna chwile wydaje mi się że nie ma sensu "siedzieć" na drogich zawodnikach ponieważ FIFA 16 ma dopiero tydzień i większość ludzi nie ma pieniędzy na zawodników typu Lewandowski nie wspominając o droższych. Trzeba mieć na uwadze że sporej liczbie osób nie chce się zarabiać na rynku albo po prostu nie umieją tego robić bo jak co roku trochę inaczej to wygląda. W tym roku jest aż 5 rynków przez co tych zawodników nie ma aż tak dużo ale mimo wszystko mam wrażenie że zarabia się łatwiej .

ja najwięcej wyszarpałem bodajże na Kieranie Trippier'rze jak jego karta kosztowała 2k... teraz kupuję takich którzy chodzą po 3-8k z BPL lub Bundesligi

Opublikowano

Zostawcie sobie na noc bocika bo jest hype na paczki, karty tańsze i czasami wystawiane przez idiotów. Kupiłem kartę za 2600 a warta ponad 16k. Dodam że w dzień są wyższe ceny niż w nocy.

Powodzenia

Opublikowano

Dostałem bana o 19 i odblokowali mi o 24 i pół godziny i zas bana wdupili mi....  Moze zmienic cos w ustawieniach? mam takie:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

Opublikowano

Bardzo dobry program. Dodam, że udało mi się zakupić Aubameyanga za 6,1 k Depaya za 4,1 k oraz Ozila za 8 k :D profit na tym to jakieś ~ 200 k. Nie mówiąc już o tym, że wcześniej kupiło mi zawodników w przedziale 10-20 tyś po jakieś 1-2 k coinsów :D Wielki props za ten programik :) 

http://scr.hu/0crc/ik3pn

http://scr.hu/0crc/9f08n

Nowicjusz
Opublikowano

co może być powodem nie wpisywania nazwiska lub ceny? Dzieje się tak randomowo:/ wywaliło mi się przy wpisaniu nazwiska przy drugiej pętli zawodników któregoś z kolei zaowodnika. Walcze z ustawieniami.

Opublikowano

@Est

masz moje ustawienia,moze pomoze cos:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=50
Other Delay=0.6
Mouse Speed=4
Image Tolerance=0
Nowicjusz
Opublikowano

@Est

masz moje ustawienia,moze pomoze cos:

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=50
Other Delay=0.6
Mouse Speed=4
Image Tolerance=0

Image Tolerance musi u mnie wynosić między 30, 35, bo inaczej nie rusza z przycisku "RESET" :/

mimo Twoich ustawień a mojego Image Tolerace=33 , wywaliło się przy 3 pętli (3 zawodników). Nie mam pojęcia dlaczego randomowo nie wkleja nazwiska lub ceny:/

Opublikowano

Wie ktoś po jakim czasie zejdzie dostałem wczoraj o 20 bo przetestowałem mouse speed na 1 :/// http://scr.hu/75uf/8ktwd

Też wczoraj dostałem mouse Speed 3 więc to nie od szybkości zależy, pewnie od ilości zapytań w jakimś tam czasie bo mnie wyłapało po jakiś 2h od zapodania.

Opublikowano

Też wczoraj dostałem mouse Speed 3 więc to nie od szybkości zależy, pewnie od ilości zapytań w jakimś tam czasie bo mnie wyłapało po jakiś 2h od zapodania.

Po jakim czasie ci zeszło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...