Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jest Ok nie zawiesza się . Jednak nie moge zdazyć kpić zawondika ustawienia mam tak :

[General]
Timeout Time=5
Ignore webapp search=1
Wait for no result=3
Other Delay=0.5
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=2
Image Tolerance=0

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma problemu, skąd jesteś? hhahaha :D

Informacja tajna. Obawiam sie o zamach na moja osobe.

Anyway, skoro juz wszystko dziala to nastepny update za miesiac, a wy przez ten czas mozecie pisac co chcecie abym wprowadzil. 

@ddzahh

Timeout Time=30

Opublikowano

@Pawellek

da radę jeszcze przyspieszyc kupno zawodnika? czasami mam ze znajdzie ale na chwilke stoi a tutaj liczy sie sekunka:) mam ustawione na 30 :)

Musialem spowolnic bo czasami nie klikal na karte jak juz zauwazyles i fixowal. Wiec albo szybsze dzialanie albo ryzyko, ze nie kliknie na karte i sie calkowicie zawiesi.

Opublikowano

Powinieneś jakiegoś donejta dostać pawełek - takie moje zdanie - na twoją wymarzoną zgrzewke z browarkami ;p

@edit: Po wygraniu aukcji bocik zmienia cene zawodnika np z 2000 na 5000 albo z 900 na 9000. Można szybko stracić to co się "zarobiło".

Nowicjusz
Opublikowano

mały offtop: co może być przyczyną nie ładowania strony fifa web app? Po zalogowaniu się nie wyświetla się panel główny, a samo tło. - nie używałem wcześniej autobuyera :)

Opublikowano

Mnie wyświetla się zamiast pustego tła, team o nazwie "FC Punishment" lol. Nie wiem za co bo nawet nie zdążyłem tego użyć.

Wcześniej mi pisało że muszę więcej pograć na PC/konsoli żebym odblokował dostęp do webappa.

Opublikowano

Mógłbyś opisać co za co odpowiada wielkie dzięki z góry bo chce zrobić żeby wolniej wyszukiwalo a szybciej akceptowalo transfer jak już go znajdzie.

Timeout Time=1

Ignore webapp search=1

Wait for no result=1

Other Delay=1

WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS

Mouse Speed=3

Image Tolerance=10

Opublikowano

Hej! Falszka Ci się za ten autobuyer należy. Jedynyn minusem jest to, że w większości przypadków nie zdąży kupić, widocznie płatne autobuyery są trochę szybsze. Chyba że to kwestia szczęścia, który autobuyer pierwszy kupi?

Paru piłkarzy udało mi się coprawda kupić, ale zdecydowana większość śmiga tylko przed oczami :)

Na razie tradeuje na Kieranie Tripperze, KP Boateng oraz Gonzalo Castro, z tym że najwięcej kart udało się kupić tego pierwszego i dużo więcej kart mi przechodzi koło nosa :)

Chyba że coś źle robię? Jakieś wskazówki?

Nowicjusz
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLis86

Wszystko robisz dobrze, tak jak napisałeś, płatne autobuyery są szybsze, ale nie ma co narzekać, ten też jest świetny, a autor powinien serio dostać za to kratę browarów + poprawki które wprowadza, czytając nasze komentarze, to już w ogóle.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...