Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posłucham się Borixora, miałem do tej pory na 1.

Jeżeli chodzi o godziny handlowania to wtedy kiedy dzieciaki grasują, bo niektóre nie odróżniają 5100 od 51000 - tak czasami można szybko pomnożyć swój dorobek na głupstwie innych ;p

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja Mam ustawiony mouse speed na 2 a jak dam na 1 to zaraz ban

ja mam ustawione tak i od 14 block

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=2
Other Delay=0,5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=5
Image Tolerance=0
Opublikowano

ja mam ustawione tak i od 14 block

[General]

Timeout Time=30

Ignore webapp search=1

Wait for no result=2

Other Delay=0,5

Mouse Speed=5

Image Tolerance=0

A jak efekty (i na jakiej platformie) z tymi ustawieniami?? Na mouse i others na 0 to wyhaczalem np. KP Boatenga za 0,7k...
Opublikowano

A jak efekty (i na jakiej platformie) z tymi ustawieniami?? Na mouse i others na 0 to wyhaczalem np. KP Boatenga za 0,7k...

po 22 mi zdjeli ale ustawilem tak aby troszke wolniej szukal a szybciej kupowal :) tak mi sie zdaje chyba. PC.

35757245503162907181.jpg

Opublikowano

Zmienilem na wolniejsze bo za szybko kupowal ale mialem cos takiego

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=1
Wait for no result=2
Other Delay=0,5
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

Opublikowano

Jeśli chodzi o wyszukiwanie to myśle że nawet 3 lub 4 będzie okej. Chodzi bardziej o tą reakcje gdy znajdzie zawodnika, często się zatrzymuje i ten ruch nie jest taki płynny.

Ja mam 2 ciągle ustawione i dziś chodziło 4 h ciągle i nic. Zmieniłem na 1 i ban do tej pory

Opublikowano

Ja gram na razie bo oczywiście przewaliłem dzisiaj całość na paczki w których nic nie było, także potrzebuje troche zeby mieć za co kupować

Edit: 9:30 a ja mam dalej komunikat na web app:

"Sorry, it looks like something went wrong and an unknown error has occurred. Please refresh your browser to restart FUT Web" domniemam, że dalej mam bana??

Opublikowano

witam ja wczoraj wykupiłem tego ULTIMATEBOT na trzy dni . miałem go włączonego przez całą noc i zarobił mi tylko 10k mało czy dużo ? dzisiaj zobaczymy jak w dzień bedzie sie sprawdzał widac ze nie kupuje na umór każdego gracza moze dla tego go jeszcze nie zbanowali ale pozyjemy zobaczymy. ale po tych trzech dniach na pewno wrócę do simple autobuyera 1.31 bo uważam ze jest to naprawde dobry program i do tego w pełni darmowy , tylko trzeba go dobrze ustawić zeby konta nie zbanowali. 

Nowicjusz
Opublikowano

ja też ban od 22, moim zdaniem lepiej ustawić, żeby troszkę wolniej było, niż dostawać bany co kilka h. I tak zawsze znajdzie się coś szybszego, więc podsumowując korzystniej jest ustawić wolniej, co ma kupić to kupi :P

Opublikowano

ja mam problem, bo cały czas pojawia mi się:

[30.09.2015 11:53:28] Players list file updated.
[30.09.2015 11:53:41] New player added to the list: Martin Olsson:550:1:0
[30.09.2015 11:53:50] Started.
[30.09.2015 11:53:50] Reset search informations.
[30.09.2015 11:53:50] Searching for player: Martin Olsson for 550

Nie wiem czy jest dobrze, przy uruchomieniu programu przerzuca mi ikonę myszy na przycisk RESET przy webapp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...