Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra mnie odblokowali... zarzucam na ustawieniach mouse 2, other delays na 0,5 zobaczymy jak długo podziała :)

Edit

Oj.... "FUT Web App not founf. Try again." ???

Edit 2

Zmieniłem w programie nazwę karty, ale dalej nie rusza, Komunikat "Reset search information", restetuje ale nie może odpalić.

Edit 3.

zmieniłem na angielski i odpaliło :)

Mouse 2, Other 1, zobaczymy :D

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostawiłem dziś na noc bocika na speed mouse 2 i niestety(albo stety) kupił mi tylko jednego zawodnika, lecz długo bana nie dostawałem, dopiero o 7 mnie blokneli ;/

Opublikowano

no mnie na ULTIMATEBOT tez ban teraz dopadł czasowy ;/ chyba lepiej kupować mniej droższych graczy niż dużo tanioszki... staty wysle jutro jak bede miał czas co i jak. ale skoro banują ultimate tez to szkoda kase wydawac bo to samo jest za free 

Opublikowano

U mnie chodzi na razie na dwójce.

@Pawellek, jest opcja modyfikacji tego makro na powiedzmy kilka ruchów, wtedy można by spróbować oszukać system... mianowicie mam na myślo:

Podzielić kroki na szukanie i kupowanie, czyli na szukanie tj. reset + wkopiowanie i wybranie nazwiska + kliknięcie na "szukaj" inna wartość mouse speed np 10, a samo kupowanie 0-2, do tego co 5 szukań przejecjać kursorem w losowe miejsce na ekranie (o ile to możliwe).

Dodatkwą opcją mogło by być wystawienie kupionej karty - jak kupi, za wprowadzoną wartość...?

Jest cokolwiek z tego możliwe? :)

Opublikowano

Inna predkosc dla szukania to spoko, ale nie rozumiem w jakim celu co 5 wyszukac ma przechodzic kursorem w losowe miejsce? :D To nic nie da. :P

A ze sprzedawaniem to wiesz jak jest, komus zaraz znowu zacznie sprzedawac po 300 coins zawodnikow kupionych po 500 i tylko problemy.  ^^

Opublikowano

Inna predkosc dla szukania to spoko, ale nie rozumiem w jakim celu co 5 wyszukac ma przechodzic kursorem w losowe miejsce? :D To nic nie da. :P

A ze sprzedawaniem to wiesz jak jest, komus zaraz znowu zacznie sprzedawac po 300 coins zawodnikow kupionych po 500 i tylko problemy.   ^^

myślałem o tym, żeby trochę oszukać ich system, ten punkt losowy (tak samo jak różna prędkość szukania i kupowania) miał by mówić maszynie sprawdzającej, że nie maszyna to robi, tylko niby człowiek, ale czy to pomoże to inna sprawa.

różne czasy szukania i kupowania, mogą teoretycznie zwiększyć efektywność przy zmniejszeniu prawdopodobieństwa bana, bo myszka chodzi "po ludzku" a przyspiesza do zera tylko na 2-3 kliknięcia, więc może tak się uda tą maszynę oszukać.

No ze sprzedawaniem to na własną odpowiedzialność, ale jak by wpisywał cenę w ten sam sposób co wpisuje max bid to raczej w grę wchodzi tylko błąd użytkownika...

na 2 chodzi na razie od 12.

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze takie autobuyery jak chociazby ten ultimatebot maja juz taka losowosc zaprogramowana, a jak widac dalej mozna dostac tego bana na webappie.

Przyspieszenie i spowolnienie - spoko, ale nie wiem kiedy to dodam.

A co do max bida to aktualnie robi to tak, ze klika->ctrl+A->DEL->Ctrl+v. Tylko, ze po aktualizacji widzialem, ze dalej komus dodaje zera wiec ja juz nie mam pomyslu jak to zrobic lepiej. ;d

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze takie autobuyery jak chociazby ten ultimatebot maja juz taka losowosc zaprogramowana, a jak widac dalej mozna dostac tego bana na webappie.

Przyspieszenie i spowolnienie - spoko, ale nie wiem kiedy to dodam.

A co do max bida to aktualnie robi to tak, ze klika->ctrl+A->DEL->Ctrl+v. Tylko, ze po aktualizacji widzialem, ze dalej komus dodaje zera wiec ja juz nie mam pomyslu jak to zrobic lepiej. ;d

myślę że to błąd użytkownika, mi jeszcze ani razu czegoś samego nie dodało, a sam przez przypadek jedno 0 dodałem... także myślę że nie jest to błąd programu. Spoko, jak dodasz to będzie, jak nie to nie :) zrób jakiś przycisk "donate" paypal lub payu, chyba że jesteś z okolic Opola to Ci tą flaszkę osobiście wręczę... a inni pewnie też się dorzucą ;)

EDIT:

Macie więcej piłkarzy w playerlist, czy skanujecie jednego przez jakiś czas, później kolejnego, kolejnego itd itp, czy macie listę z którą skrypt leci po kolei?

Opublikowano

Ja mam wpisanych w liste 8 zawodników i tak szuka, na razie brak dostępu ( time ban ) od godziny 22.

Dużo kupiłeś? Ja skoncentrowany na jednym, od 12 do teraz kupiłem w sumie z 12 kart, w różnych cenach, z zyskiem 800-3000k ale skanował tylko jednego cały czas. Teraz po 4 godzinach wpadł ban, ale tylko na kilka sekund.... odpuszczę na razie za godzinkę jak wrócę z biura to znowu odpalę :)

Opublikowano

Therealreal możliwe że ci się uda ja nie mówię że nie. po drugie ja tylko próbuje ten płatny bo chciałem sprawdzić czy go też zbanuja. On mi w noc 10k zarobił a potem o 10 rano w 30 min kolejne 10k i dostałem bana odrazu tak ze duża rolę odgrywają godziny transferowe według mnie najlepiej między 10:00-20:00 Fermic . Dla tego według mnie EA skanuje graczy którzy w krótkim czasie kupią duża liczbę kart. Najlepiej kupić 5 sprzedać trochę odczekać i kolejne 5 i tak w koło macieja.

Opublikowano

jak nie ma zawodników do ceny takiej jaką chcesz to bot wyszukuje wszystkich zawodników bierze pierwszego lepszego i go kupuje za cene kup teraz  właśnie straciłem 4 k coins bo w pore sie skapłem że  po wyszukaniu zawodników jeśli ich nie ma wchodzi do rynku głównego a nie wyszukuje zawodników 

Opublikowano
[General]

Timeout Time=30

Ignore webapp search=1

Wait for no result=3

Other Delay=0.1

WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS

Mouse Speed=2

Image Tolerance=0

Moje ustawienia, wszystko lata aż miło, jedyny problem jest taki że jak znajdzie zawodnika i jest takich dwóch do kupienia to kupuje tylko jednego, cofa i wyszukuje dalej.

Tak to wszystko lata jak ta lala, od dobrych kilku godzin, już mam + 50k tak więc elegancko.

Opublikowano

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

Moje ustawienia, wszystko lata aż miło, jedyny problem jest taki że jak znajdzie zawodnika i jest takich dwóch do kupienia to kupuje tylko jednego, cofa i wyszukuje dalej.
Tak to wszystko lata jak ta lala, od dobrych kilku godzin, już mam + 50k tak więc elegancko.

Wklepałem twoje ustawienia i dalej robi to samo jeśli nie ma zawodników  to wchodzi normalnie na rynek i kupuje co popadnie przez KT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...