Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś opisać co za co odpowiada wielkie dzięki z góry bo chce zrobić żeby wolniej wyszukiwalo a szybciej akceptowalo transfer jak już go znajdzie.

Timeout Time=1

Ignore webapp search=1

Wait for no result=1

Other Delay=1

WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS

Mouse Speed=3

Image Tolerance=10

Na aktualnej wersji do jedyny sposob na maxymalne przyspieszenie to:

Other Delay=0
Mouse Speed=0

Ale przy takich ustawienaich to bedziesz mial farta jak autobuyer podziala dluzej niz minute.

I po raz kolejny...

Timeout Time=30

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

testuję teraz

Other Delay=0
Mouse Speed=0

na razie chodzi dłużej niż minutę ;-) 2 przeszły koło nosa 1 kupiona :) Może też kwestia godziny, przetestuję jeszcze w nocy i jutro rano, bo dzisiaj z rana była lepsza skuteczność :)

ale i tak flaszka Ci się należy.

Opublikowano

a długo na tych ustawieniach leciałeś? Ja co jakiś czas przerywam, zmieniam zawodników wystawiam na sprzedaż jak coś wpadnie itd.

Opublikowano

Other Delay=0
Mouse Speed=0

na tych ustawieniach ok. 10 minut i nic nie kupilo ale tez nic sie nie bugowalo.

Da radę zrobić coś z tym czasem oczekiwania między kliknięciem ok po nie wyszukaniu żadnej aukcji a kolejnym szukaniem bo trochę to trwa. Mógłbym robić to troszeczkę szybciej ;)??

Opublikowano

kurde u mnie leci od kilku godzin na mouse speed 0 lub 1 i pfu pfu na razie wszystko dobrze. Na chwilę obecną co trzecia/czwarta karta wpada, to nawet całkiem dobry wynik :) Na grę też masz bana, czy tylko na transfery?

btw., próbował ktoś http://www.ultimatebot.net/??I niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tych botów nie banują? Czy jest to sprawka EA i na zaskórniaki....?

zawsze można się ewentualnie zrzucić w kilka osób na takiego bota i go wypróbować... :)

Other Delay=0
Mouse Speed=0

na tych ustawieniach ok. 10 minut i nic nie kupilo ale tez nic sie nie bugowalo.

Da radę zrobić coś z tym czasem oczekiwania między kliknięciem ok po nie wyszukaniu żadnej aukcji a kolejnym szukaniem bo trochę to trwa. Mógłbym robić to troszeczkę szybciej ;)??

pewnie można, to chyba jest nawet jedno z ustawień, ale im więcej przyspieszeń, tym większe prawdopodopieństwo bana...

Opublikowano

Bana na stąłe nie dostaniecie, jedynie tego time bana. To jest makro, nie mogą wykryć go w waszych plikach itp.

Właśnie zdjęli mi time ban.

Wszystko jeśli chodzi o wyszukiwanie jest super, teraz trzeba popracować nad kupowaniem, bo przy tym jest najwięcej problemów. Jak uda się to poprawić , wtedy bot będzie perfekcyjny

Opublikowano

Other Delay=0

Mouse Speed=0

Nie da rady w zasadzie zrobic tego szybciej, przynajmniej nie w obecnym stanie w jakim jest kod. Takie uroki autoita.

kurde u mnie leci od kilku godzin na mouse speed 0 lub 1 i pfu pfu na razie wszystko dobrze. Na chwilę obecną co trzecia/czwarta karta wpada, to nawet całkiem dobry wynik :) Na grę też masz bana, czy tylko na transfery?

btw., próbował ktoś http://www.ultimatebot.net/??I niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tych botów nie banują? Czy jest to sprawka EA i na zaskórniaki....?

zawsze można się ewentualnie zrzucić w kilka osób na takiego bota i go wypróbować... :)

Najtanszy autobuyer to koszt chyba 8 euro/30dni, ale nie wiem jak dziala bo nie sprawdzalem.

I zrzutka na autobuyera nic wam nie da bo i tak konto moze byc przypisane do jednego komputera.

Opublikowano

Nie da rady w zasadzie zrobic tego szybciej, przynajmniej nie w obecnym stanie w jakim jest kod. Takie uroki autoita.

Najtanszy autobuyer to koszt chyba 8 euro/30dni, ale nie wiem jak dziala bo nie sprawdzalem.

I zrzutka na autobuyera nic wam nie da bo i tak konto moze byc przypisane do jednego komputera.

hmm ten untimabot ma unlimited accounts przecież... no ale cóż dla farmerów amatorów wystarczy również to makro.

zauważyłem jeszcze pewną zależność, mianowicie im karta tańsza od ceny rynkowej, tym boty szybciej kupują... I widać że dzieciaki ze szkoły wracają bo więcej się dzieje na rynku transferowym, więcej tanich kart wchodzi ale też ceny spadają.

Dzieki twojemu autobuyerowi robię nadgodziny w biurze haha :D

Opublikowano

Ja leciałem cały czas na takich ustawieniach i mnie bananami co jakiś czas

Timeout Time=35

Ignore webapp search=1

Wait for no result=3

Other Delay=0.2

Mouse Speed=1

Image Tolerance=0

Dla tego muszę coś zmienić teraz żeby było wolniej (bardziej realnie) ale dłużej i skuteczniej przez to. Ile wan najdłużej szukalo czasu? I jaki był tego efekt w zyskach?

Opublikowano

@Immaculate

Wersja 1.31?

Niby tak, chodż jak pobierałem w nazwie było 1.3. Ogólnie jestem bardzo zadowolony bo dzięki temu programikowi codziennie mnoże swój majątek x2. Zaczynałem z 4k, teraz mam 40k ;D. Prawda jest taka że można na wszystkich zawodnikach zarobić, trzeba tylko czekać aż jakiś noobek wystawi tanio kartę ;p Wielkie PROPSY Pawellek

Opublikowano

hmm ten untimabot ma unlimited accounts przecież... no ale cóż dla farmerów amatorów wystarczy również to makro.

zauważyłem jeszcze pewną zależność, mianowicie im karta tańsza od ceny rynkowej, tym boty szybciej kupują... I widać że dzieciaki ze szkoły wracają bo więcej się dzieje na rynku transferowym, więcej tanich kart wchodzi ale też ceny spadają.

Dzieki twojemu autobuyerowi robię nadgodziny w biurze haha :D

Z ich FAQ:

Am I able to share the bot or use it on 2 different computers?

No, you can only open it on one computer. Make sure you only start it on the computer that you want to be using it on. If you want to change computers, please contact us.

Opublikowano

Ja leciałem cały czas na takich ustawieniach i mnie bananami co jakiś czas

Timeout Time=35

Ignore webapp search=1

Wait for no result=3

Other Delay=0.2

Mouse Speed=1

Image Tolerance=0

Dla tego muszę coś zmienić teraz żeby było wolniej (bardziej realnie) ale dłużej i skuteczniej przez to. Ile wan najdłużej szukalo czasu? I jaki był tego efekt w zyskach?

ja mam timeout 30, mouse 0 other delay 0 i jadę tak od ok 4 godzin, z tym, że co jakiś czas przerywam, zmieniam zawodnika (teraz poluje na aubameyanga za 20k :D )

nie jestem nastawiony na maksymalny zysk, a bardziej na sprawdzenie możliwości i jakiegoś ewentualnego golden goala typu j.w. itd. :) a zrobiłem jakieś 20k od kiedy zacząłem. W sumie niezły wynik, biorąc pod uwagę że aby tyle zarobić grając musiał byś grać z 11-12 godzin może trochę więcej :)

No i teraz chyba już też mam bana... ale od ok 40min kupiłem dużo więcej kart niż od kiedy zacząłem, może dlatego... no i bez przerwy leciałem na mouse i  other delay 0...

Opublikowano

Trzeba próbować ale program bardzo dobry dzisiaj jak wrócę z pracy to spróbuję może ten ultimatebot i porównam programy i jak coś to później napiszę jak wrażenia i jakie osiągnięcia. jedyne co mnie ciekawi to to czy ten ultimatebot też będą banowac.

Opublikowano

mnie też ciekawi ten ultimatebot... ale szkoda by było wyrwać permanentbana na 7 letnim koncie...

Tam kolega miał dzisiaj time ban, jak długo trwał?? ja też w końcu wyrwałem 1,5 godziny temu, ale nie powiem, trochę zarobiłem, biorąc pod uwagę, że nie byłem nastawiony stricte na zysk

Opublikowano

Ja miałem już chyba z 4 timebany jeden trwał z jakieś 10 min to był mój pierwszy dwa następne trwały po jakieś 2-3 min a ostatniego jakiego dostałem to jak szedłem do pracy to jeszcze miałem to było z 2h i nie wiem czy już odnieśli czy nie bo nie mam jak sprawdzić

Opublikowano

Bo trzeba wiedzieć kiedy i na kim handlować :D Mi już ten program zarobił ponad 1kk coins :)

No ja handlowałem w południe to chodziło elegancko po 16:00 dopiero dostałem bana... Podziel się twoimi godzinami handlowania :-) jak nie chcesz tutaj to na PN, możemy wymienić doświadczenia :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...